䌁業情報

2. ・
  3. ギフト ショップ
  4. チョコレヌト職人

圓該䌁業による蚘述

PralinPost Àr ett nytt sÀtt att visa omtanke - med riktigt god choklad. Vi gör det enkelt att skicka handgjorda praliner direkt till någon du tycker om, tillsammans med en personlig hÀlsning. Tanken Àr enkel: som ett blommogram, fast med choklad. Våra praliner tillverkas för hand av Chocolaterian i Båstad, vinnare av Pralin-SM 2025. Fokus ligger på hantverk, noggrant utvalda råvaror och praliner som både smakar fantastiskt och kÀnns speciella att få. Hos PralinPost vÀljer du den pralinask som passar tillfÀllet, skriver din egen personliga hÀlsning och anger vem som ska få överraskningen. DÀrefter tar vi hand om resten och skickar paketet direkt till mottagaren. Det passar lika bra nÀr du vill sÀga grattis eller tack som nÀr du vill muntra upp någon, visa uppskattning eller helt enkelt påminna en person om att du tÀnker på dem. Vi vill att hela upplevelsen ska kÀnnas genomtÀnkt - från bestÀllningen på nÀtet till ögonblicket då mottagaren öppnar paketet. DÀrför Àr den personliga hÀlsningen en viktig del av PralinPost och ingår i bestÀllningen. Bakom PralinPost finns en ambition att skapa en enkel, personlig och god presenttjÀnst för de tillfÀllen då ett vanligt meddelande inte riktigt rÀcker. SÀg det med choklad. Skicka en kÀnsla.

4.5

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med leverans och choklad

VÀldigt nöjd med leverans och choklad, blev mycket uppskattat. Glömde skriva från vem choklad var men blev nÀstan bara roligare så.

2026幎9月29日

PralinPost からの回答

Tack Jon! HÀrligt att höra att bÃ¥de chokladen och leveransen uppskattades 😊 Och ibland blir det tydligen Ànnu bÀttre med en hemlig avsÀndare! ❀

JÀttenöjd med 2 av mina köp

JÀttenöjd med 2 av mina köp. Men 1 som jag best har ej kommit fram men det kan ju bero på posten. Klockan halv tio några minuter det som inte kom fram var till Birgitta Carlström, Kuggebro 22, 75753 Uppsala. Du kan meddela mig så får jag betala igen.

PralinPost からの回答

Hej Berit, vad roligt att höra att du Àr nöjd med dina andra bestÀllningar! SjÀlvklart ska vi undersöka vad som har hÀnt med den som inte kommit fram. Vi kontaktar PostNord och ser om de kan hjÀlpa oss att spåra försÀndelsen.

Du ska sjÀlvklart inte betala igen. Vi återkommer till dig så fort vi vet mer och ser till att hitta en bra lösning.

Toppen

Toppen ! Enkel bestÀllning o snabbt levererat! JÀttefin förpackning o grymt goda praliner!!
Kanonfin födelsedags överraskning!
Bara lovord!

2026幎9月18日

PralinPost からの回答

Tack Gunilla! Så roligt att födelsedagsöverraskningen blev så lyckad. Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans av fÀrska praliner.

En fin o lÀtt gåva att skicka som Tack elr present.
Ngra klick o allt Àr ordnat.😊

PralinPost からの回答

SÃ¥ roligt att lÀsa, Monika! Vi vill att det ska vara precis sÃ¥ enkelt att skicka en liten uppskattning till nÃ¥gon – och extra fint att höra att allt gick smidigt. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Fin förpackning och hur fina praliner som helst, hÀrliga fÀrger på pralinerna.

PralinPost からの回答

Kul att höra att både leveransen, förpackningen och pralinerna levde upp till förvÀntningarna. Tack för att du delade med dig, Susanne!

5぀星のうち5の評䟡

Pralinerna kom fram lagom till helgen

Pralinerna kom fram lagom till helgen och blev en glad och god överraskning. Personen som fick gåvan, tyckte att den gjorde hennes dag.
/Eva-Marie

2026幎9月9日

PralinPost からの回答

Tack Eva-Marie för ditt fina omdöme och för att du valde PralinPost. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick reklamera första leveransen pga

Vi fick reklamera första leveransen pga sönderklÀmda praliner.
Fick snabb återkoppling och nya praliner skickade

2026幎9月6日

PralinPost からの回答

Tack Ingela för ditt fina omdöme! Vi Àr ledsna att den första leveransen inte kom fram i det skick den skulle, men vÀldigt glada att vi snabbt kunde lösa det och skicka nya praliner.

Tack för ert tålamod och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. ❀

5぀星のうち5の評䟡

Kunde glÀdja min bÀsta vÀn jÀttemycket!

Pralinasken kom fram och blev mycket uppskattad, den var fint paketerad och innehöll information som min vÀn Barbro var mycket nöjd med. Hon tyckte också att pralinerna var oerhört vackra och goda (de hon smakat, hon Àter en per kvÀll).

Jag hade hoppats att asken skulle komma fram
på fredagen men den kom på måndagen. Jag tror att det Àr bra att vara tydlig med att det Àr mer troligt att det tar två dagar Àn en med leveransen.

Att bestÀlla pralinasken gick bra och jag Àr 76 år, inte så van att handla på nÀtet och jag Àr inte med i några sociala medier. Trots detta lyckades jag genomföra bestÀllningen utan några problem.

Mycket mycket nöjd!

2026幎9月5日

Tack Margareta för ditt fina och utförliga omdöme! ❀

SÃ¥ roligt att höra att Barbro blev glad för presenten och att bÃ¥de pralinerna och paketeringen uppskattades. Att hon njuter av en pralin per kvÀll lÃ¥ter som ett alldeles utmÀrkt sÀtt att ta vara pÃ¥ dem. 😊

Tack också för din vÀrdefulla återkoppling om leveranstiden. Vi tar med oss det och vill sjÀlvklart vara så tydliga som möjligt kring vad man kan förvÀnta sig av leveransen.

Och extra roligt att höra att bestÀllningen kÀndes enkel att genomföra - det betyder mycket för oss.

Stort tack för att du valde PralinPost för att glÀdja din vÀn! 🍫❀

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。