Det har uden tvivl vÊret en af de smukkeste og bedste oplevelser, vi har haft, min forlovede og jeg. Vi boede i SÞperlen. Den smukkeste beliggenhed. Der var virkelig tÊnkt pÃ¥ selv de mindste detalje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min mand og jeg bookede spontant en overnatning hos Heart of Nature i deres Udsigts Shelter. Vi trÊngte til en stund kun til os selv i naturskÞnne rolige omgivelser. Det fik vi og meget mere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der var tÊnkt pÃ¥ hver en detalje! Vi var pÃ¥ venindetur i Skovhytten, netop som trÊerne var sprunget ud. FugleflÞjt fra morgen til aften, absolut ro, de lÊkreste omgivelser, hvor hytten bÞd pÃ¥ alt, vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hjemmesidens billeder retfÊrdiggÞr ikke Heart of Nature's smukke omrÃ¥de samt Udsigts Hytten. Det er faktisk MidtsjÊllands udgave af Maldiverne pÃ¥ nogle punkter (dvs. hyggelig og chilled stemning,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heart of Nature - En oase af ro og magi! Midt i det naturskÞnne og idylliske Skjoldungernes Land finder du Heart of Nature â et fristed, hvor roen sÊnker sig, og magien i naturen fÃ¥r lov at fylde. Her er der plads til nÊrvÊr og fordybelse, perfekt for dig, der vil koble af og lade naturen omfavne dig. Vores shelters og hytte er skabt med komfort og luksus for Þje. Med blÞde madrasser, lune dyner, puder og masser af tÊpper er alt klar til, at du kan slappe af og bare nyde omgivelserne. ForkÊl dig selv med en stund under Ã¥ben himmel i vores eksklusive Spa & Wellness omrÃ¥de â en oplevelse, der fuldender dit ophold og lader dig mÊrke naturens fortryllende kraft.
Bentsensvej 24, 4330, HvalsÞ, ãã³ããŒã¯
We often go glamping and this was our favourite place so far . Everything you need with little extra touches . Lots of wildlife to see and beautiful scenery
We stayed in the cabin which was extremely comfortable.
Would highly recommend ð

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Fantastisk nat i luksusshelter.
Super dejligt sted og fantastiske omgivelser.
Der er alt hvad man har behov for i ude kÞkkenet og i shelteret, og dejlig snack kurv. Selvom natten var kold kunne vi holde varmen.
At vågne op til en skÞn udsigt og diverse fugle og andre dyr er en Lise for sjÊlen.
Kommer gerne igen.

Amazing stay !
Warm and welcoming staff!
Very good service and beautiful landscape!
We will come back !

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Tusind tak for et fantastisk Ophold, det Var luksus i sÊrklasse. Vi nÞd hvert eneste minut og sikken en service med godter og overraskelser. Det har vÊret et helt igennem et skÞnt ophold, vi er blevet fans. Det har givet os en vidunderligt afslappende og lÊkker pause. Vi vil helt bestemt komme igen. Vi kommer bestemt til at anbefale det til andre. Tak for denne gang og på gensyn.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Det var en fantastisk oplevelse at vÊre på besÞg på Heart of Nature. Hygge, nÊrvÊr og luksus er en fÊllesnÊvner, så jeg kan varmt anbefale at besÞge dette skÞnne sted.

âââââ
Min mand og jeg havde fornÞjelsen af at overnatte hos Heart of Nature, og det var simpelthen en magisk oplevelse! Hytten var utrolig hyggelig og perfekt indrettet til at skabe en afslappende atmosfÊre, og spaen var lige prikken over iâet.
Tina fortjener en kÊmpe ros for sin gÊstfrihed â hun var sÃ¥ varm og imÞdekommende og sÞrgede for, at alt var prÊcis, som vi Þnskede det. Det fÞltes virkelig som at vÊre hjemme, men med et ekstra strejf af luksus.
Vi kan varmt anbefale Heart of Nature til alle, der Þnsker en afslappende og uforglemmelig oplevelse i smukke omgivelser. Vi kommer helt sikkert tilbage!

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
En fuldstÊndig guddommelig oplevelse!
Igår fik jeg mulighed for et solo-glamping retreat hos det topgennemfÞrte @glamping_heartofnature med vidunderlige og gÊstfrie Tina VallÞ i spidsen.
Jeg er pÃ¥ alle mÃ¥der blevet rÞvforkÊlet fra start til slut â€ïž Og hvis ikke det var nok med bobler, hÃ¥ndlavet chokolade, de blÞdeste madrasser, varme croissanter til morgenkaffen, den mest ekslusive rÃ¥ natur-indretning (den slags jeg elsker!!) og fantastisk spa oplevelse ð
- Så bÞd den sidste novembernat op til dans fra sin smukkeste side. Naturen omkring Skjoldungelandet er altid magelÞs og det afspejler sig også her i udkigget til de lange vidder hvor Þjet virkelig kan strÊkke sig.
Solotid ved bålet - stenalderterapi af den bedste slags afsluttede en formidabel oplevelse!
Heart of Nature fÃ¥r tusind stjerner pÃ¥ himlen - og jeg GLÃDER mig allerede til at vende tilbage ð±âïžâïžâïžâïžâïžâïž

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Vi har kun positive ting at sige. Tina gav os en hyggelig rundvisning da vi ankom og vi sÃ¥ hurtigt hvor meget hun havde tÊnkt pÃ¥ hver eneste lille detajle. Alle omrÃ¥derne var rigtig flotte, hyggelige og afslappende. Vi var heldige med vejret og det var sÃ¥ dejlig en mÃ¥de at nyde naturen pÃ¥. Vi kan ogsÃ¥ klart anbefale at tilvÊlge sauna, spa og orangeri for at nyde en god kombination af natur og luksus. Vi kommer helt sikkert igen og har allerede anbefalet det til venner og familie ð
Denne smukke og skÞnne sted, det er ren lise for sjÊlen. Fantastisk retrÊte hvis man vil ned i gear. Tina og Jesper er stolte af dette sted og deler det hele med os med en stor glÊde og en enorm gÊstfrihed fra deres side. Vores bedste anbefalinger fra
Elsebeth og Kenneth
Opholdet hos Heart Of Nature, har vÊret en helt fantastisk oplevelse! - Vi havde desvÊrre kun booket en enkelt nat, egentlig ogsÃ¥ for lige at se det an. Det fortrÞd vi rigtig meget, vi kunne snildt have brugt en hel uge. Tina og Jesper har virkelig formÃ¥et at lave et helt fantastisk sted, hvor man virkelig kan slappe af uden at man skal tÊnke pÃ¥ alt muligt praktisk. Tina tog i mod os, og det var virkelig en dejlig varm velkomst. Vi fik en gavekurv med hjemmelavet ting og sager og snacks. Hun var virkelig fantastisk og tog os med pÃ¥ en rundtur. Tina var ogsÃ¥ pÃ¥ telefonen, hvis vi skulle have brug for hjÊlp eller havde spÞrgsmÃ¥l til noget. Vi overnattede i sÞkig-shelter og det kommer vi helt sikkert ogsÃ¥ til en anden gang. KÊmpe fornÞjelse og alle pengene vÊrd â€ïž
Helt fantastiske omgivelser til at koble af på. Utrolig behageligt og hyggeligt shelter, med god bålplads til at lave mad og popcorn. Vi blev budt velkommen med en lÊkker kurv med snacks og bobler, spaen overgik forventningerne og Tina var utrolig sÞd og gÊstfri. Der er tÊnkt ned til mindste detalje. KÊmpe anbefaling!
Perfekt til jer der ikke har en bil, da man kan gå 2km fra HvalsÞ st.

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
ðžskÞn romantisk overnatning i fantastisk natur og rolige omgivelser.
Hvor vÊrtinden forkÊler en og prioriterer privatlivet hÞjtâ€ïž
Fantastisk spa omrÃ¥de vÊrd at prÞveð
Kan varmt anbefales hvis man Þnsker romantik, natur og forkÊlelseð

Heart of Nature - Glamping & Spa ããã®åç
Naturen er helt tÊt på og at vågne til morgensolen med fuglekvidder i udsigtshelteren var helt fantastisk. Ved ankomst fik vi rundvisning på grunden og derefter leveret en velkomstkurv med snacks og bobler, hvor vÊrten var så betÊnksom at have sÞrget for alkoholfri variant da jeg er gravid. Simpelthen så sÞdt ! Dejlig oplevelse og kan klart anbefales.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã