HAPPYCARレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Szybka sprawna rezerwacja, bardzo dobre ceny, jasne instrukcje dotyczące dodatkowe ubezpieczenia. Współpracujące wypożyczalnie zawsze były na miejscu na czas.

5つ星のうち5の評価

Zarezerwowałem samochód w Warszawie na 4 dni. Miałem kilka pytań dotyczących rezerwacji (była to moja 1 rezerwacja), jednakże konsultant Paweł odpowiednio mnie pokierował po stronie, udzielił niezbędn... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Pani Beata lubelskiego oddzialu zasluguje na najwyzsza pochwale. Z wielkim zaangazowaniem wyjasnila mi jak zarezerwowac samochod szybko i bezproblemowo. Dzi... もっと見る

5つ星のうち4の評価

企業情報

1. カー リース業
  2. 旅行情報収集サイト

HAPPYCAR について

当該企業による記述

HAPPYCAR porównuje oferty wszystkich firm wynajmujących samochody. Czy jest to wynajęcie samochodu na wakacje na Majorce , czy na wycieczkę dookoła Stanów Zjednoczonych , lub wynajęcie cabrio na weekendowy wypad do Niemiec – od 24 zł na dzień HAPPYCAR oferuje wynajem samochodów na każde życzenie. Mogą Państwo szybko i prosto zarezerwować najlepszy samochód, zarówno poprzez stronę internetową, ale także poprzez App. W przypadku pytań nasz kompetentny zespół serwisowy jest do Państwa dyspozycji!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Dzielę się ważnymi wskazówkami…

Dzielę się ważnymi wskazówkami dotyczącymi wypożyczania samochodu we Włoszech. Po pierwsze, na miejscu próbują wcisnąć dodatkowe ubezpieczenie za 124 euro, twierdząc że to które jest w rezerwacji noc nie daje. Ja nie wzięłam, pan był bardzo niemiły i 3 razy pytał czy decyduję się jeździć bez ubezpieczenia. Na karcie kredytowej zatrzymali mi 1100 euro. Zrobiłam prawie 1000 km, nic się nie stało, jazda bezpieczna. Po oddaniu samochodu pan sprawdził czy nie ma szkód, powiedział że wszystko ok. Bus zabrał nas na lotnisko, w czasie drogi, telefon, że jednak auto jest wyjątkowo brudne i kasują dodatkowe 15 euro za sprzątanie. Nie zgodziłam się, kazałam zawrócić i sama posprzątałam, zajęło mi to 5 minut. Proszę wziąć pod uwagę, że będą próbowali doliczyć dodatkowo za co się tylko da. Jeżeli nie znasz angielskiego nie radzę.

2019年5月23日

Szanowna Pani Anita,

Dziękujemy za Pani opinię.

Jeżeli wykupiła Pani ubezpieczenie podczas rezerwacji samochodu, potwierdzamy, iż jest ono wiążące i chroni udział własny w szkodzie. Blokada depozytu na karcie kredytowej jest wymagana również w przypadku wykupienia ubezpieczenia z refundacją udziału własnego.

Jako pośrednik nie mamy wglądu do cennika za dodatkowe produkty, takie jak lokalne ubezpieczenie, natomiast wypożyczalnia ma prawo proponować dodatkowe opcje. Samochód należy zwrócić w takim stanie, w jakim został on wydany. W innym przypadku wypożyczalnia, zgodnie ze swoim regulaminem, może obciążyć klienta dodatkową opłatą za sprzątanie. Jest nam przykro, iż nie jest Pani zadowolona z usług lokalnego dostawcy, natomiast firma HAPPYCAR nie jest odpowiedzialna za lokalnie świadczone usługi.

Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania, prosimy o kontakt z nami.

Zarezerwowalismy samochód dla żony

Zarezerwowalismy samochód dla żony, z odbiorem na Modlinie. Po przylocie okazało się że samochodu nie ma , pomimo pobrania pieniędzy za najem i dodatkowe ubezpieczenie. Brak możliwości kontaktu z firmą. Żart i do tego baaaaardzo kiepski. Pieniądze przepadły (Nie sądzę że zostaną zwrócone) i do tego brak samochodu. Pierwszy i ostatni raz korzystaliśmy z usług tej "firmy"
Pozdrawiam wszystkich czytajacych

2019年5月22日

Szanowny Panie Jar,

Dziękujemy za Pańską opinię.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Nasz zespół obsługi klienta już podjął kroki w sprawie tej rezerwacji i pozostaje z Państwem w kontakcie. Po dokonaniu rezerwacji, HAPPYCAR informuje o konieczności stawienia się w wypożyczalni na czas. W przypadku spóźnienia wypożyczalnia może, ale nie musi zatrzymać dla klienta zarezerwowany samochód - pomimo, iż rezerwacja została opłacona z góry. Przy dokonywaniu rezerwacji można wpisać numer lotu, aby upewnić się, iż wypożyczalnia zostanie poinformowana o ewentualnym opóźnieniu. Taki numer w przypadku Państwa rezerwacji nie został podany.

Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania, prosimy o kontakt z nami.

5つ星のうち1の評価

Zamiast pomóc to totalna olewka

Zamiast pomóc to totalna olewka. Biuro Obsługi Klienta czynne od 9 do 11 od poniedziałku do piątku? Śmiech na sali. Każdemu będę odradzal.

2019年5月13日

Szanowny Panie Jakubowski,

Dziękujemy za Pańską opinię.

Nasza infolinia jest aktualnie dostępna od poniedziałku do piątku od 9:00 do 11:00, jednakże klienci mogą kontaktować się z nami drogą mailową przez cały dzień. Po oficjalnych godzinach otwarcia naszego polskojęzycznego biura obsługi klienta, nadal odpowiadamy na wiadomości, jednakże czasami te odpowiedzi będą w języku angielskim.

Prosimy o skontaktowanie się z naszym biurem obsługi klienta, celem opisania sytuacji, która spowodowała problemy podczas wynajmu samochodu.

Chaos i drożyzna

Na lotnisku zabrakło dla nas fotelikow dla dzieciaków, które rezerwowaliśmy z miesięcznym wyprzedzeniem!!! Detale ubezpieczenia zostały wyjaśnione dopiero na miejscu i niestety odbiegały od obietnicy jaką otrzymaliśmy przy rezerwacji (pełne wykluczenie odpowiedzialności). Zamieniono nam samochód, który w wielu wypożyczalniach był z niższej klasy (w b-rent okazało się że Fiat 500x i 500L to jednakowa grupa). Całkowity koszt najmu był dwukrotnie wyższy niż gdybyśmy bez żadnej rezerwacji wzieli samochód na miejscu. Nie polecam nikomu.

2019年5月5日

Szanowny Panie Maciejewski,

Dziękujemy za Pana opinię.

Nasz zespół obsługi klienta przyjął już Pana zażalenie i wyjaśnił zaistniałą sytuację.

Informujemy, iż wszelkie dodatki, takie jak foteliki dla dzieci są rezerwowane dla klienta wyłącznie po otrzymaniu na to zgody od klienta i zaakceptowaniu opłaty, o której nasz zespół informuje w formie wiadomości e-mail. Takiej informacji niestety nie otrzymaliśmy.

HAPPYCAR, jako porównywarka cen wynajmu, nie gwarantuje konkretnego modelu samochodu, a jedynie jego klasę. Zarezerwowany przez Pana samochód znajduje się w tej samej klasie co ten, który otrzymał Pan lokalnie. Za naszym pośrednictwem wykupił Pan pełny pakiet ubezpieczenia, który chroni udział własny tzn. jego zastosowanie działa na zasadzie refundacji poniesionych kosztów. Ubezpieczenie lokalne nie jest obowiązkowe, tak więc klient może odmówić jego wykupienia. Wszystkie informacje na temat wybranego przez Pana ubezpieczenia na naszej stronie znajdują się w potwierdzeniu rezerwacji.

5つ星のうち4の評価

Ocena

Witam jak już pisałem moja ocena jest bardzo wysoka bo na 9 .Wszystko ok samochody nowe i obsługa profesjonalna . Jedyna moja sugestia to taka ze powinna byc inf. lub prosta mapka gdzie stoi bus zabierający do wypożyczalni ,nie wszyscy sobie z tym radzą .Ja sporo korzystam z wypożyczalni i nie jest to manka-męt tylko tutaj ,ale mysle ze do poprawienia i ułatwienia klientowi. .ZDECYDOWANIE POLECAM

2019年4月29日
5つ星のうち2の評価

happyCAR - niecala prawda za swietna cene

happy car mialo dla mnie najlepsza oferte cenowa. NIESTETY na miejscu okazalo sie ze jesli cos jest too good to be true - it probably is . W kosztorysie zaznaczylem opcje foltelika - okazalo sie ze happycar uznaje to za `poinformowanie1 ich a nie za moje wymaganie - w rezultacie musialem zaplacic 50PLN za kazdy dzien !
Poza tym HappyCar zapomnialo mnie poinformowac ze wynajmujacy WYMAGA umycia samochodu oraz inspekcji - moge z tego zrezygnowac placac dodatkowe 300PLN .

happy car ma swietne ceny dlatego ze nie mowi nam calej prawdy - a potem jest za pozno. NIE ! POLECAM

W mailu do happy car - pani jest rozkosznie zdziwiona moimi zastrzezeniami i zyczy szerokiej drogi .

2019年4月25日

Szanowny Panie Duncan,

Dziękujemy za Pana komenatrz.

Jest nam przykro, iż nie jest Pan w pełni zadowolony z naszej usługi. Nasz dział obsługi klienta skontaktował się z Panem w sprawie zażalenia, którym się Pan z nami podzielił. Cena za wszelkie dodatkowe usługi nie wchodzi z końcową cenę za wynajem samochodu. Dodatki można opcjonalnie wybrać podczas rezerwacji i dokonać płatności przy odbiorze pojazdu. HAPPYCAR jako strona niezależna, nie ma wglądu do lokalnych usług wypożyczani samochodowej, takich jak mycie samochodu. Chcielibyśmy również dodać, że każdy samochód powinien zostać zwrócony czysty, w takim stanie, w jakim się go otrzymało. Odbierając pojazd w wypożyczalni, klient otrzymuje lokalną umowę, która zawiera wszystkie dodatkowe opcje - niezależne od usług HAPPYCAR, na które można ale nie trzeba się zgodzić.

Z wyrazami szacunku,

super szybka rezerwacja

super szybka rezerwacja. Autko z Europe Cars bez zarzutu. Unikajcie Green Motion jako wypozyczalni aut. troche taniej a na koniec 1000 plus za rzekome szkody. Europe car i Enterprise narazie bezproblemowo

2019年4月15日

Wszystko ok

Wszystko ok. Zaczynając od początku - najniższa cena z pełnym ubezpieczeniem. Odbiór bez problemów. Zwrot pomimo zamkniętego biura, również bez problemów, kluczyki wrzuca się do skrzyneczki i tyle. Myślę, że jeśli nic się nie dzieje, tzn nie ma stłuczek, kradzieży itp to problemów nie ma. Polecam w 100%!

2019年4月1日
5つ星のうち5の評価

Absolutnie bezproblemowo i najtaniej na rynku.

Super latwa rezerwacja, potrzebne dokumenty i potwierdzenia na mailu juz po chwili. Swietna,mila I szybka obsluga ograniczona do minimum formalnosci, bezkonkurencyjny stosunek ceny do otrzymanej uslugi. Samochody w idealnym stanie, najnowsze modele, bezawaryjne. Nastepnym razem skorzystam tez z ich uslug na pewno. Polecam bez wahania.👍

2019年3月26日

Trustpilot エクスペリエンス