レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget imponeret over kvalitet og hastighed i deres arbejde. NÃ¥r man sÃ¥ tilmed som kunde hele tiden holdes opdateret i udvikling og forventet timing, sÃ¥ bliver man meget tilfreds. De holdt aftalt deadl... もっず芋る

Fremragende oplevelse med fantastisk resultat og super service. Jeg fik malet hele lejligheden inkl. vinduer. Det tog "kun" 3 uger. Efter en ubetydlig forsinkelse gik de i gang og har leveret et fa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Malerne fra NEM Maler arbejder super effektivt og professionelt. De overholder aftaler og er nemme at få fat på, og jeg vil til enhver tid bruge dem igen. Jeg kan varmt anbefale dem.

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse. BÃ¥de processen med tÊt kontakt og statusopdateringer lÞbende samt slutresultatet. Arbejdet forvandlede et mix af nedbrudte vÊgge, gamle vÊgge og nye vÊgstykker til een helhed som... もっず芋る

䌁業情報

1. 画家

圓該䌁業による蚘述

Hos Nemmaler.dk, udfÞrer vi alle former for malerarbejde for privat & erhvevskunder i bl.a. KÞbenhavn, og omegn, herunder pÃ¥ Østerbro og pÃ¥ Amager. Visionen med vores malerfirma er, at det skal vÊre nemt og overskueligt for kunderne at fÃ¥ lÞst en maleropgave. Samtidig lÊgger vi vÊgt pÃ¥ at levere et godt hÃ¥ndvÊrk med kvalitetsprodukter fra Flugger Farver.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

40件のレビュヌ

Meget imponeret over kvalitet og

Meget imponeret over kvalitet og hastighed i deres arbejde. Når man så tilmed som kunde hele tiden holdes opdateret i udvikling og forventet timing, så bliver man meget tilfreds. De holdt aftalt deadline trods pres fra andre håndvÊrkere på projektet - den stÞrste anbefaling herfra

2025幎4月10日

Fremragende oplevelse med fantastisk

Fremragende oplevelse med fantastisk resultat og super service.
Jeg fik malet hele lejligheden inkl. vinduer. Det tog "kun" 3 uger. Efter en ubetydlig forsinkelse gik de i gang og har leveret et fantastisk resultat.
Jeg kan varmt anbefale Nem Maler. De holder hvad de lover både fsva selve malerarbejdet som fsva tiden. Der er glimrende kommunikation, om fremskidt, småforsinkelser mv. samt hvad vi skulle vÊre opmÊrksomme på. Det har vÊret en helt igennem god oplevelse.

2024幎7月8日

Hej Caroline,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig, at du er så tilfreds med resultatet og vores service. Vi sÊtter pris på din anbefaling og de pÊne ord om vores arbejde og kommunikation.

NEM MALER ApS

Kanon samarbejde og flot resultat

Kanon samarbejde. Kamil og team var super behagelige at samarbejde med, og enormt overbÊrende i forhold til min manglende planlÊgning og lÞbende Êndringer. Super flinke til at bringe andre håndvÊrkere i spil, og åbne over for alle mine forskellige farver på vÊgge og lofte, selvom dette besvÊrliggjorde opgaven. Vi er meget tilfredse med både samarbejde og det endelige resultat. Varm anbefaling!!

2024幎6月1日

Hej Christine,

Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord! Det var en fornÞjelse at arbejde sammen med dig og fÃ¥ alle detaljer pÃ¥ plads – ogsÃ¥ de ekstra farver! Vi er glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de samarbejdet og resultatet.

NEM MALER ApS

Fremragende service og håndvÊrk - stÊrkt anbefalet!

Vi kan på det varmeste anbefale Kamil og hans team. De har leveret et virkelig godt stykke malerarbejde og har hjulpet os igennem en svÊr periode, hvor vi havde problemer med en dårlig projektleder fra en anden virksomhed.

Kamil sÞrgede altid for at holde os opdateret. Han informerede os om, hvornår de ville vÊre ude hos os, og gav klare beskeder både ved ankomst og fÊrdiggÞrelse af projektet. Dette gav os stor tryghed og vished om, at arbejdet blev udfÞrt professionelt og til tiden.

Deres omhyggelige tilgang og hÞje standarder afspejles tydeligt i det fÊrdige resultat, som vi er utroligt tilfredse med. Kamil og hans team fortjener al den ros, de kan få, for deres dygtighed, pålidelighed og fantastiske kundeservice.

Tusind tak for en god oplevelse og din hjÊlp Kamil 🙏🏌 - vi vil uden tvivl bruge jer igen til fremtidige projekter!

2024幎6月18日

Hej Nicri,

Tusind tak for de rosende ord og din flotte anbefaling! Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjÊlpe og skabe tryghed i processen. Det betyder meget for os at levere både god service og kvalitet. Vi ser frem til at hjÊlpe jer igen i fremtiden!

Stor anbefaling herfra!

Fik malet min lejlighed på Østerbro.
Alt er gået super godt, god kommunikation, godt arbejde, venlige, pålidelige og dygtige - alle mine bedste anbefalinger og vil uden tvivl bruge igen!

2024幎3月1日

Hej Sebastian,
Tak for din fantastiske feedback! Det glÊder os, at du er tilfreds med både arbejdet og samarbejdet. Vi står klar, hvis du får brug for os igen!

NEM MALER ApS

Nemmaler er enestående på flere

Nemmaler er enestående på flere niveauer, og deres arbejde fortjener ros af hÞjeste kaliber. Fra den fÞrste kontakt til det endelige penselstrÞg, oser deres professionalisme og ekspertise gennem hvert trin af processen.Det begynder med deres imponerende kundeservice. Fra det Þjeblik, man kontakter dem, bliver man mÞdt med venlighed, hjÊlpsomhed og en Êgte interesse i at opfylde ens behov. Deres team af dedikerede medarbejdere er altid klar til at besvare spÞrgsmål, give rådgivning og sikre, at kundens vision bliver realiseret til perfektion.Nemmaler's ekspertise strÊkker sig langt ud over bare at male vÊgge. Deres håndvÊrk er sublimt og mangfoldigt, hvilket afspejler deres dybe forståelse for forskellige overflader, materialer og malingsteknikker. Uanset om det er indenfor eller udenfor, er deres prÊcision og opmÊrksomhed på detaljer uovertruffen.Men det er ikke kun deres faglige dygtighed, der imponerer. Det er også deres evne til at skabe en positiv og behagelig arbejdsoplevelse. Deres hold er ikke kun dygtige, men også venlige, hÞflige og respektfulde. De behandler ens hjem med omhu og respekt, som om det var deres eget, hvilket skaber en atmosfÊre af tillid og tryghed.Nemmaler's engagement i kvalitet og kundetilfredshed er tydeligt i hvert eneste projekt, de påtager sig. De går ikke på kompromis med standarder eller resultater, og det ses tydeligt i det endelige produkt. Deres arbejde er ikke bare godt; det er enestående, og det er grunden til, at jeg uden tÞven vil anbefale dem til alle, der sÞger professionelle malertjenester. Med Nemmaler er man garanteret et resultat, der ikke kun opfylder, men overstiger ens forventninger.

2024幎4月4日

Hej Amel,

Wow, tusind tak for din utrolig detaljerede og flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at vores arbejde og indsats bliver vÊrdsat pÃ¥ den mÃ¥de. Vi er glade for, at du har haft en sÃ¥ positiv oplevelse med bÃ¥de vores team og det endelige resultat. Tak fordi du vil anbefale os – vi ser frem til at hjÊlpe dig igen!

Fint udfÞrt malerarbejde

Fint udfÞrt malerarbejde, med en hurtig og professionel aftalekultur. Malingen er af bedste kvalitet.
Ikke noget at Êrgre sig over, heldigvis.
Tak for hjÊlpen, Kamil.

2024幎2月19日

Hej Arne,
Tak for din anmeldelse og de pÊne ord! Det glÊder os, at du er tilfreds med både malerarbejdet og samarbejdet. Vi står altid klar til at hjÊlpe!

100% tilfreds

Fået malet 2 lejligheder og begge opgaver blev lÞst perfekt.

2024幎2月20日

Hej Jornk
Mange tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med begge projekter. Vi er altid klar, hvis du får brug for os igen!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Både processen med tÊt kontakt og statusopdateringer lÞbende samt slutresultatet. Arbejdet forvandlede et mix af nedbrudte vÊgge, gamle vÊgge og nye vÊgstykker til een helhed som om det altid havde vÊret sådan.

2024幎2月1日

Hej Trine
Tusind tak for de flotte ord! Det betyder meget for os, at du er glad for både processen og resultatet. Det var en fornÞjelse at skabe det nye udtryk i din bolig!

NEM MALER ApS

Vores gamle kÞkken er blevet som et

Vores gamle kÞkken er blevet som et nyt, med nedsunket bardisk, nymalede vÊgge og forvandling af skabs- og skuffelåger. Det er blevet superfint. Koordineringen af de forskellige (el, murer og maler) er hÞjeste karakter vÊrdi.

2023幎11月17日

Hej Tina,
Hvor er det dejligt at hÞre, at I er glade for jeres “nye” kÞkken! Tak for de pÊne ord om bÃ¥de resultatet og koordineringen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Alt i hele huset var ok

Alt i hele huset var ok, til tiden og blev grundigt kontrolleret af ham selv efterfÞlgende.

2023幎10月23日

Hej Rasmus,
Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både kvaliteten og vores opfÞlgning. Vi går op i detaljerne!

NEM MALER ApS

Vi har fået ordnet lofter i vores

Vi har fået ordnet lofter i vores lejlighed og kan kun varmt anbefale NEM Maler firmaet og den gode service fra Kamil Plaziak og hans personale, meget flot arbejde og udfÞrt efter alle forskrifter. God oplevelse.

2023幎10月2日

Hej Ulla,
Tusind tak for jeres varme anbefaling! Vi er glade for, at I er tilfredse med arbejdet på lofterne og vores service. Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer.

Rigtig god kommunikation undervejs

Rigtig god kommunikation undervejs. God service og et fantastisk flot stykke arbejde. Kan klart anbefales.

2023幎9月28日

Hej Zp,
Mange tak for din anbefaling og de pÊne ord! Det glÊder os, at I er tilfredse med lofterne og vores service. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde for jer!

NEM MALER ApS

Kamil trÃ¥dte til i sidste Þjeblik med

Kamil trÃ¥dte til i sidste Þjeblik med en hasteopgave og lÞste den til UG. Tak for hurtigt og effektivt arbejde. 💪

2023幎9月12日

Hej Gregers,
Mange tak for de fine ord! Det glÊder mig, at vi kunne hjÊlpe med hasteopgaven og levere et godt resultat. Vi står altid klar, hvis der opstår nye behov!

Fantastisk smukt veludfÞrt

Fantastisk smukt veludfÞrt malerarbejde, ned til mindste detalje! Jeg havde revet loftmaling ned og fjernet savsmuldstapet og der var dybe revner, smuldrende vÊgge osv. nu har jeg den flotteste stue, fuldt opdateret, havde aldrig forestillet mig den kunne blive sådan.. TAK!

2023幎9月9日

Hej Karina,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du er sÃ¥ glad for resultatet – isÊr efter de udfordringer, vi startede med. Det var en fornÞjelse at vÊre med til at forvandle din stue!

NEM MALER ApS

Det hele spillede bare :-)

Super service - Meget tilfreds! Meget kompetente malere som går et skridt ekstra for at gÞre deres kunder tilfredse! Kan kun anbefale herfra :-)

2023幎9月5日

Nemmaler.dk からの回答

Mange tak for de fine ord! Vi gÞr altid vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse, så det betyder meget for os at hÞre. Tak for anbefalingen!

NEM MALER ApS

Tak for hjÊlpen med lejligheden

Tak for hjÊlpen med lejligheden!

Det ser FANTATISK ud! Ikke en finger at sÊtte på arbejdet.

2023幎9月1日

Nemmaler.dk からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med resultatet! Tak for din feedback – det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig med lejligheden!

NEM MALER ApS

good and on time delivery

good and on time delivery though with some small bugs.

2023幎7月22日

Nemmaler.dk からの回答

Thank you for your feedback! I’m glad to hear you were pleased with the timely delivery. We appreciate your understanding regarding the minor issues, and we’ll make sure to address these moving forward.

Best,

Rigtigt godt arbejde

Det er 2 gang jeg bruger Kamil og hans team, og igen har de leveret et virkeligt godt stykke arbejde. Meget omhyggelige og meget flittige. Stor anbefaling herfra 👍

2023幎7月20日

Hej Mads,
Tusind tak for din tillid og de pÊne ord! Det betyder meget for os, at du har valgt os igen og er så tilfreds med arbejdet. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling!

NEM MALER ApS

We've had a good experience with NEM

We've had a good experience with NEM Maler. Good job, nice and clean! on-time delivery. Thank you NEM Maler :)

2023幎7月22日

Nemmaler.dk からの回答

Thank you so much for your kind words! We’re delighted that you had a good experience and are happy with the quality and timing of our work. It was a pleasure working with you!

Best,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。