Festport レビュヌ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

En dejlig port til en dejlig begivenhed

Jeg ringede til Festport.dk i starten af januar, fordi jeg alene skulle arrangere mine forÊldres sÞlvbryllup den 11. februar. Jeg havde sÞgt pÃ¥ nettet efter en lejelÞsning til en Êresport – sÃ¥dan én der hÞrer sig til fejringen – men jeg havde hverken tid eller ressourcer til at lave en fra bunden.

DesvÊrre var deres normale sortiment allerede udlejet, men sÞde Linda, som ejer virksomheden, var virkelig imÞdekommende og sagde, at hun formentlig kunne finde en alternativ lÞsning. En dag eller to senere ringede hun tilbage og fortalte, at hun kunne leje sit prototype-stativ og gran ud til mig. Jeg blev gjort opmÊrksom pÃ¥, at det var lidt anderledes end det, de normalt bruger, men jeg fik ogsÃ¥ sendt billeder – og de smÃ¥ forskelle betÞd Êrligt talt ingenting for mig.

Da aftalen fÞrst var på plads, gik alt ellers utrolig smurt. Pakken med stativet og brudebuketterne i rÞd og hvid kom i god tid, så jeg kunne nå at sÊtte mig ind i opsÊtningen. Linda sendte en fin og tydelig instruktion over, hvad jeg kunne forvente, og hun svarede hurtigt på de få spÞrgsmål, jeg havde undervejs.

Jeg havde ogsÃ¥ tilkÞbt et rÞdt hjerte til overporten. Det blev sendt lidt senere end stativet, fordi leveringen var blevet forsinket, men Linda fik hurtigt og effektivt fulgt op pÃ¥ det, sÃ¥ jeg stadig havde det i god tid – et par dage fÞr opsÊtningen.

Selve opsÊtningen lavede jeg om natten mellem den 10. og 11. februar – uheldigvis i kulde, sne og frostgrader. Heldigvis skulle jeg ikke vÊre ude alt for lÊnge, for opsÊtningen var faktisk ret nem og krÊvede ikke andet vÊrktÞj end det, der fulgte med i pakken. Det eneste jeg bÞvlede lidt med var, at man kunne ane stativet inde under granen, fordi granen ikke helt ville sÊtte sig pÊnt. Derudover havde brudebuketterne svÊrt ved at blive siddende, fordi granen ikke kunne holde blomsterne ordentligt oppe/klemmerne var for smÃ¥ til at fÃ¥ ordentligt fat.

TilfÊldigvis havde jeg kÞbt en LED-guirlande fra Jem & Fix, som blev min lÞsning, da den holdte sammen pÃ¥ det hele og gav mig noget, buketterne kunne sidde fast pÃ¥. Alt i alt var det smÃ¥ting – og porten blev virkelig flot. Jeg havde den sat op og fÊrdigpyntet pÃ¥ ca. 2,5 time, og den gjorde bÃ¥de brudeparret og gÊsterne i rigtig godt humÞr.

Service var i tip-top, super sÞde at tale med, og jeg vil varmt anbefale Festport.dk. Jeg kunne sagtens finde pÃ¥ at leje en port igen, nÃ¥r guldbrylluppet skal fejres om 25 Ã¥r. 😊

Tusind tak for hjÊlpen og det geniale koncept!

2026幎2月11日
自発的なレビュヌ
Festport ロゎ

Festport からの回答

Hej Katharina,

Tusind tak for den fine og meget detaljerede anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os.

Det glÊder mig rigtig meget at hÞre, at Êresporten var med til at gÞre dine forÊldres sÞlvbryllup ekstra specielt. Det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig med en lÞsning, selvom vores normale modeller var udlejet, og jeg er glad for, at prototypen kunne bruges.

Tak også for din Êrlige feedback omkring granen og blomsterne. Den slags input er virkelig vÊrdifuldt for os, fordi vi hele tiden arbejder på at gÞre både opsÊtningen og resultatet endnu bedre for kommende kunder.

Det lyder som om, du klarede opsÊtningen virkelig flot, isÊr i sne og frost! Og hvor er det dejligt at hÞre, at porten skabte god stemning for både brudeparret og gÊsterne.

Du er selvfÞlgelig mere end velkommen igen, nÃ¥r guldbrylluppet skal fejres! 😊

De bedste hilsner
Linda
Festport.dk

Kan varmt anbefale Festport.dk

Alt i alt en utrolig god kundeservice, meget sÞd og venlig dame og nem og hurtig at komme i kontakt med. Jeg kan sagtens anbefale sÞde Linda - hun er nyopstartet, men kan varmt anbefales🥰

Kunne desvÊrre ikke sÊtte billede ind på trutpilot, men det var super nemt at sÊtte op og det så meget Êgte ud. Den blev så smuk!

Jeg ringede til sÞde Linda der er ejer af virksomheden som jeg i alt hast skulle bruge en Êresport fra. Vi skulle bruge en Êresport til d. 23 dec. Linda var virkelig venlig og villig til at få dette til at kunne lade sig gÞre!

Hun aflevere pakken til min kÊreste der skulle hente den i KÞge. Dertil fik vi også gratis retur med i kÞbet.

Der skulle bestilles et hjerte med til Êresporten, alt fint, men sÃ¥ kontakter jeg Linda d. 22/12 da jeg ikke har hÞrt noget fra fragtmanden. Det viser sig der er sket en fejl og at skiltet ikke er pÃ¥ vej - Linda fÃ¥r meget hurtigt og effektivt fat pÃ¥ en tÊt pÃ¥ os (Vestjylland), der kan lave et i lÞbet af en time. Der er dog sket den lille fejl at der mangler et L i “Tillykke” - jeg kontakter Linda og hun refundere pengene med det samme. Hun beklager mange gange!
Det er en menneskelig fej👐🏌

2025幎12月23日
自発的なレビュヌ
Festport ロゎ

Festport からの回答

Tusind tak for din virkelig fine og grundige anmeldelse 💛
Det betyder enormt meget, isÊr som nyopstartet, at du deler Êrligt om din oplevelse.

Jeg er rigtig glad for, at Êresporten var nem at sÊtte op, og at den blev så smuk på dagen.
Tak også for din forståelse, da der opstod fejl med hjerteskiltet. Det er aldrig sjovt, men jeg er glad for, at vi hurtigt fandt en lÞsning, og at refunderingen kunne ske med det samme.

Tak for tilliden og for de sÞde ord.
De varmer mere, end du tror 🌿

De bedste hilsner
Linda