Fantastisk forsendelse. Den var simpelthen så fint indpakket og med en personlig hilsen. Jeg blev så glad for at modtage den.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det er virkeligt en fornÞjelse, at modtage sin ordre og der er krÊset for alle detaljer. Det er lige fra det smukke blomster tape pÃ¥ den fine lyserÞde Êske til silkepapiret med logo klistermÊrket. Yde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte mine varer lÞrdag eftermiddag. Samme dag fik jeg at vide, at det var pakket. Mandag kunne jeg hente min pakke. LÊkkert og pÊnt pakket, med en personlig hilsen. De varer jeg skulle bruge, v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikke nok med at de ting, jeg havde bestilt var utrolig flotte, var de pakket i så fin en kasse og indpakket i fin silke papir, derudover var der kommet chokolade i kassen også,
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handmade by Hjort er en passioneret virksomhed grundlagt af Mette Hjort, som har en dyb kÊrlighed til håndarbejde og kvalitetshåndvÊrk. Virksomheden fokuserer på salg af fÞrsteklasses garn og tilbehÞr til strikke- og hÊkleentusiaster. Mette Hjort har med sin kreative baggrund og dedikation til håndarbejde skabt et sortiment, der er nÞje udvalgt for at imÞdekomme behovene hos både nybegyndere og erfarne håndarbejdere. Garnet, som Handmade by Hjort tilbyder, er af hÞjeste kvalitet og kommer i et bredt udvalg af materialer, farver og teksturer. Uanset om man er på udkig efter blÞdt bomuldsgarn til sommerprojekter, varmt uldgarn til vinterens strikkeeventyr eller bÊredygtige alternativer som bambus, kan man finde det perfekte garn her. Mette Hjort vÊlger omhyggeligt hver eneste garnkvalitet fra anerkendte leverandÞrer for at sikre, at produkterne lever op til de hÞjeste standarder for holdbarhed og komfort. Udover garn tilbyder Handmade by Hjort et bredt sortiment af tilbehÞr, der er nÞdvendigt for at fuldende ethvert håndarbejdsprojekt. Kunderne kan finde alt fra hÊklenåle og strikkepinde i forskellige stÞrrelser og materialer til knapper, silikoneperler, trÊtilbehÞr og andre dekorative elementer, som giver mulighed for at tilfÞje personlige detaljer til deres projekter. Dette omfattende udvalg af tilbehÞr er med til at gÞre Handmade by Hjort til en one-stop-shop for håndarbejdere, der Þnsker at skabe unikke og smukke kreationer. Handmade by Hjort har formået at skabe en stÊrk niche i håndarbejdsverdenen ved at fokusere på kvalitet, kundetilfredshed og en kÊrlighed til håndlavede produkter. Mette Hjort har med sin passion og ekspertise skabt en virksomhed, hvor kreative sjÊle kan finde alt, hvad de behÞver for at realisere deres håndarbejdsprojekter.
é£çµ¡å
Klintebakken 23, 6933, KibÊk, ãã³ããŒã¯
- Info@handmadebyhjort.dk
- handmadebyhjort.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering, god indpakning
Hurtig levering. Fin og sikker indpakning. Handler gerne her igen.

Handmadebyhjort ããã®åç
Hurtig levering produkt som beskrevet.
Hurtig levering produkt som beskrevet.
Personlig hilsen hÃ¥ndskrevet ð

Handmadebyhjort ããã®åç
Nyder af fÃ¥ pakker fra jer ð
Havde bestilt for lidt garn fÞrste gang. Tusind tak for god service, selvom jeg kun skulle bruge et nÞgle.

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Jeg kÞbte nogle smukke nÞgler garn til gave til min svigerdatter. De kom efter få dage. Var pakket pÊnt ind i forsendelseskassen og en sÞd hilsen var med.
Fuld tilfreds.

Virkelig en god kÞbsoplevelse
Virkelig en god kÞbsoplevelse! Manglede en strikkepind til mit rund pinde sÊt og fandt den på lager hos Handmadebyhjort til en rigtig god pris! Og ikke nok med det, jeg fik min vare leveret meget hurtigt og i den fineste indpakning med en lille hyggelig hilsen. Jeg kommer helt sikkert forbi siden igen!

Handmadebyhjort ããã®åç
Hurtig, effektiv og oplysende oplevelse og varen lÊkker kvalitet. Jeg kan rigtig godt lide at blive orienteret undervejs i processen og det blev jegððŒð

De bedste anbefalinger herfra
De bedste anbefalinger herfra! Alt var som det skulle vÊre. Hurtig levering og virkelig fin indpakning. Jeg fik endda en ekstra lille ting med, mange tak for det :)

Handmadebyhjort ããã®åç
Oveni gode priser og hurtig leveringâŠ
Oveni gode priser og hurtig levering modtog jeg en fin Êske og varerne smukt pakket ind.

Handmadebyhjort ããã®åç
Hurtig ekspedition og fin emballage
Stort udvalg af det garn jeg skulle bruge + hurtig forsendelse. Der var gjort ekstra ud af emballagen, som bestod af en lyserÞd papkasse, blomstret tape og silkepapir med glimmer på inde i pakken. Det var bare rigtig fint og fÞltes lidt eksklusivt.

Mange fine ting online
Mange fine ting online, nemt at bestille, hurtig levering og fin information hele vejen.

Virkelig hurtig levering
LÊkkert og pÊnt pakket, med en personlig hilsen.
De varer jeg skulle bruge, var billigst her. Så selvom fragten var noget hÞjere end andre web butikker, kunne det stadig svare sig.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ