レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har fÃ¥et lavet badevÊrelse af Martin og hans team hos Hartzbyg. Vi er sÃ¥ glade for resultatet! Martin er dygtig og professionel og gÃ¥r op i sit hÃ¥ndvÊrk, hvilket ses i udfÞrslen og detaljen. Kommun... もっず芋る

Vi har vÊret meget tilfredse med Hartz Byg, som bl.a. har lavet fÞlgende for os: - et helt nyt badevÊrelse - nye gulvklinker i vores kÞkken, bryggers og gÊstetoilet - diverse udvendigt mur... もっず芋る

Vi er yderst tilfredse med det nye badevÊrelse, som Martin og hans team fra Hartzbyg har skabt for os! Kommunikationen med Hartzbyg var fremragende, og hele teamet var bÃ¥de dygtige og behagelige. Alle... もっず芋る

Martin og hans crew af behagelige, og ikke mindst dygtige, hÃ¥ndvÊrkere har total renoveret vores badevÊrelse, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med bÃ¥de processen og resultatet! God kommunikat... もっず芋る

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

30件のレビュヌ

De stÞrste anbefalinger til Hartzbyg

Vi har fået lavet badevÊrelse af Martin og hans team hos Hartzbyg. Vi er så glade for resultatet! Martin er dygtig og professionel og går op i sit håndvÊrk, hvilket ses i udfÞrslen og detaljen. Kommunikationen er gået let og Martin holder sine aftaler. KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎4月10日
自発的なレビュヌ

! Smukt & professionelt !

Vi er yderst tilfredse med det nye badevÊrelse, som Martin og hans team fra Hartzbyg har skabt for os! Kommunikationen med Hartzbyg var fremragende, og hele teamet var både dygtige og behagelige. Alle aftaler, hvad angår pris og tid, blev overholdt til fulde. Smukt & professionelt! De bedste anbefalinger herfra.

2024幎1月26日

Perfekt arbejde

Martin og hans crew af behagelige, og ikke mindst dygtige, håndvÊrkere har total renoveret vores badevÊrelse, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med både processen og resultatet!
God kommunikation, flotte og fornuftige lÞsninger, og god sparring om ideer.
Alt er leveret til tiden og er gået fuldstÊndig gnidningsfrit.
Rene top karakterer herfra!
Hvis vi en anden gang skal have lavet noget ved vi hvem vi skal ringe til.

2023幎3月11日

KÞbenhavner badevÊrelse

Vi er ovenud tilfredse med totalrenovering af badevÊrelset i vores lejlighed.
Alting til tiden, dygtige håndvÊrkere, god rådgivning og kommunikation undervejs og ingen overraskelser på prisen.

Vi har fået et mega flot badevÊrelse og kan kun anbefale Hartzbyg.

Vh Ane og Daniel fra Østerbro.

2022幎7月1日

Professionel og god kommunikation

Nyt badevÊrelse, professionelt og godt. Martin og hans folk er utrolig flinke og i mÞdekommende. De ting der opstod undervejs, blev hurtig besvaret eller rettet. Flot resultat.
Kan helt klart anbefalde dem og vil bruge dem igen en anden gang.

2022幎1月12日

Stor anbefaling herfra!!!

KÊmpe anbefaling herfra! Martin og hans murersvende har for os både lavet nyt bad, vaskerum og facadevedligeholdelse. Alt har bare spillet, de er alle meget imÞdekommende, kommer altid til tiden, laver hvad der er aftalt og uden en masse ekstra regninger undervejs. De har gennem hele forlÞbet vÊret nemme at tale med hvis man stÞdte på noget uventet, og alt har vÊret muligt. Det har virkelig vÊret en positiv oplevelse på alle måder! Super flot resultat og helt ukompliceret forlÞb!
Oliver og Anna

2021幎6月15日

Facaderenovering

HartzByg lavede facaderenovering af mit hus ( murmestervilla) i foråret 2020 herunder reperation af nogle sÊtningsskader.
Martin og hans svende er dygtige, omhyggelige og venlige. De er lÞsningsorienteret når der opstår et problem, og de er gode til at holde aftaler, både tid og pris.
Jeg kan klart anbefale HartzByg

2020幎6月29日
自発的なレビュヌ

Lavede flot badevÊrelse for os

Hartzbyg har renoveret det ene af vores badevÊrelser i begyndelsen af 2018. Det hele er gået nemt og vi er endt med et badevÊrelse, vi er rigtigt glade for.
HåndvÊrket er udfÞrt rigtigt fint og ser godt ud. Byggeprocessen foregik, så vi var meget lidt generet af det i hverdagen, mens det stod på.

Vi har allerede reserveret hartzbyg til renovering af vores andet badevÊrelse, som også trÊnger til at blive renoveret.

2018幎4月12日

Flot arbejde til tiden.

HartzByg har udfÞrt et rigtig flot arbejde med en omfattende renovering af vores kÊlder. Arbejdet blev udfÞrt efter tidsplanen, vi fik en rigtig god snak om hvad der skulle gÞres båden inden og under udfÞrelsen. Martin og hans medarbejdere er både flinke og fleksible og får vore bedste anbefalinger.

2018幎4月5日

Jordens stÞrste hjerte-like

Tak til Martin Hartz og hele hans professionelle slÊng for at forandre et slidt og håblÞst indrettet badevÊrelse til noget, der dagligt får det til at gibbe af glÊde!

Martin er skidesÞd og pissedygtig og det lader ogsÃ¥ til at vÊre et krav for at vÊre en del af Hartzbyg. Murer, tÞmrer, maler, VVS’er, elektriker og smed arbejdede engageret gennem hele processen, og ikke mindst proaktivt i forhold til et par smÃ¥ting i den oprindelige plan, vi var nÞdt til at Êndre undervejs. Og alle mÞdte op til aftalt tid og overholdt alle aftaler.

Martin og holdet skal sgu ha’ jordens stÞrste hjerte-like! OgsÃ¥ for, at de i smÃ¥ otte uger tÃ¥lmodigt lyttede til, men ogsÃ¥ forstod en flyvsk, men bestemt designtosse som mig.

2018幎2月4日

VeludfÞrt murerarbejde

Vi brugte Hartz byg til ombygning af vores lille KÞbenhavner badevÊrelse på 3 m2. Jeg fik dem anbefalet via nogle gode venner der også har brugt dem.

Martin Hartz har en vindende personlighed og er passioneret om sit håndvÊrk. Han er fyldt med gode ideer og har vÊret en stor hjÊlp i byggeprocessen. Han lytter og svarer tålmodigt på "dumme spÞrgsmål" og hans ansatte har samme tilgang. Hartz byg har ligeså dygtige samarbejdspartnere som dem selv og hele processen har vÊret en fornÞjelse.

Hartz byg har overholdt tidsplan og Þkonomi - og gav desuden afslag på flisearbejde der blev billigere end overslaget. Det er vist en sjÊldenhed i håndvÊrkerverden med den type Êrlighed!
Vi er blevet super glade for resultatet og kan kun medgive Hartz byg vores allerbedste anbefaling - dem bruger vi helt sikkert nÊste gang der skal laves murerarbejde!

2018幎1月23日
自発的なレビュヌ

Hartzbyg leverer godt og grundigt arbejde

Martin Hartz har leveret et formidabelt stykke arbejde. På trods af det var mit fÞrste byggeprojekt har processen vÊret meget nem og overskuelig. Hartzbyg har vÊret utroligt hurtige, og ikke mindst grundige. Et fornemt resultat på et kÞbenhavner-badevÊrelse på 2 kvm. Kan varmt anbefales!

2017幎6月30日
自発的なレビュヌ

Professionel udfÞrt arbejde, inden for aftalt pris og aftalt tidsramme

Hartzbyg har stået for en omfattende renovering af et badevÊrelse i min lejlighed i et af de gamle pakhuse på Christianshavn.

Martin fra Hartzbyg var allerede ved besigtigelsen meget imÞdekommende, professionel og udviste stor interesse for detaljerne i projektet. Derfor blev firmaet valgt.

Fra start til slut var den lÞbende kommunikation sÊrdeles god, og jeg fornemmede, at der blev taget sÊrligt hensyn til bygningens sÊrlige karakter.

Martin fra Hartzbyg var ligeledes omhyggelig med hjÊlp og vejledning i relation til valg af specielle fuger, hvilket i sidste ende gav en meget smukt resultat.

Arbejdet blev udfÞrt ordenligt, inden for aftalt pris - og ganske vigtigt for undertegnede: Til tiden.

Jeg vil ikke tÞve med at benytte Hartzbyg i fremtiden.

2017幎6月1日
自発的なレビュヌ

Super service og smukt resultat

Jeg skulle i forbindelse med at lave nyt kÞkken have lavet en hel stor metroflise vÊg samt under overskabe. Martin mÞdte mit behov og havde helt tjek på hvilke fliser jeg efterspurgte. Hurtig og effektivt arbejde og til en super pris. Jeg vil helt klart anbefale hartzbyg til alle mine bekendte da jeg er så tilfreds med mit resultat.

2016幎4月25日

Renovering af badevÊrelse

Har fået renoveret mit badevÊrelse og har i den forbindelse brugt Hartzbyg. Jeg er mere end tilfreds med det endelig resultat, og vigtigst af alt, så har dialogen samt tidsplanen holdt hele vejen igennem. Jeg stÞdte på lidt udfordringer undervejs i forhold til hvilke lÞsninger som ville fungere mest optimalt i forhold til rummets indretning, men endnu engang viste de sig at vÊre utrolig professionelle og lÞsningsorienteret. Jeg vil til hver en tid anbefalde dem til andre jeg mÞder på min vej.

Hilsen en meget tilfreds kunde.

2016幎4月11日

Exceptionelt arbejde

HartzByg leverede en fejlfri opgave hos mig i oktober 2015. Der skulle slåes to lejligheder sammen. I denne forbindelse skulle der rives to kÞkkener ned samt vÊggen imellem disse. Det tog kun HartzByg 3 mand og 2 dage at klare alt dette inkl. efterarbejde, bortskaffelse, reparation af småskader samt lidt fugearbejde. Det var altid til at komme i kontakt med HartzByg både fÞr, under og efter processen, på SMS og via telefon. NÊste skridt er fornyelse af vores badevÊrelse, og her er vi ikke i tvivl om, at vi kontakter HartzByg når dette skal foregå.

2015幎11月3日

Nedrivning af bÊrende vÊg

Jeg kan på varmeste anbefale Hartzbyg. Min opgave blev lÞst hurtigt og effektivt. I en branche, hvor punktlighed og pålidelighed er en mangelvare var det en fornÞjelse at arbejde sammen med Hartbyg som holdte aftaler, kom til tiden og var fÊrdige til tiden.

2015幎8月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。