レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

KOOP HIER NIET!!!!! HET KOMT UIT CHINA! IK HEB NA BIJNA EEN HALF JAAR MIJN SPULLEN BINNENGEKREGEN. NIETBEZORGD WAS INGESCHAKELD EN DAARDOOR UITEINDELIJK HET BINNENGEKREGEN, BESPAAR JEZELF EEN HOOP... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Op 16/11 ondergoed besteld. Na ontvangen track en tracé had ik al mijn twijfels of dit wel correct ging lopen. Uiteindelijk gemeld aan nietbezorgd.nl en enkele dagen erna (24/12) de broekjes binne... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Doet zich voor als een kei sjieke Nederlandse website terwijl je goedkope Chinese rommel toegestuurd krijgt. Er zit zelfs geen retourbon in de verpakking. Pakje was zo'n 40 dagen onderweg. Ik ben... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jas gekocht 28nov en direct na paar min geannuleerd, (ik had helaas pas naar de levertermijn gekeken, nadat ik aankoop / betaling had voltooid). Nooit een reactie van Heerenmeer of geld terug ontv... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

KOOP HIER NIET!!!!!

KOOP HIER NIET!!!!!
HET KOMT UIT CHINA! IK HEB NA BIJNA EEN HALF JAAR MIJN SPULLEN BINNENGEKREGEN.
NIETBEZORGD WAS INGESCHAKELD EN DAARDOOR UITEINDELIJK HET BINNENGEKREGEN, BESPAAR JEZELF EEN HOOP GEDOE

EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2 !!!

2024幎12月5日

Heer en meer = rotzooi

Heer en meer krijgt van mij 1 ster omdat minder niet mogelijk is.
Begin december zag ik een afbeelding van een hele mooie trui met kabelmotief ,ik was er meteen weg van temeer omdat de trui lekker warm scheen te zijn en nog betaalbaar ook!€50,=
Levering binnen 14 dagen....December ging voorbij,januari ging er achteraan Februari half verstreken; een pakketje!!! Mijn langverwachte, reeds opgegeven trui!! Snel uit gepakt...wat een disceptie?!
Het was een goedkope viscose trui met daarop geprint een gebreide trui met kabelmotief!
Wat heb ík hiervan geleerd..
Kopen bij dit bedrijf is net als de politiek; veel beloven , weinig geven ,doet de dwaas in vreugde leven.
Geachte lezer van dit review, koop nooit meer íets van dit bedrijf!!!

2024幎12月3日
5぀星のうち3の評䟡

Na maanden wachten bestelling ontvangen

Eind november ‘24bestelling gedaan. Nu 3 maanden later een deel ontvangen. Had er niet meer op gerekend. Ben nu wel weer benieuwd of de rest misschien ook nog komt.
En jawel de rest is ook aangekomen.
Communicatie is niet mogelijk, levertijd is absurd lang.

2025幎2月25日

Vuile dieven!!

Vuile dieven!!! Heb een training besteld voor 49,95euro op 6 december 2024. Tot de dag van vandaag nix ontvangen!! Ik hoop dat ze branden in dat gestolen geld!! Ik begrijp niet dat zulke oplichters zolang kunnen mensen bestelen online?? Dit moet toch gecontroleerd worden door een cyberinstantie en bij de eerste 2 klachten offline gehaald worden!!! Het gaat me niet om de 50 euro maar heb gwn het vertrouwen in alles wat online is verloren!!

2024幎12月6日

Niets ontvangen!

Niets ontvangen!
1 december besteld maar nu nog steeds niets ontvangen. Krijg geen reactie als ik mail! Niets bestellen bij hun! Heb een melding gedaan bij nietbezorgd om misschien een deel van aankoop bedrag terug te krijgen!

2025幎2月21日

Vieze oplichters

Vieze oplichters. Site is ook van internet afgehaald. Ik hoop dat ze van al dat geincasseerde geld van klanten een naar leven zullen leiden.
Hoe kun je.....? Ik zou bijna hopen dat ik ze tegenkom. Dan eten ze de rest van hun leven vla.

2024幎11月6日

Echte oplichting!!

Echte oplichting!!. Op 29 nov 2024 jas besteld van 74,95 eur. Na 1 week bericht van verzending. Na 1 maand nog niets ontvangen en website bestaat niet meer.
Doorgegeven aan NietBezorgd.nl in de hoop het bestelde te ontvangen of terugbetaling te bekomen.

2024幎11月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ