Jeg har netop sagt farvel til Brian fra H.C. Andersens Malerfirma. Brian har malet mit rÊkkehus indendÞrs, i aftalte rum. Malerarbejdet er udfÞrt til min absolutte tilfredshed. Alle aftaler om tidsfo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var sent ude ift. at finde malere til at hjÊlpe os i mÃ¥l med renoveringen af vores hus. Danny var hurtigt klar til at hjÊlpe og havde mod pÃ¥ at tage opgaven, hvor ingen andre kunne fÞr flere mÃ¥ned... ãã£ãšèŠã
Vi fik spartlet vÊgge, sat filt op og malet vÊgge, lofter og trÊvÊrk. Danny holdt os lÞbende helt ajour med processen og vi havde fÞlelsen af at vÊre fuldstÊndig med pÃ¥ linjen med alle ting, der skull... ãã£ãšèŠã
Har fÃ¥et malet hele lejligheden over min gamle savsmuldstapet og fik sidste Þjeblik lagt tapet i entreen og er mega tilfreds med resultatet. Alt gik rigtig fint og altid med en smil. De svarede ogsÃ¥ p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Malerarbejde uanset stÞrrelse og opgave kan vÊre tidskrÊvende og svÊrt at overskue. Derfor står vores engagerede team af malere klar til at udfÞre dit malerarbejde professionelt og veludfÞrt. GÞr din maleropgave nem og overskuelig med hjÊlp fra et dygtigt malerfirma
SÞlvgade 102, 1307, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
Vi fik spartlet vÊgge, sat filt op og malet vÊgge, lofter og trÊvÊrk. Danny holdt os lÞbende helt ajour med processen og vi havde fÞlelsen af at vÊre fuldstÊndig med på linjen med alle ting, der skulle tages stilling til undervejs. Top god behandling - kan absolut anbefales.
Jeg har lige kÞbt ny lejlighed og var i tvivl om, om jeg skulle male den selv eller få nogen til det. Jeg fik et tilbud fra Danny og valgte at takke ja. Det er det klogeste valg jeg har truffet i min flytteproces. Danny var personligt ude og tjekke hele arbejdet igennem og det bedste ved ham er, at han er mere detaljeorienteret og krÊsen end en selv. Du er derfor ikke i tvivl om, at det bliver gjort til perfektion.
Top service og super arbejde.
Kan varmt anbefale H.C. Andersens Malerfirma.
Hurtigt i gang, hurtigt fÊrdige, perfekt resultat. Er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Kan varmt anbefale dem!
Meget tilfredsstillende arbejde
Ud af 3 firmaer valgte vi det vi havde den bedste fÞling med, og det var heldigt H.C. Andersens malerfirma leverede til punkt og prikke, jeg er 100% tilfreds med deres arbejde. Vi skulle havde lavet to vÊrelser og en spisestue med kvist. De blev fÊrdig fÞr vi havde regnet med sÃ¥ vi var meget positivt overrasket. Vi har allerede anbefalet dem til vores naboer som ogsÃ¥ skulle havde lavet deres stue ð
Jeg skulle have malet min gamle lejlighed og blev anbefalet HC Andersen Malerfirma. De gjorde et godt stykke arbejde og til en fornuftig pris.
SUPER GODT ARBEJDE!
Vi fik malet vores hus pÃ¥ pÃ¥ 215 kvm og er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har vÊret sÃ¥ effektive og har givet en god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÃMPE forskel! Vi fÞler vi sidder med et helt nyt og lÊkkert hus! Vil klart anbefale H.C. Andersens Malerfirma til alle jeg kender
Jeg er meget tilfreds med resultatet!
Det har i bare gjort MEGA flot! Jeg er sÃ¥ glad for alle mine vÊgge nu, som efterhÃ¥nden var begyndt at falme en del efter mange Ã¥r. Men nu ser de ud som nye og kan holde i mange Ã¥r endnu. Jeg vil huske jer fremover og anbefale jer til alle fordi I bare er super dygtige til jeres job ð