レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg besÞgte Hari for nogle mÃ¥neder tilbage og har lÊnge ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari pÃ¥ Østerbrogade af en sÞd, opmÊrksom og imÞdekommende kvinde fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god oplevelse! Så sÞde og tog sin tid og gav råd. Hele systemet med at bestille et nummer online fungerer super godt! Kommer igen

䌁業が回答したした

Mit fÞrste besÞg hos Hari Lyngby ✂ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisÞren. Elsker konceptet - man kan altid fÃ¥ en spontan tid, uden... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容院
  2. 理髪店
  3. 理髪甚品店
  4. 毛髪補品店
  5. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massÞrer om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

729件のレビュヌ

LÊkkert koncept og alle pengene vÊrd!

Jeg var pÃ¥ Hari pÃ¥ Østerbrogade og blive klippet hos Adriana, super sÞd kvinde, med massere energi. Vi snakkede en del og alligevel var det en hurtig og effektiv klip med saks. 5/5 !

2026幎3月28日

Hej Marko
Fedt at hÞre, tak! 🙏Det glÊder os virkelig, at du havde en god oplevelse hos sÞde Adriana pÃ¥ Østerbro – og at bÃ¥de energien, samtalen og effektive klipning spillede.✂ Vi giver rosen videre - og glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Hari. Endnu engang tak for din anbefaling.
God påske

Blev klippet af Ahmed

Blev klippet af Ahmed, som gjorde det fortrinligt

2026幎3月27日

hari からの回答

Fantastisk Malte - hvor er det dejligt at hÞre at du fik god betjening hos dygtige og sÞde Ahmed🀩
God påske - Team Hari

Det var en rigtig god behandling

Det var en rigtig god behandling, i et dejligt consept

2026幎3月27日

Hej Lone
Tak for din anmeldelse og flotte anbefaling, det er vÊrdsat og sendes straks videre til teamet. Vi er taknemlige for at du synes om vores koncept og atmosfÊren i salonen💚🥰

Fantastisk klipning

Fantastisk klipning, venlig service, hurtig tid, overordnet set bare en rigtig god service.

2026幎3月26日

Hej Lossen
Det er vi sÃ¥ glade for at hÞre - af hjertet tak for de pÊne ord om vores team og koncept. Vi ses nÊste gang✂😀

Behagelig oplevelse

Dejligt at kunne blive frisket op hurtigt og til en rimelig pris.
Stemningen var god og behagelig.

2026幎3月24日

SkÞnt at hÞre Peter! Tak for din pÊne ord✂

Dygtig frisÞr med B

Jeg blev klippet mandag d. 23. marts på gammel Kongevej. Jeg blev klippet af en dygtig og snakkesalig kvinde, jeg har desvÊrre glemt hvad hun, men det var noget med B, ikke Belinda, men noget der minder lidt om. Hun fortjener stor ros og var tydeligt erfaren og meget hjÊlpsom i forhold til hvilken lÊngde der ville vÊre god i forhold til hvirvelen og tindinger osv.

2026幎3月23日

Hej Karl
Mange tak for din flotte og detaljerede feedback🙏SkÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse pÃ¥ Gl. Kongevej, og at du fik bÃ¥de god rÃ¥dgivning og en klipning, der passede til dig.

Vi skal nok sikre at give rosen videre til frisÞren🥰 – det betyder meget for os at hÞre, nÃ¥r vores kunder bemÊrker vores dygtige team og atmosfÊre.
Vi glÊder os til at byde dig velkommen nÊste gang.
Vh. Hari (Frederiksberg)

Har brugt Hari som min Go To Cutter

Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den fÞrste tid om morgenen, nÃ¥r jeg nu alligevel skal op pÃ¥ lokum om natten 😆. Det er den perfekte start pÃ¥ min weekend. At blive mÞdt med de stÞrste smil i forretningen gÞr hele oplevelsen endnu bedre.

2026幎3月21日

Hej Anders
Tusind tak for din skÞnne og humoristiske anmeldelse 😀💚 Det betyder virkelig meget for os, at vi er blevet din go-to frisÞr, siden juni – og hvor er det fedt, at vores bookingsystem passer perfekt ind i din weekendrutine 😄

Vi er glade for, at du oplever bÃ¥de god stemning og smil i salonen – det er prÊcis den start pÃ¥ weekenden, vi gerne vil give vores kunder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.
Bedste hilsner - og tak for anbefalingen - Hari✂

Spildt voucher

Fredag d. 20 var jeg inde og få klippet min datter på 2år og fik en god og bÞrnevenlig betjening men da jeg skulle betale for et krÞlleprodukt blev der lagt 300kr oven i prisen på trods af jeg havde en voucher. Da jeg er blind kunne jeg ikke se belÞbet på dankortautomaten og da jeg havde betalt kunne jeg ikke få min penge refunderet på trods af min voucher. Jeg har email og screenshoot på min voucher. På trods af en fin klipning fÞler jeg mig dårligt behandlet ved at betale 300kr jeg ikke skulle betale og spildt en voucher. Jeg Þnsker hurtigst muligt at komme i kontakt med kundeservice, og få dette ud af verdenen, hvis jeg skal vÊre kunde igen.

Hej Siri
Mange tak for din besked. Vi vil selvfÞlgelig meget gerne hjÊlpe dig og refundere dig belÞbet, da det lyder som om der er gået noget galt ved kassen da du har betalt. SelvfÞlgelig skal du ikke betale hvis du har afleveret en voucher i salonen, så hvis du venligst sender os en mail på info@hari.dk, med din kontaktoplysninger, vil vores Manager kontakter dig på mandag som det fÞrste.
Vi er derudover glade for at hÞre at din datter havde en god oplevelse og fik god behandling🥰
Vi ser frem til at hÞre fra dig, og glÊder os til at byde jer velkommen nÊste gang.🙏
Rigtig god weekend - Bh. Hari

Det var en katastrofe

Det var en katastrofe. Sagde gentagende gange, at jeg bare skulle havet klippet spidser. FrisÞren klipper bare 20 cm af fÞr jeg kunne stoppe. Måtte forlade salonen fÞr tid. Har efterfÞlgende måtte tage til en anden frisÞr for at rette det til. Det blev en meget dyr fornÞjelse. Hold jer vÊk.

Hej Julie
Tak for din besked, vi er virkelig kede af hvis du skulle have haft sådan en oplevelse. Vi vil rigtig gerne undersÞge sagen nÊrmere og hjÊlpe dig naturligvis. Du må derfor meget gerne sende os en mail direkte på info@hari.dk, med dine oplysninger samt hvilken salon du har besÞgt - så vi kan rÊkke ud til dig med det samme?
De bedste hilsner, Hari

Marvelous service and friendly staff!

Marvelous service and friendly staff. Definitely coming back for my next haircut!

Hi Daniel
Thank you so much for your kind words 💚✂ We’re really happy to hear that you had a great experience with both the service and our team. We look forward to welcoming you back for your next haircut at Hari🙏

Hurtig forstÃ¥else for mit frisureÞnske

Hurtig forståelse for mit frisureÞnske og en super eksekvering- rigtig klipning ikke bare en maskinudgave - flot

hari からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🥰⭐ Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplevede en god forstÃ¥else for dit frisureÞnske og en effektiv eksekvering. Dejligt at hÞre, at det fÞltes som en rigtig klipning med fokus pÃ¥ detaljen. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Hari 👍

Nem booking kompetent klip

Nem booking
God pris
Danny som klippede mig var kompent og venlig.

hari からの回答

Tusind tak, det er vi rigtig glade for at hÞre Peter - som vi sender videre til sÞde Danny🀩 Dejligt at hÞre du synes om vores koncept og system✂

Det var fÞrste gang jeg har vÊret der

Det var fÞrste gang jeg har vÊret der blev godt modtaget sÞde og friske folk god vejledning

Hej Anne
Tak for din fine anbefaling og anmeldelse af vores salon og dygtige team. Vi sender den straks videre, og Þnsker dig en god weekend. De bedste hilsner, Team Hari

Hurtig og god kvalitet

En hurtig, god klipning til en rigtig god pris 🥇

2026幎3月19日

Hej Morten
Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at hÞre du havde en god oplevelse😀
God weekend, Team Hari✂

Mit hÃ¥r ser pragtfuldt ud og jeg fÞlte

Mit hår ser pragtfuldt ud og jeg fÞlte at jeg strålede, da jeg forlod butikken

2026幎3月17日

hari からの回答

Hvor er det skÞnt at hÞre Tina, tak for din feedback og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse🙏
Du Þnskes en god weekend💚

Har i dag fået en fantastisk god

Har i dag fÃ¥et en fantastisk god klipning af SALA i " hari" frisÞr pÃ¥ Østerbrogade. KU mÊrke hun var meget dygtig og hun ramte sÃ¥ godt min personlighed med den frisure hun lavede. Kommer helt sikkert til hende nÊste gang. STOR TAK
Venlig hilsen Laila

2026幎3月16日

hari からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Laila 💚 Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse hos sÞde Sala i salonen pÃ¥ Østerbrogade, og at hun ramte din personlighed sÃ¥ godt med klipningen – det er prÊcis den fÞlelse, vi Þnsker at skabe. Vi giver selvfÞlgelig din ros videre.
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Hari ✂🥰

Sjusket

Havde det flotteste lange, velplejede hår til mit på ryggen. Skulle bare have klippet spidser. Bare 1,5 centimeter, for bliver klippet hver 8 uge for at holde det sundt. TÊnkte det ikke var en så svÊr opgave. Man får hvad man betaler for hos hari - hurtig sjusket klipning, som en veninde kunne have lavet. FrisÞren tog over 5 cm af til trods for jeg bad om 1,5cm, og hun overtalte mig til at få det klippet lidt op ved ansigtet. Hak, så tager hun bare et barberblad og hakker 20 cm af mit hår. Er det grimt, ja, er det skÊvt, ja. Jeg er sgu rigtig ked af min klipning. Mit hår er Þdelagt, så kommer ikke igen. Sikkert en god frisÞr til mÊnd, som bare skal studses.

2026幎3月12日

Hej Julie
Mange tak for at du deler din oplevelse og kommer med din feedback. Du må meget gerne skrive direkte på info@hari.dk med hvornår du skulle have besÞgt en af vores saloner, da vi nu har undersÞgt sagen nÊrmere og ingen af vores saloner eller personale kan kenkende din episode du refererer til. I Þvrigt kan vi oplyse om, at vi ikke bruger barberblade, hvorfor vi tÊnker du måske har forvekslet os med en anden frisÞr du har besÞgt?
Vi hÞrer derfor meget gerne fra dig, og vil uanset hvad, altid hjÊlpe dig hvis du skulle have haft en uheldig oplevelse, enten hos os eller en anden frisÞr?

Vi ser frem til at hÞre fra dig,
Bh. Hari teamet

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ