Jeg har fået et super flot skilt, prÊcist som Þnsket.
God service. Svarede på trods at de havde ferie
Hauervig Craftings skaber hÃ¥ndlavede trÊ- og lÊderprodukter i dansk design â personlige gaver og boliginteriÞr produceret med kvalitet og kÊrlighed i Vejle.
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg har fået et super flot skilt, prÊcist som Þnsket.
God service. Svarede på trods at de havde ferie
Fin vare til en fornuftig pris. Hurtig levering ððð»
Bestilte bordkort i trÊ til min sÞns konfirmation. Leveret få dage efter jeg bestilte. Så flotte og perfekte i stÞrrelsen. Klar anbefaling herfra.

Hauervig Craftings ããã®åç
Kanon kundeservice og mulighed for at se design af produktet inden det produceres.

Hauervig Craftings ããã®åç
Super god service og virkelig god kvalitet. Produkterne kommer hurtigt helt uden problemer.
Fik de fineste bordkort. En var desvÊrre gået i stykker under transporten. Jeg skrev til dem og de lavede en ny med det samme og sendte.
Der var virkelig god kundeservice i forbindelse med en online bestilling, hvor jeg havde lavet en fejl. De kontaktede mig og de lÞste det lynhurtigt.
Virkelig en god oplevelse at handle ved Hauervig Craftings! Mine Þnsker blev lyttet til, og jeg modtog hurtigt en mail med en opsÊtning med mine Þnsker, som jeg kunne godkende inden den blev lavet. Den kom også hurtigt frem, var pakket forsvarligt, og det var det fineste resultat! Tusind tak!
Fin hjemmeside - flot produkt. KÞbte en nÞglering med eget tryk på, og den blev så flot! Tusind tak. Og billigere end andre steder! Kan helt sikkert anbefales!