J’ai trouvé l’utilisation du site très facile, et fiable et attractive. Après avoir relevé les mesures, la taille recommandée est top correspondante. Merciiiii Happy Size, je garde le site dans mes... もっと見る
企業が回答しました
Kwaliteitskleding, degelijk verpakt en correct geleverd. Keuze genoeg voor de maatjes-meer, in alle stijlen en kleuren, voor vrouwen én mannen. En ook verschillende merken, en dat haalde mij over de s... もっと見る
企業が回答しました
Zeer vlotte duidelijke service ! Heel gemakkelijke manier van retourneren. Bovenal : zeer moderne, mooie, originele kleding in een heel gevarieerd kleurenpalet én vooral ook keuze uit grotere maten... もっと見る
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
super satisfaite de ma commande (maillot de bain) l article bien détaillé et parfait .

Happy Size からの回答
J’ai trouvé l’utilisation du site très facile, et fiable et attractive.
Après avoir relevé les mesures, la taille recommandée est top correspondante.
Merciiiii Happy Size, je garde le site dans mes favoris

Happy Size からの回答
Zeer vlotte duidelijke service ! Heel gemakkelijke manier van retourneren.
keuze uit grotere maten ! Top !

Happy Size からの回答
Belle veste belle couleur, un peu grande mais je garde au cas où je mets un gros pull en dessous

Happy Size からの回答
perfecte staat de levering, kleren zijn top jullie zullen me nog verder als klant behouden

Happy Size からの回答
C'est la troisième fois que je commande une robe chez Happy Size et je suis très contente. Ce sont des robes de très bonne qualité.

Happy Size からの回答
La rapidité dans l'envoi et la justesse de la commande.

Happy Size からの回答
Très belle marchandise.resprect des couleurs
Livraison rapide, ce qui est dommage,
Les frais de livraison sont très chers.

Happy Size からの回答
Ik heb 3 BH's van Ulla Popken gekocht bij Happy Size. Ik had het pakket nog niet ontvangen kreeg ik een email met 50 % korting op de BH's die ik net besteld had en nog moest ontvangen en betalen. Contact opgenomen dat ik hier ontevreden over was. Ze ontkende dat het op deze artikelen geldig was. Maar zowel bij Ulla Popken en Happy Size stond er in plaats van 29,90, 14,95. Wettelijke zijn ze verplicht om het verschil te verrekenen, maar dit weigeren ze. Mensen bestel hier niet! Net of contact opnemen zin heeft. Heb al meerdere emails gestuurd en ontvangen en deze waren niet behulpzaam.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。