Det har uden tvivl vÊret en af de smukkeste og bedste oplevelser, vi har haft, min forlovede og jeg. Vi boede i SÞperlen. Den smukkeste beliggenhed. Der var virkelig tÊnkt pÃ¥ selv de mindste detalje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min mand og jeg bookede spontant en overnatning hos Heart of Nature i deres Udsigts Shelter. Vi trÊngte til en stund kun til os selv i naturskÞnne rolige omgivelser. Det fik vi og meget mere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der var tÊnkt pÃ¥ hver en detalje! Vi var pÃ¥ venindetur i Skovhytten, netop som trÊerne var sprunget ud. FugleflÞjt fra morgen til aften, absolut ro, de lÊkreste omgivelser, hvor hytten bÞd pÃ¥ alt, vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hjemmesidens billeder retfÊrdiggÞr ikke Heart of Nature's smukke omrÃ¥de samt Udsigts Hytten. Det er faktisk MidtsjÊllands udgave af Maldiverne pÃ¥ nogle punkter (dvs. hyggelig og chilled stemning,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heart of Nature - En oase af ro og magi! Midt i det naturskÞnne og idylliske Skjoldungernes Land finder du Heart of Nature â et fristed, hvor roen sÊnker sig, og magien i naturen fÃ¥r lov at fylde. Her er der plads til nÊrvÊr og fordybelse, perfekt for dig, der vil koble af og lade naturen omfavne dig. Vores shelters og hytte er skabt med komfort og luksus for Þje. Med blÞde madrasser, lune dyner, puder og masser af tÊpper er alt klar til, at du kan slappe af og bare nyde omgivelserne. ForkÊl dig selv med en stund under Ã¥ben himmel i vores eksklusive Spa & Wellness omrÃ¥de â en oplevelse, der fuldender dit ophold og lader dig mÊrke naturens fortryllende kraft.
Bentsensvej 24, 4330, HvalsÞ, ãã³ããŒã¯
Vi har lige haft DEN mest vidunderlige, romantiske og hyggelige overnatning i Skov Perlen. Det hele er så gennemtÊnkt og intet er overlade til tilfÊldigheder.
Overraskelser og snackkurv er utroligt lÊkkert. Og alt er velfungerende krydret med den smukkeste natur.
Vi sesâŠ..

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Fantastisk dejlig overnatning i den smukkeste natur
Der er INTET negativt at sige om stedet
Alt var i orden
PÊnt og rent og rigtigt god service
10 stjerner fra osð€©

FuldstÊndig fantastisk sted.
Shelters er gennemtÊnkt med placering i forhold the privatliv og flot udsigt.
Alt er velholdt og Tina og Jesper forstår at gÞre det til en vidunderlig oplevelse.
Smuk naturoplevelse og lÊkker tur i spa og orangeri om aftenen
Kan klart anbefales!!

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Hvis du har brug for at komme vÊk fra hverdagens pligter og slappe helt af, kan dette sted varmt anbefales. Selve stedet har alt hvad man har brug for og alt er gennemtÊnkt. Tina &Jesper (ejerne) driver dette sted med hjertet for naturen og man kan mÊrke deres vÊrtskab og engagement for dette sted.
Vi kommer helt sikkert igen.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
TÊnk, at der findes så smukt og enestående et sted under en times kÞrsel fra KÞbenhavn. Vi havde to overnatninger i lejligheden med vores voksne sÞn i forbindelse med en vandretur på Skjoldungestien. Alt var perfekt. Tina og Jesper tog imod os med åbne arme og stor gÊstfrihed, og vi fÞlte os med det samme hjemme. Her er smuk natur og ro for sjÊlen. Vi kan på det varmeste anbefale dette skÞnne, skÞnne sted og vender snart tilbage. Tusind tak!

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Super hyggelig getaway. Kan klart anbefales hvis man sÞger efter at komme lidt vÊk fra det hele og bare gerne vil nyde naturen og stilheden for en stund.
Super lÊkkert shelter med alt man skal bruge. Vi overnattede i sÞ-kig.
Top service fra skÞnne Tina og Jesper.
Alle pengene vÊrd og klart på gensyn fra vores side.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Vi fandt spontan denne flotte perle i HvalsÞ. En fantastiske oplevelse, hvor man kom helt ned i gear og kunne bare nyde hinandens selskab og den idylisk natur. Vi blev taget godt imod Tina og Jesper og der var slet ikke noget at slette en fingre på. 100 % god kundeservice. Vi havde booke deres skovperle og det var en perle med alt hvad man kan tÊnke sig. Vi ser frem til at komme igennem, da man kan komme ud i naturen bare 45 minutter fra kÞbenhavn

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Her har vÊrten Tina skabt en lÊkker oase, hvor der er tÊnkt på ALT. LÊkre omgivelser, rent og velholdt, hyggeligt med de fineste detaljer og små overraskelser ovenikÞbet.
Kan virkelig anbefale denne lille oase, hvor du kan trÊkke stikket og bare slappe helt af!

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Beliggenheden er helt fantastisk, ligesom vÊrten Tina der var sÞd og imÞdekommende. Stedet oser af kvalitet og integritet. Vi sov i shelter sÞ-kig og har tabt vores hjerter dertil. Vi kan på det varmeste anbefales, men husk at tage 2 overnatninger.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Kort opsummering: Helt fantastisk oplevelse med usÊdvanlig god opmÊrksomhed på detaljerne der gÞr det hele lÊkkert.
Heart of Nature ligger i de skÞnneste omgivelser uden stÞj og med gode udsigter. Shelteret og alle faciliteter var udstyret med alt man kunne komme til at få brug for, og det hele er lavet i rigtig hÞj kvalitet.
Tina og Jesper er de mest imÞdekommende og varme mennesker man kan mÞde, og det mÊrkes tydeligt at Tina nyder at give de besÞgende en oplevelse i top klasse.
Vi kommer helt sikkert retur!
Af hjertet tak,
Claus og Mads

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
En oase af ro og nÊrvÊr i hjertet af naturen
Vi oplevede en sjÊlden skÞnhed i de mest frodige, grÞnne omgivelser, hvor fuglenes kvidren og naturens egne lyde smeltede sammen til en helende symfoni. Her kom vi helt ned i gear og fandt tilbage til os selv â vÊk fra hverdagens larm og tempo.
Servicen var i top, men det stÞrste luksus var roen og muligheden for blot at vÊre. Stilheden talte til os, og vi mÊrkede nuet â fuldt og helt.
Heart of Nature er ikke bare et sted, man besÞger â det er et sted, man vender tilbage til. Vi anbefaler det til alle, der lÊnges efter indre ro, fordybelse og selvkÊrlighed. En sand perle for sjÊlen.
KÊrligst Peter & Mariam

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Fantastisk lÊkkert shelter med god madras og dyner, hÞj kvalitet, dejlige omgivelser. Tina og Jesper er det sÞdeste og rareste vÊrtspar. Virkelig hyggeligt og anbefalelsvÊrdigt. IsÊr de to store shelters.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Virkelig fantastisk, smukt og dejligt sted! Smuk udsigt og natur. En virkelig dejlig og rolig oplevelse! Der var tÊnkt pÃ¥ alt, intet manglede! VÊrtinden var sÃ¥ sÞd, imÞdekommende og hjÊlpsom! Vi kommer helt sikkert tilbage. En kÊmpe anbefaling! â€ïž

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Beliggenheden, servicen og vÊrtsparret.
Alt er perfekt.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Virkelig bare et skÞnt sted at nyde hinanden og naturen. Super sÞd host!!
Vi havde udkigs shelter, og det var helt perfekt. God seng, varm dyne og en masse puder - totalt lÊkkert!
KÊmpe anbefaling herfra!âºïž

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Vi havde bestilt en overnatning i udsigtshytten med tilkÞb af spa.
Det var en skÞn oplevelse med små velkomne overraskelser undervejs :-)

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Virkelig fuldfÞrt oplevelse i smukke omgivelser. Tina var sÞd, imÞdekommende og havde fuldstÊndig styr på tingene. Vi blev mÞdt af velkomstkomitéen, hunden Tilde, som også kom og hilste på på hendes aftenrunde rundt på stedet. Komfortable senge, flotte toiletforhold og spa-område.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
We have been here a couple of times now and it is always a great experience.
Specifically we want to highlight:
- Very clean and comfortable shelter. No spiders or other animals, and duvets & blankets that keep you warm at night.
- Idyllic location. You are all by yourself and we love waking up to the sound of nature.
- The luxury! Weâve appreciated the access to sauna & jacuzzi - and the outdoor kitchen & fridge, making the stay very comfortable.
- Passion of the hosts. You can feel the hosts work hard to give their guests the absolute best experience. This is demonstrated through the delicious welcome basket and the breakfast basket, where some items are even home made. They truly go above and beyond!
We loved our stay and look forward to come back!

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Stor anbefaling fra os. Vi har lige haft en dejlig overnatning i udsigtsshelteren her på dette fantastiske sted. TÊnk at der findes sådan et skÞnt sted, lige her tÊt på hvor vi bor. ALT er helt gennemfÞrt her, så mange skÞnne detaljer, det mÊrkes tydeligt at Tina og Jesper brÊnder for deres sted.
Vi vil helt klart anbefale andre, at unde sig selv denne oplevelse.
Mon ikke vi ses igen. Mvh Peter og Pia

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
For tredie gang havde vi en virkelig god oplevelse!
VÊrten, Tina, er meget imÞdekommende og hjÊlpsom med alt, og shelters/hytter svarer til forventningerne.
Der er rent og pÊntð
Vi havde to timer for os selv i jacuzzi, sauna og koldtvandstÞnde - og vi hÊnger ud i vÊksthuset i solnedgangen.
Efter en dyb nattesÞvn i total stilhed vågner vi op til fuglekvidder, kÞer på marken og den lÊkreste morgenmad (som tillÊg).
Der kommer snart et fjerde besÞgððŒ

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã