Hatitude レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Det bra är reklamen, det dåliga är kontakten och i viss mån även produkten. Jag fick ingen kontakt trots flera försök men efter att jag lämnat ett dåligt omdöme så fick dom kontakt med mej direkt och... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabb hantering, snyggt packat och otroligt läcker keps som känns rejäl och i bra kvalitét! Tonårssonen som har börjat använda träskor, fick såklart kepsen med texten ”Träskor, swedish sneakers” och... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Beställde en keps väntade sedan i 39 dagar på att få den. Då gav jag upp efter att vid flera tillfällen försökt nå företaget. Nu har jag hävt köpet men inte sett röken av pengarna. Känns väldigt oseri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Förväntade mig en ”vanlig” enkel kepa. Det här va ju riktig bra kvalité och sjukt snygg! Grymt nöjd!

企業情報

1. ストリートウェア店

Hatitude について

当該企業による記述

Hatitude – We crown personalities, not logos.

Hatitude är ett svenskt kepsmärke för dig som vägrar se ut som en reklampenna. Vi gör snapbacks, truckers och dad caps med brodyr som faktiskt betyder något – inte bara en logga du glömmer dagen efter löning.

Vad vi gör

Alla kepsar ritas, testas och broderas i liten skala innan de släpps. Vi jagar rätt känsla först – storyn, attityden, “vem bär den här?” – och sen får den bli produkt. Det betyder korta serier, tydlig design och kepsar som känns mer som en krona än ett plagg.

Varför folk handlar av oss

• Ärlig kvalitet: Vi bygger allt på äkta premium-blanks från Yupoong och Mitchell & Ness – inga sladdriga giveaway-kepsar, bara stabil grund och brodyr som håller.
  • Ingen bullshit-prissättning: Tydliga priser, inga överraskningar i kassan.
  • Snabb och rak support: Svensk support, raka svar, noll robotspråk.
  • Små drops: När en design är slut kan den vara borta för alltid – du slipper se halva stan i samma keps.

Hur vi tänker kring kunder

Vi ser varje order som en röst på vårt sätt att göra saker: mindre massproduktion, mer personlighet. Om något strular tar vi tag i det – hellre en kund som känner sig extremt väl omhändertagen än “det löser sig säkert”.

Kort sagt: Hatitude finns för dig som vill att kepsen ska säga något om vem du är, inte bara var du jobbar. Sätt den på huvudet – resten är attityd.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 41件

レビューを書く

Bra kvalité

Bra kvalité, bra passform och snygga!

2025年12月10日

Tack Joakim!
Bra kvalitet, bra passform och snygga är exakt tre saker vi vägrar tumma på.
Grymt att du känner samma. Kepsen gör jobbet – du bär den.” 🧢🔥

5つ星のうち5の評価

Bra sortiment med schyssta uttryck

Bra sortiment med schyssta uttryck, snygga kepsar! Bästa servicen och trevliga. Köpt 3 st i kollektionen och är så nöjd! Rekommenderas.

2025年12月19日

Hatitude からの回答

Stort tack! ✨ Blir tokigt glada av att höra att både kepsar och service levererade. Tre köp = riktig Hatitude-energi. Välkommen tillbaka när brodyrsuget slår till igen 🧢🔥

5つ星のうち5の評価

Fantastisk fin service från personalen

Fantastisk fin service från personalen! Rekommenderas varmt!!

2025年12月15日

Stort tack Linda! 🙌
Vi blir lika glada varje gång någon märker att vi faktiskt bryr oss på riktigt.
Varm rekommendation tillbaka – kunder som du gör jobbet ännu roligare. ❤️

/Niklas

Alla tummar upp!

Tonårssonen som har börjat använda träskor, fick såklart kepsen med texten ”Träskor, swedish sneakers” och han tyckte det var klockrent och blev riktigt nöjd! Succé!✨😎

2025年11月24日

Hatitude からの回答

Haha, älskar allt med det här 🙌
Stort tack för de fina orden – och extra applåd till tonåringen som nailade träskor + Träskor-viben direkt. Klockrent är exakt vad vi siktar på 😎

Hoppas kepsen får hänga med på många äventyr framöver. Tack för att du tog dig tid att skriva – det betyder mer än du tror. 💚

Snygga och bra grejer

Snygga och bra grejer! Jättenöjd!

2025年12月10日

Kort, gott och klockrent – precis som våra grejer 😉
Stort tack! Blir sjukt glada att du är nöjd 🙌

5つ星のうち5の評価

Otroligt trevlig och snabb kundservice

Otroligt trevlig och snabb kundservice, inga problem är för små och allt går att lösas snabbt! Snabb leverans och riktigt sköna kepsar med härlig attityd!

2025年11月17日

Tack Fredrik! 🙌
Vi älskar att höra att både servicen och kepsarna levererar lika snabbt som en espresso på en dålig dag.
Hatten av för dig – och på med mer attityd. Du är alltid välkommen tillbaka!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。