Super blij met mân happy naps die mân 6 maanden oude dochter zo schattig staan :) Mooie kwaliteit, zowel de buiten- als binnenkant. De heldere en laagdrempelige uitleg op de site heeft mij goed geholp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Onwetend zocht ik informatie op omtrent herbruikbare luiers. Het fijne bij Happy Naps is dat je een bundel âpart Timeâ kan bestellen wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent. Zo konden wij het eens... ãã£ãšèŠã
Mega goede klantenservice! Nog nooit ben ik ergens zo goed geholpen. Niet enkel voor je aankoop maar ook erna. Ze staan steeds klaar met tips en tricks en zelf met een passende oplossing. Wij hadden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Once you go Happy Naps, youâll never go back
I bought the Parttime bundle a while ago, while my little girl was still in my belly. I went for the parttime bundle just to check if itâs something, and I have to tell you, itâs everything. And more. Iâd never go back to âregularâ diapers. The feel, use and looks are just outside of this world. We actually tried âregularâ bamboo diapers to see if thereâs a difference but our little one seems to not notice the difference, which clearly is positive. Itâs just us who notice the difference, they are so handy, soft and when using the right fit (yes, we used it once while too big and everything and everywhere was filled with poo) everything stays inside, like itâs supposed to be.
Only bad thing is that now we are in love and we have to buy more, because with the parttime bundle we have to do the laundry like every day⊠Iâm going to buy another parttime bundle right now!
Super snelle levering en prachtigeâŠ
Super snelle levering en prachtige producten. Ik ben heel erg blij met mijn bestelling!
Vanuit Spanje besteld en binnen paarâŠ
Vanuit Spanje besteld en binnen paar dagen in huis! Kadootje voor een vriendin. Ze zal er blij mee zijn. Ziet er top uit! Leuk design en mooie duurzame kwaliteit! Tnx!
Heel fijne en prachtige luiers!
de service is echt uitmuntend
de service is echt uitmuntend, design is prachtig van de happy naps. ik moet ze nog uitproberen maar ben nu al mega enthousiast.
Goede klantenservice en kwaliteit luiers
Hele fijne, snelle en daadkrachtige klantenservice! Vervolgens mijn bestelling geplaatst en de luiers werden snel verzonden. We zijn er nu net een paar dagen mee bezig; de luiers voelen van enorm goede kwaliteit en tot nu toe zijn we er heel tevreden over!
Een assortiment nappies waar je vrolijkâŠ
Een assortiment nappies waar je vrolijk van wordt, duidelijke website met goede informatie. Vlotte levering. De broekjes en inleggertjes voelen heel kwalitatief aan. En een heel fijne naservice voor extra ondersteuning. Super tevreden!
Super leuk en handig
Erg tevreden. Na lekken van de luiers een goede oplossing bedacht samen! Nu werken ze weer super en scheelt het me een hoop restafval :)
Prima levering.
Prima levering.
Het is een kado.
De baby is nog niet geboren dus hoe het bevalt?
Eerst moet onze dochter bevallen.ð
Snel geleverd
Snel geleverd, mooie kwaliteit stoffen, pakketje is recyclebaar en duidelijke instructies op de site. Heel blij mee!
Heel tevreden!
Het snelle en persoonlijke contact steekt er voor mij uit!
Maar ook zeker de service en hulp, ze reageren heel snel!
Er is iets mis gegaan bij de post met mijn pakketje, hun zochten het uit, ipv dat ik hetzelf moest doen (zoals bij zoveel bedrijven) dus voor mii 5sterren waardig!
snelle levering na bestelling.
snelle levering na bestelling.
Goeie instructies op de site terug te vinden ivm gebruik, wassen, benodigdheden.
Super cadeautje
Ik heb er aantal luiers cadeau gekregen en moet zeggen dat ik niets liever kon wensen. Hier groeit mijn kindje gelukkig niet binnen een week weer uit. Wij krijgen er veel complimentjes over en het gebruik ervan went snel.
Prima broekje
Prima broekje, sluit mooi aan. Ik dacht eerst dat het een beetje klein was. Maar ik heb er veel plezier van. Ook met andere inleggers.
Leuke en fijne luier
Leuk printje. Hele fijne stof. Makkelijk in gebruik. Sluit goed aan. Gemakkelijk het absorberend vermogen aan te passen met de verschillende boosters.
Heel duur
De luier kan best prima zijn, maar de prijs is wel super hoog voor âlegeâ pocket luiers.
Er zijn echt zoveel meer merken die in prijs-kwaliteit vergelijking een stuk eerlijker zijn.
Ook eerlijke informatie voor een nieuwe wasbare luier gebruiken vind ik op de site niet terug

Happynaps ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹