Vandreferie med fin yoga og gode ruter, men der manglede en ekstra guide, og kursus stedets standard stod ikke mål med prisen. Vandreferie i den svenske skærgård fra 20.-24. juni 2026. Gode vandrerut... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super oplevelse. Vi har ikke prøvet hverken vandreferie eller yoga, men denne kombi fungerer bare. Virkelig godt koncept som Maria har fået skruet sammen. Skønt sted, spændende ruter, dejligt med... もっと見る
Fantastisk dejlig og velorganiseret tur i den smukke Skærgård. Meget smukke vandreturer. Rigtig god indkvartering, lækre og velsmagende madpakker og rigtig god mad på stedet (morgen og aften) Vores to... もっと見る
Min vandreferie med Happy Hike i sommeren 2026 var super. Turen bød på dejlige, afvekslende vandreruter i Smålands smukke natur. Det fungerede særdeles godt, at vandringen var kombineret med yoga. Da... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Happy Hike handler om at dele glæden til landskaberne tæt på med vandringer i flot natur og godt selskab. Happy Hike tilbyder ture til den svenske skærgård nord for Göteborg og Bornholm bl.a.: • kør-selv ture på egen hånd til skærgården med hotel, lift til og fra ruterne og frokost-to-go. • fællesture til skærgården med 5 dage inkl. bl.a. transport, overnatning, forplejning, vandring og yoga. • hummerture til Marstrand inkl. hotel og transport.
連絡先
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Utrolig dejlig tur til skærgården
Utrolig dejlig tur til skærgården. Der var en fin grad af information op til turen, og turleder Maria er virkelig behagelig og sikrer, at man hele tiden ved, hvad der skal ske - uden at det bliver for meget. Dejligt varierede ture i smuk natur - og kombinationen med yoga er genial. Kursusstedet Gräsviken er ikke et femstjernet hotel, men passer fint til denne type aktiv rejse. God aftensmad alle dage og skøn kage om eftermiddagen. Man indgår i en gruppe, hvor man selv kan vælge til og fra på den sociale konto, hvilket fungerer rigtig godt for mig. Alt i alt var det en yderst anbefalelsesværdig tur, som gjorde godt for både krop og sjæl.
Tanket godt op med oplevelser efter…
Tanket godt op med oplevelser efter Grundlovs og pinseferie der blev brugt på 45 fantastiske km vandring med Happy Hike i mest sol og en enkelt regnvejrsdag i den svenske skærgård ved Fiskebackskill, Grundsund, Åbyfjorden, Gullholmen, Gøta Elv og 8 timers yoga i Grasvikens Kapel ved Trollhättan samt masser af fika 🇸🇪☀️

Happy Hike からの回答
De bedste ruter i den smukke svenske skærgård
Virkelig skønne, smukke, varieret og veltilrettelagte ture i den svenske skærgård. Turguide Maria er virkelig sød, kompetent og også fleksibel i sin planlægning. Stedet Gräsviken er et lækkert nyrenoveret sted lige ned til en dejlig badesø, venligt personale og gode faciliteter. Dejlig skånsom og tilpasset yoga af kyndig yogalære Signe Aagaard.
Plads til forbedring er maden som gerne må være med mere fokus på sund kost, en sauna der kan blive ordentlig varm og bedre plads i yogasalen, som ellers er en skøn salg med udsigt til naturen.
Men det var første gang til Gräsviken, så jeg er sikker på, at der bliver fulgt op på overstående.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale turen og vil ikke selv tøve med at tage afsted igen.

Happy Hike からの回答
Utrolig tålmodig og venlig hjælpsomhed🤗
Happy Hike har udarbejdet et informationsrigt program for vandre/yoga tur til Sverige.
Happy Hike har udarbejdet et fyldestgørende informationsmateriale omkring deres vandre/ yoga tur til Sverige. Dette materiale giver dig svar på alt hvad du har brug for at vide før afrejsen.
Tænker det kun kan blive en oplevelsesrig tur med dette program.
Jeg har kun tilmeldt mig en tur og ikke…
Jeg har kun tilmeldt mig en tur og ikke været på den endnu
Fin aften med en sød foredragsholder
Sød og ærlig foredragsholder.
Og god service at fremsende slides.
Kortmaterialet var dog ikke godt nok.
For få detaljer og upræcist.
Men ellers en god og hyggelig aften.
Vi deltog ikke i det foredrag vi var…
Vi deltog ikke i det foredrag vi var tilmeldt da vi fik en mail der indikerede at det var overbooket og man skulle komme i god tid for at sikre sig en plads.
Når man får en mail at der ikke er…
Når man får en mail at der ikke er plads til en på grund at få mange tilmeldte😾
Trods man har tilmeldt dig

Happy Hike からの回答
Super god tur med vandring og yoga på…
Super god tur med vandring og yoga på det smukke Kärlingesund Retreat midt i svensk skov og skærgård og med den smukkeste yogasal. Maria er en velforberedt vært/guide - og vi fik lov at vandre på klippeskær, i skov, langs marker og bade i laguner undervejs. Herligt! 🫶
Vandre-yoga ferie tilrettelagt af Happy…
Vandre-yoga ferie tilrettelagt af Happy hike var en fantastisk dejlig oplevelse.
Juli 2024.
Kan varmt anbefale Maria som turleder.
Logistikken helt i top
Logistikken helt i top, indkvartering i top, selskab helt i top
Skønne vandreture og yoga i smuk natur
Skøn stemning, gode ture i fabelagtig natur, skønt at bo på Kærlingesund, fantastisk kombination med yoga, kan klart anbefales.
Godt med pauser ind i mellem.
Vi er lige kommet hjem efter 3 skønne…
Vi er lige kommet hjem efter 3 skønne dage på Villa Løndal.
Alt var perfekt lige fra vi bookede vores tur. Super turguide og materiale og ophold var bare dejligt. Hyggeligt værelse med lidt forkælelse, hjertelig modtagelse og den skønneste morgenmad serveret på værelse, så vi kunne spise på vores terasse😊.
Nok ikke sidste gang og anbefalinger er givet videre til venner.
Alt har været perfekt
Alt har været perfekt.
Lige fra dialogen vedr. bookingen, den fine Vandreguide, det smukke område... til hotellet i Grundsund med en outstanding service 🙌✨
TAK - vi kommer igen!
Indtil videre har der været rigtig god…
Indtil videre har der været rigtig god info om turen og indholdet
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。