Ik had de eerste keer dat ik hier bestelde helaas geen goede ervaring hier heb ik toen een review over achtergelaten later ben ik gebeld of ze het konden oplossen door dezelfde bestelling gratis te mo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2 uur gewacht op me sushi na een uur belde ze wordt iets later na een uur kwam het I totaal 2 uur de kipsate was steenkoud de gefrituurde garnalen en kip sushi steenkoud de yakatori saus was helemaal... ãã£ãšèŠã
Zeer slechte ervaring. We hebben ruim 2 uur op ons eten moeten wachten. Na al die tijd werden we niet gebeld of op de hoogte gehouden van de vertraging. Uiteindelijk hebben we zelf meerdere kere... ãã£ãšèŠã
Na 4 uur nog geen eten ontvangen. Je wordt aan het lijntje gehouden met allerlei smoesjes. Uiteindelijk zelf de bestelling geannuleerd. OPLICHTERS ZIJN HET! BESTEL HIER NIET!!!!!! Er zijn genoeg and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð± Freshly made sushi everyday! We have 21 stores based in the Netherlands that we are very proud of and would like to improve even more with your help! ð Get free sushi rolls with every order depening on order your order size. If you loved your experience with us please share it with us!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top ervaring
Top ervaring! Leuke bezorger Jeroen dankjewel boys
Super goed en super
Super goed en super. Mooi versiert zeker voor herhaling vatbaar
Super goede sushi smaakt vers en nietâŠ
Super goede sushi smaakt vers en niet allemaal naar het zelfde. Service is goed staan je netjes te woord en komen met oplossingen. Gaan hier zeker vaker bestellen
Altijd hier besteld altijd goedâŠ
Altijd hier besteld altijd goed geweest, maar na vanavond nooit meer. We zijn ziek geweest van het eten, eten wat warm hoort te zijn was steenkoud, (zij waren even tussendoor met pauze gegaan) Op een dinsdagavond werd na 5 kwartier pas bezorgd. Ik heb 2x gebeld. Beide keren werd verteld dat ze eraan komen. Aan de teletoon werd in niet netjes te woord gestaan. Voor ons een flinke domper eten is al duur genoeg en moet een feestje zijn helaas niet gelukt.
Verdiend geen sterren (!!)
Verdiend geen sterren (!!)
- Bestelling kwam na 100 minuten.
- Aangevinkt op de site hoe je gaat betalen: contant en met welk briefgeld. Bezorger staat voor de deur zonder geld terugâŠ..
- Uiteindelijk bezorgd: warm eten is ijskoud, sojabonen zijn net soep, sushi is niet vers en niet te eten. Heel jammer, weggegooid geld.
Zeer slecht gehandeld
Naar 2 uur en 3 keer bellen heb ik de bestelling geannuleerd. Zeer onprofessioneel gehandeld door het personeel. Nu maar hopen dat ik mijn ⬠99 terug kreeg.
Geld kwijt: geen sushi gehad!
Om 13.45u sushi besteld voor 15.00u bezorgen. Nu 19.15u nog steeds geen sushi. Telefoon nemen ze niet op.
Geld kwijt!! Bestel er niet!
NIET BESTELLEN!!
NIET BESTELLEN!!! Sushi was bedorven, oude tonijn, 0.0 service en 2 uur wachten op je bestelling om vervolgens door een asociale medewerker te woord te worden gestaan maar ruim 60 euro moeten betalen. Deze tent moet worden opgeheven wat een troep zaak! Bespaar jezelf teleurstelling en bestel elders!!
2 uur wachten en nog steeds geen bestelling
Wacht nu al 2 uur op mijn bestelling en 2x gebeld en werd gezegd dat me bestelling onderweg is. Zal je eten lekker ergens anders halen.
NOOIT MEER, ASO GEDRAG VERKOPER
Wat een aanfluiting is dit. Ik begrijp niet dat deze gasten geen training klantvriendelijkheid krijgen en een lesje in telefoongesprekken.
Info over bestelling klopt niet. Na bijna,een uur wachten, terwijl er staat een half uur, ga je maar s bellen om vervolgens naar je hoofd geslingerd te krijgen dat je niet de enige bent en dat het te druk is...
Geen verontschuldiging, geen sorry voor t wachten, geen normaal antwoord!!!
Een klant fatsoenlijk te woord staan is toch wel het minimale?!?
En het ergste is, er word met je gepraat alsof je van de straat bent.
T lijkt wel een grap, maar tis realiteit.
Na 1,5 uur nog maar s bellen en ik ben boos, kunnen ze natuurlijk ook niet mee omgaan.
Dus ik zeg: dit is de laatste keer, ik bestel nooit meer hier.
Dat vind ik niet erg hoor, is het antwoordðð€· dan weet je toch niet of je moet lachen ð€£ of huilenð
Sushi is ook niet geweldig! Of mijn smaak was al verpest...kan ook.
2 uur en 45 min gewacht op eten
2 uur en 45 min gewacht op eten, niet normaal.
Ebi rol was erg lekker en pokebolâŠ
Ebi rol was erg lekker en pokebol garnal was ook verassende lekker
Ruim 2 uur gewacht op de âLuxury boxââŠ
Ruim 2 uur gewacht op de âLuxury boxâ van â¬90 om sushi te eten die gemaakt is van vis uit blik. Serieus? Wat een afknapper.
Overigens bestaat de sushi voor het merendeel uit rijst met karige stukjes vis erop of tussen. Echt een domper. Wij bestellen hier niet meer.
Good sushi
I've ordered a couple times now. Quality is good. They take my wishes into consideration. Had some variation in quality first, but after I put in the comment what I would like (soft avocado, the spice sauce on the magura roll) they have been consistent with the quality. I really enjoy the sushi!
Missende items
Missende items, 1 uur te laat met bezorgen. Slechte communicatie, noem maar op. Ik bestel hier NOOIT meer
Positieve ervaring ondanks drukte
20:50 sushi besteld..22:00 nog geen bezorger te zien helaas
Gebeld en werd netjes te woord gestaan, valentijnsdag dag dus ze hadden het knijter druk
Het zou met een 15 minuten bereid worden en meteen bezorgd
22:40 ging de bel en kreeg ik mijn bestelling heerlijk vers binnen
Bezorger erg vriendelijk met exuses en toen ik eindelijk kon eten zag ik dat ze er wat extra sushi bij hadden gedaan
Het eten was verder ook heerlijk!
Geduld is een schone zaak...
We hebben drie uur moeten wachten voor onze sushi kwam. Meerdere keren over gebeld, echt bizar. Ik wilde al naar bed. Sushi was oke maar niet het wachten en het geld waard.
Shushi veel ste laat
Helaas 14 februari
17:30 shushi besteld
18:15 nog niks gebeld ja het komt er aan
18:50 aangebeld verkeerde shushi geleverd.
Weer gebeld we komen er aan.
20:10 eindelijk onze shushi.
Bijna 3 uur later helaas ongelooflijk.
Excuus is druk???
Begrijp ik ,maar 3 uur mensen laten wachten niet netjes.
Krijgt daarvoor ook geen korting ofzo
Geen idee of ik hier nog wil bestellen ooit
Neem deze kritiek serieus aub!
ik had een bestelling geplaatst om 7âŠ
ik had een bestelling geplaatst om 7 uur. 8 uur heb ik gebeld waren ze bezig met mijn bestelling. 9 uur weer gebeld nog steeds waten ze bezig met klaar maken. 10 uur weer gebeld nog steeds aan het voorbreiden. nog steeds niet geleverd.
geld willen ze wel gelijk ontvangen maar optijd leveren NEE.
Oplichters mensen niet bestellen bij hun. SHIT BEDRIJF.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã