Al vanaf het begin klant en dat blijven we! Hele goede kundige medewerkers, vriendelijk, behulpzaam. Goede producten! 5 sterren helaas 10 niet mogelijk anders hadden jullie die gekregen! Bedankt! Hier... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zeer snelle levering van een laptop. Deze werd tot mijn verrassing zonder oplader geleverd. Gebeld met klantenservice. Is nieuwe europese regeling welke sinds 28 april geldt. de medewerker ging in... もっと見る
Ze noemen zich hardware-experts. Maar als ik een laptop bestel van bijna €2700 en deze word gewoon standaard verzonden in een simpele plastic zak. Nou sorry hoor, zoiets verpak je toch gewoon even net... もっと見る
企業が回答しました
Prima website, prima prijzen. Bestellen kostte me wat extra moeite omdat ik een ander factuuradres wilde invullen. Maar toen ik dat had uitgevonden ging verder alles soepel. Alleen PostNL deed er weer... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hardware-Experts: Elke klant verdient een 5 sterren ervaring Wij zijn Hardware-Experts. Met twee goed bereikbare computerwinkels in Almere en Lelystad, een uitgebreide 24/7 webshop en een eigen technische dienst, staan wij al meer dan 20 jaar garant voor een uitstekende service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Ons doel is om al onze klanten een 5 sterren ervaring te bieden, elke keer weer. Je kunt bij ons terecht voor aankoop, advies en reparatie van alle merken computers en laptops. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan onderdelen en randapparatuur. De keuze is groot, ongeacht je budget. Ben je op zoek naar betaalbare kwaliteit? Ontdek dan onze betrouwbare refurbished computers en laptops. Eigen technische dienst Wij hebben een eigen technische dienst. Onze technische experts staan voor je klaar om je te helpen overstappen naar een nieuwe PC of laptop. Speciaal voor jou bouwen wij (game) PC’s op maat. Ook repareren wij alle merken, zelfs als je jouw PC of laptop niet bij ons gekocht hebt. Is je PC of laptop gecrasht? Goed om te weten dat wij jou ook helpen bij data recovery. Wij zijn goed bereikbaar, ook telefonisch. Bovendien bieden wij al onze klanten, zakelijk én particulier, service aan huis of op de werklocatie met onze ‘thuisdienst’. Onze webshop Online bestellingen boven de € 44,95 verzenden wij gratis binnen Nederland. Alle producten die je via onze webshop kunt bestellen, leveren wij uit eigen voorraad. Staat het product waarnaar jij op zoek bent niet op onze website, dan kunnen wij dit product waarschijnlijk wel leveren. Kom daarvoor even langs in één van onze winkels of stuur een mailtje naar weborders@hardware-experts.nl. Onze winkels Bezoek onze winkel in Almere, met de grootste computershowroom van Flevoland, of in Lelystad. Onze Experts staan voor je klaar!
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hardware Lelystad is een echte aanrader!
Goede gerichte productinformatie bij de aanschaf van een laptop. Vriendelijk, geduldig personeel, snelle service, komen afspraken na, zeer behulpzaam. Een echte aanrader! Wij gaan zeker terug!

Zoek niet verder
Uiteindelijk na veel zelf proberen bij dit bedrijf hulp gevraagd bij mijn PC probleem. Nog dezelfde dag kwam Thomas en heeft het klusje geklaard, vlug, vakkundig en precies wat ik wilde maar wat mij niet lukte. Alles werkt weer perfect, dank je Thomas! Ik weet nu waar ik naartoe moet om goed geholpen te worden.

Advies printer
Advies gevraagd ivm aanschaf printer.
Verkoper heeft goed geluisterd, meegedacht en advies gegeven. Resultaat: prima printertje aangeschaft.

Superrrr
Ik ben al jaren klant van Hardware expert, en ik ben altijd heel beleefd en uitstekend geholpen. Of het nu om een nieuwe laptop ging of om een defect of een probleem. Ik ben een heel tevreden klant.

Hardware Experts からの回答
Goede begeleiding bij aanschaf van…
Goede begeleiding bij aanschaf van aparatuur, altijd bereid om goed advies te geven, nemen de tijd voor je.

Goede service.
Goede service. Ik heb echt de expertise nodig van mensen die veel kennis over computers, software en hardware hebben.
Verleden jaar een laptop bij Hardware-experts aangeschaft. Goed geïnformeerd over wat voor mij passend is. Nu een nieuw software pakket laten installeren. Goede info, meedenken en snel afgehandeld. Vriendelijke medewerker, die duidelijk was. Top dus

Hardware Experts からの回答
J'ai commander une carte mère sur le…
J'ai commander une carte mère sur le site et je l'attend toujours au jour d'aujourd'hui sur hardware-experts.eu. De ce que j'ai compris il s'agit d'un came a cause du .eu mais dans ce cas j'aimerais que la communication a ce propos soit mieux faite.

E' una truffa
E' una truffa! Non rispondono, mi hanno derubato 150 euro per un case ordinato e mai spedito, devo contattare la polizia postale italiana, questa gente deve andare in galera, è vergognoso.
Fanno un giochetto di siti tra .nl e .eu, fate attenzione, sono le stesse persone in Francia, Olanda e Paesi Bassi

Hardware Experts からの回答
no customer service available !!!
I ordered a graphic card on may 16th, never received any msg/mail about delivery date or tracking nbr, tried to phone to the customer service but it's an answering machine, tried whatsapp but no real answer except that it was reserved for general info, and today , may 25th., still no info about my graphic card delivery !!!

super attent
super attent, super service, perfecte en snelle levering met goede tracking van de pakketten, ik raad dit hardware-expertbedrijf aan. Ik zal in de toekomst zeker jullie producten blijven kopen.
Snelle reparatie afhandeling
Mijn scherm/scharnier was defect en kon mijn Lenovo laptop niet meer openen.
Laptop opgestuurd naar Hardware-Expert en na 2 weken weer gerepareerd terug ontvangen met een nieuw lcd scherm.
Dank aan Hardware-Expert en Lenovo voor de snelle afhandeling.
Tot op heden probleemloze werking van de laptop.
Let op alles moet je betalen…
Let op.. je moet voor alles betalen. Ook om te onderzoeken of iets gerepareerd kunnen worden. Moet ook betalen. En dan zeggen ze erg hoog reparatie prijzen dat je denkt, ik kan beter nieuwe laptop kopen.
Terwijl reparatie bij laptop leverancier zelf maar 1/3 tot 1/2 van de reparatie kosten van hardware expert. Erg vreemd…

Hardware Experts からの回答
Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen
Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen. De gemaakte afspraken worden niet nagekomen en ze geven niet thuis wanneer je ze belt. Dubieus clubje. Pas op mensen.

Hardware Experts からの回答
Service echt geweldig ik ben trots op…
Service echt geweldig ik ben trots op de winkel.
ben altijd plezier geholpen en geven goede informatie.
Als klant behandeld worden niet als nummer ! 🙂
Ik heb nu 2weken de nieuwe game pc-toren in gebruik echt een super pc
Ik kwam zelf met mijn oude pc in Lelystad omdat ik een geluid uit me hardeschijf hoorde
dit geluid was alleen hoorbaar bij intens gebruik
Helaas Kwam er kortsluiting in de winkel .. mijn moederbord en hardeschijf waren direct gefrituurd
Dus meteen een nieuwe pc gekocht in de winkel
Na thuis na te meten inderdaad mijn vermoeden was correct mijn oude hardeschijf heeft de pc de das omgedaan ..
De jongens in de winkel gingen ook samen met mij overleggen wat kunnen we gebruiken om een leuke pc voor je te bouwen
(voor mij niet onbekend omdat ik de pc zelf altijd gebouwd heb in het verleden )
Diverse oplossingen dit waren bijv.
Hebben we nog 2de hands onderdelen ?
Hebben we die onderdelen nieuw ?
Wil je helemaal een nieuwe pc ?
Wat doe je met een pc ?
Gewoon leuk personeel en niet het gedrag van vele winkels die graag op je maximaal willen verdienen
Oplossingen daar hou ik van !
Ga zo door !
Prima product, maar problemen bij verzending
Op donderdag bestelde ik een 'Wheel Stand Pro' met de belofte 'Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd'.
Dat werd helaas niet waargemaakt, maar op vrijdagmiddag kreeg ik een e-mail dat de bestelling verzonden was.
Het bezorgadres herkende ik alleen niet en wat bleek; ze hebben dit pakket aan zichzelf verstuurd. Na mailcontact is uiteindelijk het pakket zaterdagmiddag opnieuw verstuurd (nu wel naar mij) en kreeg ik het dinsdagmiddag in huis.
Het bestelde product is prima, maar de verzending helaas niet zoals beloofd.
Alles ging precies zoals verwacht!
Alles ging precies zoals verwacht. Snelle reactie via mail, en het pakketje was goed te volgen, zodat je precies weet wanneer de koerier voor de deur staat.
Ik zocht een nieuw 27" beeldscherm
Ik zocht een nieuw 27" beeldscherm. Hardware-Expert biedt een heel breed assortiment beeldschermen, van budget tot state of art schermen. In mijn geval heel prettig, de monitor van mijn keuze was direct leverbaar. De volgende dag kreeg ik hem keurig geleverd.
We hebben vaker zaken gedaan met Hardware-Expert. Ze weten waarover ze het hebben en zijn betrouwbaar!
Niet geholpen
Ik heb mijn laptop op 29 oktober 2022 aangeboden met het vermoeden dat er wat mis was met de DC jack. Voor 30€ kon ik de laptop laten onderzoeken wat er precies aan scheelde en er zou na 3-4 werkdagen contact met mij worden opgenomen om de reparatie kosten te bespreken. Dat gebeurde niet dus na 5 werkdagen op 4 november zelf even gebeld. De defecte DC jack was inmiddels al geconstateerd en volgens "het systeem" was ik al gebeld (maar ik had geen voicemail/gemiste oproep). Beetje apart en zonde van de verloren tijd maar goed, voor 70€ extra zou er een nieuwe DC jack geplaatst kunnen worden. Die zou wel bij de leverancier besteld moeten worden, maar aangezien die voorradig was zou dat niet lang duren. Aangezien ik niet gebeld was of er iets anders mis ging en mijn telefoonnummer op de werkbon gewoon goed weergegeven stond, heb ik de medewerker gevraagd wanneer ik zelf weer zou bellen als het volgende telefoontje wederom uit zou blijven. 10 november spraken we af.
Dus ik bel 10 november om 10.00u over de status van mijn reparatie en krijg een collega aan de lijn met een vaag verhaal over wisselen van systeem. Hij noteerde mijn telefoonnummer en zou de werknemer die mijn reparatie hanteerde mij terug laten bellen. s'Middags zelf maar rond 14.30u gaan bellen en kreeg gelijk mijn reparateur aan de lijn. Klanten terugbellen gaat ook al niet lekker dus. De werknemer wist mij te vertellen dat de DC jack nog steeds onderweg was en dat hij geen datum kon toezeggen wanneer mijn laptop nou eindelijk gerepareerd zou zijn. Een DC jack voor een Dell XPS is gewoon een plug and play variant waar geen soldeerwerk aan te pas komt. Een recht toe recht aan reparatie die binnen een week kan gebeuren. Heb een uur later mijn laptop opgehaald zonder dat die gerepareerd was. 2/5 sterren enkel omdat de onderzoekskosten a 30€ niet in rekening werd gebracht.
Had graag 100€ betaald om deze simpele reparatie uit handen te geven maar ga het nu zelf doen voor wacht.. 15€ inclusief verzendkosten. Komt morgen al binnen die DC jack.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。