KÞbte XL skaldyrsfad sÞndag til 595 kr. Kasserede en stor del sÞndag. Da jeg mandag havde lidt rester, bl.a. hummer, stank det decideret rÃ¥dent. Kontaktede virksomhed, som sagde de ville foretrÊkke je... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde den bedste oplevelse hos Hav i weekenden. Jeg skulle kÞbe Þsters for fÞrste gang og var mildest talt clueless. Jeg modtog den mest tÃ¥lmodige og venlige betjening - lÊrte bÃ¥de at Ã¥bne Þsters,... ãã£ãšèŠã
Det startede udmÊrket i sin tid med Hav i Torvehallerne, men mÃ¥ desvÊrre konstatere at kvaliteten pÃ¥ den friske fisk er for nedadgÃ¥ende, mens prisen konstant sÊttes i vejret. Har nu flere gange kÞbt l... ãã£ãšèŠã
3 Fisk og 4 salat ...der burde stÃ¥ "klam fed mayonaise og udebleven fisk ". Torskesalat uden torsk - laks med microskopiske stk. laks ( vi havde selv noget i kÞleskabet sÃ¥ dermed kunne vi da supple... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi arbejder 24 timer i dÞgnet på at skaffe dig de bedste råvarer fra havet. Vores indkÞbere er dagligt tilstede på alle Danske fiskeauktioner for at skaffe de bedste varer til de bedste priser. Vort speciale er krÊsne kunder. Vi gÞr os umage!
é£çµ¡å
rÞmersgade 18, 1362, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 70203202
- Kaj@hav.dk
- hav.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vask dine laksebÞffer :-/
Har lige prÞvet at returnere 2laksebÞffer, som lugtede lidt rigeligt af fisk. Fik at vide at jeg bare skulle vaske dem inden tilberedning. De har sikkert ligget tÊt på nogle fisk der lugtede mere af fisk, fik jeg at vide ????
Det har jeg godtnok aldrig hÞrt om !!! Ok, hvorom alt er, er i blevet en kunde fattigere.
Fantastisk fisk!
Den klassiske nytÃ¥rsmenu skulle igen iâŠ
Den klassiske nytårsmenu skulle igen i år bestå af Þsters til forret fra Hav.
I år skulle vi have et lidt stÞrre selskab til nytår, hvilket betÞd, at vi havde fordoblet antallet af Þsters. Jeg havde forudbestilt 20 Þsters og var inde at hente i det aftalte tidsrum. Af gode grunde tjekkede jeg selvfÞlgelig ikke indholdet af posen, hvilket man jo sjÊldent gÞr med fisk.
Til min store Êrgrelse, da jeg kom hjem, lå der kun 10 Þsters i stedet for 20 og derfor alt for få til mit selskab.
En katastrofe, som desuden her 4 dage efter endnu ikke er blevet behandlet af deres kundeservice, som ikke er til at få fat i.
SkrÊmmende ringe service og inkompetent arbejde på så stor en dag.
93 kammuslinger i stedet for 110
Vi havde bestilt 110 kammuslinger til en forret til et stÞrre selskab for at konstatere et par timer fÞr servering, at vi blot havde fået 93. Det i sig selv er helt absurd, når man laver en antalsbestilling til over 1000 kr. Heldigvis havde vi mulighed for at skynde os ned i Torvehallerne og få de resterende udlveret af en medarbejder, der virkede enormt ligeglad. Men hvis vi ikke havde vÊret nÊrmest ved siden af, havde en del af selskabet ikke fået forret...
Jeg sendte derefter en mail til HAV, som jeg aldrig har fået svar på, helt Êrligt! Vi plejede at kÞbe fisk dernede et par gange om året til vores fester med 50-60 personer, men det var absolut sidste gang. Når priserne er tårnhÞje og servicen er i bund gang på gang, så hÊnger det simpelthen ikke sammen.
Hav har elendig service og handelsbetingelser
Har netop forsÞgt at handle hos Hav, hvilket jeg måtte opgive.
Jeg bad om at få laksetatar fra den friskrÞrte men ekspedienten insisterede på, at jeg skulle have af sen fra i går.
Derefter forsÞgte jeg mig - stadig med tålmodighed - at kÞbe 3 gange fisk og bad og 3 gange hvidlÞgsrejer, hvorefter jeg fik oplyst at der max måtte vÊre 2. Det sås ikke annonceret og jeg opgav derfor at handle hos Hav og finder en anden leverandÞr.
BlÊksprutte lugtede af gammel fisk trods indmad og rens af fiskehandler
KÞbte bl.a. en blÊksprutte d. 1. marts 2019, hvor jeg på vej hjem på cykel begyndte, at tÊnke hvad er det for en lugt. Posen med blÊksprutten lå i cykelkurven på vej hjem, hvor jeg så fandt ud af den lugtede af gammel fisk. Ikke af frisk hav. Indmad og rensning af fiskehandler, hvorfor denne jo burde have "luftet lunten" og fundet en anden blÊksprutte medmindre alle var gamle?!
Det er derfor mit sidste kÞb hos Hav Torvehallerne A/S, som jo i betragtning af deres priser burde vÊre endnu en garant for frisk fisk. Men det er det altså ikke.
Super dårlig kundeservice
Super dårlig kundeservice da jeg for nylig prÞvede at kÞbe noget af deres vildt
Jeg har idag kÞbt rigtig dÃ¥rlige âŠ
Jeg har idag kÞbt virkelig dårlige tun bÞffer. Kvaliteten svarede på ingen måde til prisen -faktisk var de uspiselige.
Nedadgående kvalitet, opadgående pris
Det startede udmÊrket i sin tid med Hav i Torvehallerne, men må desvÊrre konstatere at kvaliteten på den friske fisk er for nedadgående, mens prisen konstant sÊttes i vejret. Har nu flere gange kÞbt laksebÞffer, som har et kedeligt mat skÊr, og i dag 10 rÞdspÊttefileter, som praktisk talt er 10 stykker fiskeskind. SÞrgeligt.
Super service.
Vi skulle have noget forskelligt fisk/salater til aftensmad, og blev anbefalet forskellige slagt tun, vi kunne da lige smage om vi synes om det, forskellige smags varianter. Skulle også have noget laks, og der blev forlagt forskellige slags efter hvad vi Þnskede til. ;-) Med den service og viden, har vi da kun lyst til at komme igen og handle der, ville Þnske der var sådanne en service flere steder. Tak.
Ikke mindre end en fantastisk oplevelse ;-)
Vi mand og jeg var inde og bestille en fiske/salat platte i går - ialt 7 forskellige ting. Alle 7 ting smagte himmelsk. Der var både noget for Þjet og smagslÞgene. Kan kun give dem vores allerbedste anmeldelse. Vi kommer bestemt igen og glÊder os til at kunne få disse lÊkkerier i Staderne i Tåstrup, så vi ikke behÞver kÞre så langt ;-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ