God kundeservice, fine priser. Dog fik jeg nogle glas, der ikke selv kunne stå - hvilket er Êrgerligt
Virkelig god service. Modtog dsv. et beskadiget glas og skrev en besked til dem. De svarede efter 1 dag, pÃ¥ en sÞndag, og jeg stod med et nyt glas dagen efter. Mega god og hurtig service. Har aldrig p... ãã£ãšèŠã
Har bestilt fra PoshPosh flere gange og har kun oplevet en god service. Jeg er virkelig ogsÃ¥ imponeret over, hvor lÊkre produkterne er i virkeligheden ð€©
Julegaverne er landet, har kÞbt glas hos poshposh.dk flere gange nu, super god kvalitet og hurtig levering.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PoshPosh.dk tilbyder et sortiment af glas, der passer perfekt ind i en hverdag med sans for det minimalistiske. Her finder du glas som passer ind til borddÊkningen, som kan bruges til bÃ¥de hverdagsmÃ¥ltider og de dage, hvor der er noget at fejre. Vores glas er designet til at vÊre flerfunktionelle â gode til en stille morgen eller som en del af en festlig aften. Kvalitet og enkelthed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd, sÃ¥ du nemt kan sÊtte dit personlige prÊg pÃ¥ hver en stund.
Mosevej 47C, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
- Hello@poshposh.dk
- poshposh.dk
God kundeservice
God kundeservice, fine priser.
Dog fik jeg nogle glas, der ikke selv kunne stå - hvilket er Êrgerligt
Virkelig god service
Virkelig god service. Modtog dsv. et beskadiget glas og skrev en besked til dem. De svarede efter 1 dag, på en sÞndag, og jeg stod med et nyt glas dagen efter. Mega god og hurtig service. Har aldrig prÞvet noget lignende<3
Virkelig sÞde glas!!
Hurtig levering og vare kom som forvente
Super lÊkre produkter og god serviceðžâŠ
Super lÊkre produkter og god serviceðž Kan kun anbefales!
Super god oplevelse
Hurtig levering samt rigtig god kundeservice. Tydeligt at man Þnsker at give kunderne en god kundeoplevelse, da man har valgt at ligge personlig håndskrevet hilsen i forsendelsen. Jeg kan kun anbefale kÞb hos PoshPosh!
Varen var som forventet ð«¶ðŒ
KÞbte frokost tallerkner
KÞbte frokost tallerkner, nÊsten halv pris, hurtig levering, fantastisk.
Julegaverne er landet
âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Service og kvalitet er HELT i top! Hurtig svar og god dialog. Har kun godt at sige om poshposh og handler der gerne igen.
Hurtig levering ð
Super service og gode priser
Super service og gode priser. Modtog mine varer hurtigt efter bestilling. Tak!
Virkelig fin service
Virkelig fin service. Ved en fejl modtog jeg ikke en bekrÊftelse på mit kÞb. Jeg sendte en mail og kort tid efter blev jeg ringet op. Varen var på vej og jeg fik en mail tilsendt. Kopperne jeg kÞbte var til en virkelig god pris. Kan kun tale godt om Poshposh.dk
Super flotte glas
Super flotte glas!
Vi har nogle flotte unikke glas fra PoshPosh, som bare ser flot ud! Vi bruger dem til icecoffee. Man får lidt en cafe vibe. Luks!