Ik had de eerste keer dat ik hier bestelde helaas geen goede ervaring hier heb ik toen een review over achtergelaten later ben ik gebeld of ze het konden oplossen door dezelfde bestelling gratis te mo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2 uur gewacht op me sushi na een uur belde ze wordt iets later na een uur kwam het I totaal 2 uur de kipsate was steenkoud de gefrituurde garnalen en kip sushi steenkoud de yakatori saus was helemaal... ãã£ãšèŠã
Zeer slechte ervaring. We hebben ruim 2 uur op ons eten moeten wachten. Na al die tijd werden we niet gebeld of op de hoogte gehouden van de vertraging. Uiteindelijk hebben we zelf meerdere kere... ãã£ãšèŠã
Na 4 uur nog geen eten ontvangen. Je wordt aan het lijntje gehouden met allerlei smoesjes. Uiteindelijk zelf de bestelling geannuleerd. OPLICHTERS ZIJN HET! BESTEL HIER NIET!!!!!! Er zijn genoeg and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð± Freshly made sushi everyday! We have 21 stores based in the Netherlands that we are very proud of and would like to improve even more with your help! ð Get free sushi rolls with every order depening on order your order size. If you loved your experience with us please share it with us!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vandaag sushi afgehaald bij Hayai SushiâŠ
Vandaag sushi afgehaald bij Hayai Sushi en wát een topervaring! De sushi en de handroll waren echt heerlijk â supervers, goed op smaak en prachtig verzorgd. Je proeft dat er met liefde wordt gewerkt.
Wat het helemaal afmaakte, was de gastvrijheid van de eigenaar. Omdat het zo warm was, kreeg ik spontaan een flesje water aangeboden, van het huis. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik daarna ook nog een verfrissend drankje aangeboden â ook helemaal van de zaak.
Zulke vriendelijkheid kom je niet vaak meer tegen. De eigenaar is echt een topper. Hier kom ik zeker terug!!
Verschikkelijk letterlijk 1 uur en 45âŠ
Verschikkelijk letterlijk 1 uur en 45 min moeten wachten op eten. Ook nog eens verlepte sushi gegeten. Ook contact was niet fijn met de medewerken. Zei telkens dat hij er niks aan kon doen en dat hij onderweg was
Eten is erg slecht
Eten is erg slecht, avocado in de pokebowl niet rijp, keihard. Vlees in de pokebowl taai en smakeloos. Zeer onvriendelijjke bezorgers en personeel. Jammer, want voorheen bestelde ik hier graag.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Meerdere keren besteld, nimmer op tijd bezorgd. Vandaag was het toppunt, ruim een uur te laat bezorgd!! Tweemaal gebeld, en je wordt afgewimpeld met âhet is drukâ we bestellen hier nooit meer!!
Vergeten
Elke keer als we sushi bestellen dan vergeten ze iets zoals stokjes,de sauzen,helft van de sushi en dan moeten we weer 20 minuten wachten totdat ze het bezorgen wat erg vervelend is.
Eten besteld bij Hayai Sushia viaâŠ
Eten besteld bij Hayai Sushia via thuisbezorgd. Bezorging netjes op tijd aan de deur. Heb de crispy box besteld, en het was heerlijk warm nog en goed op smaak. Al met al zeer tevreden ððŒ
Lang wachten en ontbrak eten
1.45 min gewacht op mijn eten. Contact gehad over dat de edamame bonen op waren. Mocht wat anders uitkiezen. Zat niet bij de bestelling. Of te wel. 5 euro voor niks betaald.
Een servicramp
Een servicramp, niet alleen mijn bestelling was te laat, maar legde geen wasabi of sojasaus samen met mijn bestelling.
Wanneer ik me belt om me te vragen om te worden vergeten, hoop ik nog na 40 minuten in de hoop mijn sushi -flambe te kunnen eten die koud is.
Ik zal dit etablissement niet opnieuw vragen.
Super service
Super service. Aardige bezorger dat net het eten naar de 4e etage kwam brengen. Bowl compact maar wel erg lekker. Leuke acties, zoals dit keer gratis sushi rolls bij besteding van x bedrag.
Bij de eerste bestelling miste deâŠ
Bij de eerste bestelling miste de tonijn pasteitjes, alles lag op zijn kop.
Er kwam nieuw echter alles is smaakloos en koud niet te eten.
Simpel gewoon bende en zonde van je geld.
Eens maar nooit meer.
Rauwe vissen voelde helemaal niet koudâŠ
Rauwe vissen voelde helemaal niet koud aan. De sushiâs waren ook niet netjes gerold en gesneden.
Jammer!
Hayai sushi smakeloos
Bezorging ging prima snel niks op aan te merken maar de smakelooste sushi ooit gegeten. Ik zie me zelf als sushi specialist/liefhebber niet doen zonde van je geld beter concurrent proberen.
Top ervaring !!
Lekker gegeten en nog wat extraâs gekregen.!! Super super Service. Aardige mensen
oplichters
Pas op. Dit zijn oplichters! Normaal schrijf ik nooit een review.
Voor meer dan 50 euro aan eten besteld om half 7, rond kwart over 9 ben ik maar naar buiten gegaan om zelf eten te halen. Het eten kwam namelijk NOOIT aan.
Daarna word ik volledig genegeerd en niet geholpen met mijn vraag.
Geld NOOIT terug gekregen.(ÃŒberhaupt geen bericht)
We hebben sushi besteld en het wasâŠ
We hebben sushi besteld en het was heerlijk. De bezorging duurde even, maar het was oké.
Top top!!
Me vriend heeft me aangeraden om hier te bestellen! Ga vaker luisteren naar hem! AANRADER
Heeelijk echt aanrader
Heeelijk echt aanrader
Bezorgd binnen 25 min
Ik ga hier vaak bestellen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã