äŒæ¥ãåçããŸãã
Jullie hebben realistische maten die mij passen. Ik heb dit nog bij GEEN ENKEL kledingzaak meegemaakt Vaak moest ik kleding terugsturen van 6xXL die kindermaatjes waren. Sorry. Bij jullie was het bij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heb ze besteld voor mijn vrouw vooral omdat ze bij Happy Size grote maten hebben. En ze is er erg blij mee ze zitten prima. Ben ook erg tevreden hoe alles afgehandeld vanaf bestellen tot aan het afl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Uitgebreide keuze,ook in leuke bruiloftskleding. Maat was meteen goed!Dus blijkbaar klopt het maat-schema op de site (zelfs per merk dat ze verkopen). Snelle bezorging! 3-e dag al! Op naar de br... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Happy Size, jouw expert in mode voor grote maten! Bij ons vind je meer dan alleen kleding â wij zijn een community die diversiteit viert en laat zien dat stijl geen maatbeperkingen kent.
Als een van de toonaangevende aanbieders van mode in grote maten bieden wij je een uitgebreid assortiment van meer dan 20 categorieën: van accessoires, badmode, blazers en blouses tot broeken, jassen en jurken, en van nachtkleding, truien, schoenen, shirts, vesten en sweatshirts tot ondergoed. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw persoonlijke stijl.
Ontdek meer dan 20 merken, waaronder Angel of Style, Ulla Popken, MiaModa, Studio Untold, Glamorise en nog veel meer. Voor heren zijn er onder andere collecties van JP1880, MEN+ en Boston Park. Onze mode is verkrijgbaar tot en met maat 68 voor vrouwen en 10XL voor mannen. Als aanbieder van mode in grote maten met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies waar het op aankomt als het gaat om draagcomfort en pasvorm.
We willen het winkelen voor jou zo aangenaam mogelijk maken. Geniet van voordelen zoals:
Volg ons op Instagram, Facebook en TikTok om geen enkele trend of speciale aanbieding te missen. Ons exclusieve WhatsApp-kanaal biedt je vroege toegang tot kortingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang niet alleen updates, maar ook een kortingsvoucher en een verjaardagscadeau!
Happy Size staat voor moed, individualiteit en diversiteit:
Ervaar nu de inspirerende winkelervaring bij Happy Size en ontdek je nieuwe favoriete look!
Concertgebouwplein 21, 1071 LM, Amsterdam, ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
RoyaLe collectie. Snelle levering. Retourneren heb ik geen ervaring mee.

Happy Size Nederland ããã®åç
Eerste bestelling gedaan, met extra korting. Helaas paste het niet goed, dus nieuwe besteld, nu zonder kennismakingskorting. Past perfect. Gebeld met de servicebalie: korting wordt omgezet naar de tweede bestelling. Klasse !

Happy Size Nederland ããã®åç
Om dat de jas van kwaliteit is en goed bezorgt

Happy Size Nederland ããã®åç
Altijd de goede maat en zelfde zo als je op de foto ziet heel tevreden

Happy Size Nederland ããã®åç
Altyd netjes geleverd en mooie kleding voor man en vrouw

Happy Size Nederland ããã®åç
Producten staan naar waarhijd op de site

Happy Size Nederland ããã®åç
Goede Prijs kwaliteit verhouding.
Fijn dat er mooie kleding is voor groet Magen.

Happy Size Nederland ããã®åç
Mooie pasvorm en goede kwaliteit stof netjes verzorgd en bezorgd

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã