レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Tog alldeles för lÃ¥ng tid innan leveransen skickades sÃ¥ födelsedagsbarnet blev utan present. Har fortfarande inte anlÀnt. Borde stÃ¥ tydligare pÃ¥ hemsidan att man behöver bestÀlla minst tvÃ¥ veckor inna... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Seriöst företag med bra urval av produkter. Bra service, hög kvalitet pÃ¥ varorna med snabb leverans. Priserna Àr i ”högkant” pÃ¥ grund av den höga kvaliteten pÃ¥ varorna. Jag Àr vÀldigt nöjd med mitt kö... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade oturen att födelsedagspresenten inte kom fram med Early Bird för nÃ¥gon hade tagit paketet. Happibox ordnade omgÃ¥ende ett nytt paket med Postnord nÀr jag hörde av mig till dem. Paketet kom fra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr helnöjd med er personal som har varit sÃ¥ hjÀlpfulla nÀr jag har blandat ihop min adress med den dit paketet skall gÃ¥. Det Àr ytterligare en fin sak: att man kan skicka direkt till mottagaren... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi erbjuder boxar som passar alla tillfÀllen, och alla åldersgrupper. VÀlkommen in och unna dig!

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Dyrt för faktisk levererad produkt och

Dyrt för faktisk levererad produkt och opålitlig leverans

2026幎1月29日

Happibox Sverige AB からの回答

Beklagar att du inte Àr nöjd! Du får gÀrna skicka ett mail till oss på info@happibox.se så får vi kolla upp detta då enligt spårningsinfo så har paketet inte blivit levererat till dig. Det skickades i torsdags den 29/1 och du bestÀllde den 28/1. /Sanna Happibox

VÀgrar retur

Köpte choklad. Fick den någon dag senare. Fick ej returnera samma dag jag fick den, Àven fast lådan Àr oöppnad.

2026幎1月14日

Happibox Sverige AB からの回答

Vill börja med att sÀga att det Àr tråkigt att du lÀmnat dåligt omdöme. Vi gör allt för att våra kunder ska vara nöjda med sitt köp.

I ditt fall så bestÀllde du din box 5/1 och den blev levererad den 13/1 av Early Bird.
Det står i våra köpvillkor vad som gÀller vid ett köp hos oss och vi Àr vÀldigt tydliga med det.
Du ville göra en retur av din box, dagen efter du mottagit den. Som jag skrev i mailet till dig sÃ¥ tar vi normalt inte emot returer dÃ¥ vi Àr vÀldigt strikta att kunna garantera skicket pÃ¥ varorna i boxen. Det kunde vi inte göra och meddelade det till dig. Vi förstÃ¥r din frustration men tycker inte att det Àr korrekt att antyda att ” det Àr bara pengar som betyder nÃ¥t för er”
Vi erbjöd dig då trots detta en retur, ångrad vara trots att vi kommer kasta produkterna som Àr dÀr i. Returfrakten skulle du få stå för sjÀlv, allt enligt KKL.
Du återkom aldrig med svar på om du hade brutit förpackningen eller inte utan du valde då att lÀmna ett negativt omdöme istÀllet.

Du får sjÀlvklart göra detta men vi håller inte med dig i det hÀr fallet. Vi har anstrÀngt oss mer Àn vad vi egentligen Àr skyldiga att göra pga att vi vill att våra kunder ska kÀnna sig nöjda med sina köp hos oss.

Ha det gott
Uffe
Happibox

Fantastisk service rakt igenom

Fantastisk service rakt igenom. Snabba på att svara, ta hand om problem och trevlig bemötande.

2025幎12月19日

Tack snÀlla Mia för din recension! Önskar dig en god jul! 😊 /Sanna Happibox

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt enkelt och som ett kinderÀgg

Snabbt enkelt och som ett kinderÀgg. Tre i en. Frakt godis och en hÀlsning 👋

2025幎11月30日

Happibox Sverige AB からの回答

Tack Roland för din recension! HÀrligt att höra att du Àr nöjd 😊. Önskar dig en god jul! /Sanna Happibox

För lång leveranstid

För lång leveranstid

2025幎12月5日

Happibox Sverige AB からの回答

Jag beklagar att du tycker att det var lång leveranstid!

Du la din order den fredagen den 5 december och paketet lÀmnades till Early Bird samma dag. TyvÀrr sÃ¥ kan vi inte pÃ¥verka leveranstiderna nÀr paketet Àr lÀmnat till t.ex Early Bird samt att det stÃ¥r i kassan att förvÀntad leverans Àr 3-7 arbetsdagar med Early Bird 😊 /Sanna Happibox

Kul och fungerande present

Möjligheten att vÀlja foto och text gjorde detta ett superbra alternativ att glÀdja/uppvakta någon via post⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月3日

Happibox Sverige AB からの回答

Tack Helen för din recension! Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med möjligheten att lÀgga till ett foto i bestÀllningen 😊 /Sanna Happibox

5぀星のうち3の評䟡

Jag förstÃ¥r att ni inte kan garantera

Jag förstår att ni inte kan garantera leveransdag men en bild på varje pralin dÀr det står nougat eller vad den nu smakar som typ Alladinaskarna har vore bra. Det borde också vara högre klass på pralinerna med tanke på priset.
Allt var förpackat på ett fint sÀtt iaf.

2025幎12月5日

Happibox Sverige AB からの回答

Hej och tack för din recension!

Som vi svarade i din tidigare recension sÃ¥ kan vi tyvÀrr inte specificera vilken smak det Àr pÃ¥ chokladen dÃ¥ det levereras till oss osorterat vilket innebÀr att det kan skilja sig Ã¥t mellan bestÀllningarna. Vi tar till oss det du skriver och nÀr det Àr möjligt specificerar vi sÃ¥klart vilken smak en produkt har 😊 /Sanna Happibox

Så trevligt bemötande

Så trevligt bemötande! Snabb leverans trots att jag bestÀllde sen fredag kvÀll!
Toppen!

2025幎11月3日

Happibox Sverige AB からの回答

HÀrligt att höra att du Àr nöjd Mimmi! Önskar dig en trevlig helg! 😊 /Sanna Happibox

En uppskattad present

En bra och uppskattad present som jag skickade till en vÀn.
Smidigt och enkelt att bestÀlla och få ivÀg med några enkla knapptryck på mobilen.

2025幎9月30日

Tack Lena för din recension! HÀrligt att höra att du Àr nöjd 😊 /Sanna Happibox

Ingen överraskning

Jag trodde att paketet skulle skickas till gratulanten. Döm om min förvåning nÀr paketet kommer i min brevlåda.
Det visade sig sedan att jag hade missat en del pÃ¥ bestÀllningen, vad det nu kunde bero på ..

2025幎10月2日

Happibox Sverige AB からの回答

Beklagar Margareta att överraskningen landade fel! Vi skickar paketet till den adressen vi har fÃ¥tt i bestÀllningen, vilket i detta fall var hem till dig. Det Àr viktigt att ni som kund dubbelkollar alla uppgifter vid bestÀllning sÃ¥ att det inte blir fel. Skulle det ÀndÃ¥ ha blivit nÃ¥got fel sÃ¥ kan ni alltid maila oss sÃ¥ rÀttar vi till det under förutsÀttning att paketet inte redan Àr packat. Jag hoppas att du vÀljer att anvÀnda Happibox igen vid nÀsta överraskning 😊 /Sanna Happibox

5぀星のうち3の評䟡

Bra att kunna vÀlja godis i personlig

Bra att kunna vÀlja godis i personlig box. Trodde dock inte att den tomma boxen skulle va så dyr! KÀndes lite snopet då godiset i sig var dyrare Àn normalt. Nöjd att leverans var på rÀtt dag, bestÀllde en vecka tidigare.

2025幎9月10日

Happibox Sverige AB からの回答

Vi sÀljer en tjÀnst som innefattar presenter som skickas till mottagaren. I denna tjÀnst ingår produkter, emballage, kort och frakt. Vi måste dÀrför ha en grundavgift på alla boxar inklusive Mixa din egen.

Vill man dÀremot handla bara godis så kan man vÀnda sig till en butik avsedd för det.

HÀrligt att presenten kom fram i tid 😊 /Sanna Happibox

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス