Aflivning 45 minutters ventetid
Vi fik en tid 15:45 hvor vi skulle ha vores kÊresteje Pjuske aflivet, vi kommer lige til tiden, men måtte til vores vÊrste mareridt sidde i ventevÊrelset i nÊsten 45 minutter. Det eneste positive ved det var at vores sorg blev vent til vrede. Da vi endelig kom ind, blev vi bedt om at sÊtte vores kanin på bordet, men siger at min sÞn vil sidde med hende når hun skal aflives. Dette får vi lov til så jeg går hen til ham med hende, men inden jeg får hende sat ned til ham giver hun hende sprÞjten. Jeg sÊtter hende hurtigt ned til min sÞn, og hun putter og begynder at blive slap, lige pludselig kommer lÊgen hen og ligger hende hurtigt om på siden, dette kunne vi godt selv ha gjort, da vi mener at nu er hun sovet ind tager dyrlÊgen hende op på hendes bord, dog i hendes sove kurv, hun trykker og trykker på hende og siger nej hendes hjerte slår inu, for at give hende en sprÞjten mere lige i hendes hjerte tÊnker jeg. Hun kunne måske ha sagt jeg giver hende en ny sprÞjte for at vÊre helt sikker på at hun er dÞd, og ha bekrÊftet os i at det var det rigtige. Vi gik derfra med en meget dårlig fÞlelse, tankerne gik på om det var det rigtige valg, kunne vi ha hjulpet hende, var hun måske dÞd af sig selv i lÞbet af kort tid, led hun, mm.
En meget trist og fortvivlet familie forlod dyrlÊgen, med ordene undskyld ventetiden det bliver kr. som vi gerne ville ha betalt inden, så vi kunne gå ud med det samme, men det kunne vi ikke.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse.
2021幎11æ11æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ