Szybka sprawna rezerwacja, bardzo dobre ceny, jasne instrukcje dotyczące dodatkowe ubezpieczenia. Współpracujące wypożyczalnie zawsze były na miejscu na czas.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zarezerwowałem samochód w Warszawie na 4 dni. Miałem kilka pytań dotyczących rezerwacji (była to moja 1 rezerwacja), jednakże konsultant Paweł odpowiednio mnie pokierował po stronie, udzielił niezbędn... もっと見る
企業が回答しました
Obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Pani Beata lubelskiego oddzialu zasluguje na najwyzsza pochwale. Z wielkim zaangazowaniem wyjasnila mi jak zarezerwowac samochod szybko i bezproblemowo. Dzi... もっと見る
Witam jak już pisałem moja ocena jest bardzo wysoka bo na 9 .Wszystko ok samochody nowe i obsługa profesjonalna . Jedyna moja sugestia to taka ze powinna byc inf. lub prosta mapka gdzie stoi bus zabie... もっと見る
企業情報
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Wszysko w porząku
Łatwe wyszukiwanie i porównywanie ofert. Sama rezerwacja łatwa do przeprowadzenia.
Czytam te opinie a co najwazniejsze…
Czytam te opinie a co najwazniejsze odpowiedzi i raczej nie zdecyduje sie na ta firme. Po pierwsze gdzie ochrona danych osobowych? Do ludzi piszecie po nazwisku, a sami sie podpisujecie zespol happy car.
Druga rzecz - jesli pan Przemek dostal email z voucherem od was, dlaczego nie wyslecie do niego emaila z zalaczonym oryginalnym emailem? Dlaczego nie zalaczacie informacji o sprawdzeniu spamu itp?
Ja juz mialam do czynienia z oszukujaca klientow firma, wiec tym razem podziekuje.

Polecam w 100%
B. dobry serwis - kompleksowe wyszukiwanie najkoÊystniejszych ofert. Polecam.
bardzo sprawny proces rezerwacji i…
bardzo sprawny proces rezerwacji i odbioru auta na miejscu.Polecam zdecydowanie
Polecam w 100%
Jestem bardzo zadowolona ponieważ…
Jestem bardzo zadowolona ponieważ przekazanie kluczy i oddanie przebiegło w trybie ekspresowym . Autko czyste i nowe . Polecam firmę happycar
Kpina z klienta
Kpina z klienta. Wypożyczyłem auto 14.01. Nie otrzymałem vouchera z informacją gdzie mam odebrać samochód. Po kontakcie e-mail (dzwonienie nie ma sensu; koresponduję już trzeci dzień) stwierdzono, że rezerwacja przepadła ponieważ nie odebrałem samochodu. Poprosiłem o przesłanie mi tego vouchera, którego nie widziałem na oczy. Bez odzewu. Nikt z polskiego biura ,oczywiście nie zadzwonił czy odbieram auto; gdzie jestem itp...Zażądałem zwrotu zapłaconej kwoty od Happycar. W odpowiedzi na reklamacje otrzymałem e-mail z informacją, że jak nie odebrałem auta to rezerwacja i płatność przepadają. Czuję, że nie otrzymam jej. Nie polecam zdecydowanie.

Wszystko perfekt.
Pierwszy raz wypożyczyłem samochód i to…
Pierwszy raz wypożyczyłem samochód i to za granica kraju dzięki happycar było to bardzo łatwe
Oddział Polski jest jak firma-krzak
Oddział Polski jest jak firma-krzak. W Katowicach pod wskazanym adresem odbioru auta nie było nic, ani auta ani biura, dwa telefony nie odpowiadają, trzeci odbiera ktoś z Krakowa, czwarty ktoś z jeszcze innego miasta. Na maila odpisał ktoś z UK. Jakiś żart, oczywiście moje konto zostało obciążone zupełnie serio, czekam aż dojdą do tego, jak mi oddać kasę. Jak chcecie omnąć nerwowy poranek i szukanie „na już” auta z innej firmy radzę omijać happycar.

Świetna firma
Świetna firma. Wszystko na czas. Żadnych problemów. Bardzo profesjonalni i mili pracownicy. Polecam!!! :))
Przemili i pomocni ludzie pracujacy w…
Przemili i pomocni ludzie pracujacy w firmie.
Totalna porażka i nieporozumienie
Totalna porażka. Brak kontaktu z kimkolwiek, informacja o przyjęciu rezerwacji na mailu nie dotarła do firmy wynajmującej auto. Na miejscu(lotnisku) musiałem płacić wg stawek wypożyczalni lokalnej. Na drugi dzień mailowo dostałem informację o odwołaniu rezerwacji, po tym jak przez cały dzień użytkowałem auto, z przyczyn niezależnych. W dodatku telefon to automat a nikt nie oddzwania pomimo informacji jaką uzyskuje petent. Totalna farsa. Nie polecam tej niemieckiej firmy.

HAPPYCAR からの回答
Bardzo mila obsluga szybko reagujaca na…
Bardzo mila obsluga szybko reagujaca na jakiekolwiek watpliwosci z mojej strony. Tak tanio nie wypozyczalam samochodu jeszcze nigdy. Znajomi nie chcieli mi uwierzyc:) Polecam z najwieksza przyjemnoscia firme i obsluge.
Przy odbioze bylo troche nieporozumien…
Przy odbioze bylo troche nieporozumien bo nikt nie chcial isc pokazac gdzie sie znajduje samochud I jak dojsc do niego z oddaniem juz tego problem nie bylo
Niewygorowane ceny
Niewygorowane ceny. Miła i szybka obsługa. W przyszłości skorzystam jeszcze niejednokrotnie. Już polecam znajomym.
Wypożyczałem samochód po raz pierwszy
Wypożyczałem samochód po raz pierwszy. Wybrana wypożyczalnia z bardzo konkurencyjną ceną. Bardzo dobry kontakt z HAPPYCAR poprzez infolinię. Wszystkie informacje i wątpliwości wyjaśnione podczas rozmowy.
Wypożyczenie przebiegło sprawnie, otrzymałem samochód w wyższej klasie.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。