Happy Size Nederland レビュヌ 2,448

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jullie hebben realistische maten die mij passen. Ik heb dit nog bij GEEN ENKEL kledingzaak meegemaakt Vaak moest ik kleding terugsturen van 6xXL die kindermaatjes waren. Sorry. Bij jullie was het bij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb ze besteld voor mijn vrouw vooral omdat ze bij Happy Size grote maten hebben. En ze is er erg blij mee ze zitten prima. Ben ook erg tevreden hoe alles afgehandeld vanaf bestellen tot aan het afl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uitgebreide keuze,ook in leuke bruiloftskleding. Maat was meteen goed!Dus blijkbaar klopt het maat-schema op de site (zelfs per merk dat ze verkopen). Snelle bezorging! 3-e dag al! Op naar de br... もっず芋る

䌁業情報

5. 婊人服店

Happy Size Nederland に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Happy Size – Jouw marktplaats voor mode in grote maten

Welkom bij Happy Size, jouw expert in mode voor grote maten! Bij ons vind je meer dan alleen kleding – wij zijn een community die diversiteit viert en laat zien dat stijl geen maatbeperkingen kent.

Als een van de toonaangevende aanbieders van mode in grote maten bieden wij je een uitgebreid assortiment van meer dan 20 categorieën: van accessoires, badmode, blazers en blouses tot broeken, jassen en jurken, en van nachtkleding, truien, schoenen, shirts, vesten en sweatshirts tot ondergoed. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw persoonlijke stijl.

Merkdiversiteit en Bijzonderheden

Ontdek meer dan 20 merken, waaronder Angel of Style, Ulla Popken, MiaModa, Studio Untold, Glamorise en nog veel meer. Voor heren zijn er onder andere collecties van JP1880, MEN+ en Boston Park. Onze mode is verkrijgbaar tot en met maat 68 voor vrouwen en 10XL voor mannen. Als aanbieder van mode in grote maten met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies waar het op aankomt als het gaat om draagcomfort en pasvorm.

Services, die inspireren

We willen het winkelen voor jou zo aangenaam mogelijk maken. Geniet van voordelen zoals:

• Alle maten één prijs
  • Levering aan wensadres
  • 14 dagen kosteloos terugsturen
  • Maatadvies en persoonlijke aanbevelingen

Speciale aanbiedingen en community

Volg ons op Instagram, Facebook en TikTok om geen enkele trend of speciale aanbieding te missen. Ons exclusieve WhatsApp-kanaal biedt je vroege toegang tot kortingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang niet alleen updates, maar ook een kortingsvoucher en een verjaardagscadeau!

Onze missie en waarden

Happy Size staat voor moed, individualiteit en diversiteit:

• Moed om jezelf te zijn en je goed te voelen in je lichaam.
  • Individualiteit, die wordt versterkt door onze merkdiversiteit.
  • Diversiteit, want onze mode is FOR EVERY BODY!

Ervaar nu de inspirerende winkelervaring bij Happy Size en ontdek je nieuwe favoriete look!

連絡先

Goed

Goed , en snel verzonden , super bedankt

2026幎4月3日

Hi Fransien,

Fijn te horen dat alles goed en snel is verlopen! We waarderen je feedback enorm en hopen jje snel weer van dienst te zijn.

Leuke kleding

Leuke kleding. Snelle levering.

2026幎4月3日

Hi Ciska,

Wat fijn dat onze kleding en snelle levering je bevallen. Dankjewel voor je positieve feedback, dit waarderen we enorm!

5぀星のうち5の評䟡

RoyaLe collectie. Snelle levering. Retourneren heb ik geen ervaring mee.

2026幎4月5日

Hi Inge,

Fijn om te horen dat de RoyaLe collectie en snelle levering goed bevallen! Bedankt voor de positieve feedback. We waarderen je tijd en moeite.

Het Happay Size-team

5぀星のうち5の評䟡

Contact met servicebalie werkt prima!

Eerste bestelling gedaan, met extra korting. Helaas paste het niet goed, dus nieuwe besteld, nu zonder kennismakingskorting. Past perfect. Gebeld met de servicebalie: korting wordt omgezet naar de tweede bestelling. Klasse !

2026幎4月9日

Hi Martien,

Fijn dat de tweede bestelling perfect past! We zijn blij dat de servicebalie de korting zo goed heeft kunnen regelen. Bedankt voor de feedback en de positieve beoordeling.

Het Happay Size-team

fleurig

Leuke, fleurige en gezellige kleding!

2026幎4月9日

Hi Petra,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze kleding leuk, fleurig en gezellig vindt. We hopen je snel weer te zien!

5぀星のうち5の評䟡

Altijd de goede maat en zelfde zo als

Altijd de goede maat en zelfde zo als je op de foto ziet heel tevreden

2026幎3月29日

Hi,

Wat fijn dat je tevreden bent met de maat en het uiterlijk van onze producten! Bedankt voor je positieve feedback, we hopen je snel weer te zien.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, retour snel verwerkt.

2026幎4月8日

Hi Gerty,

Fijn dat de levering snel was en de retour vlot verwerkt is. Bedankt voor je positieve feedback!

bestelling

2026幎4月8日

Happy Size Nederland からの回答

Bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Het Happy-Size-team

5぀星のうち5の評䟡

Goede Prijs kwaliteit verhouding.

Goede Prijs kwaliteit verhouding.
Fijn dat er mooie kleding is voor groet Magen.

2026幎3月31日

Happy Size Nederland からの回答

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

het Happy-Size-team

Snel...kwaliteit.