Hellerup Trafik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞrt med Ali og bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Det var en fornÞjelse hver gang og jeg fÞlte mig i meget trygge hÊnder. Jeg vil bestemt anbefale alle at tage kÞrekort hos Hell... もっず芋る

At skifte til Hellerup Trafik fra Heyway var den bedste beslutning nogensinde. Mit forlÞb med Deniz har vÊret helt fantastisk fra dag ét. Han er rolig, tÃ¥lmodig og utroligt dygtig til at forklare, h... もっず芋る

God kÞreskole, bestod bÃ¥de teori og den praktiske prÞve fÞrste gang. Derudover sÃ¥ kÞrte jeg meget i SÞborg (hvor jeg var oppe til den praktiske prÞve). Dette gjorde nemlig sÃ¥ jeg fÞle mig klar og sikk... もっず芋る

Mit forlÞb hos Hellerup Trafik. Jeg havde den fornÞjelse at have Ali som kÞrerlÊrer. Jeg skulle erhverve mit kÞrekort i min sommerferie, sÃ¥ledes det ikke gik udover mit arbejde. PÃ¥ trods af et pr... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 運転免蚱センタヌ
  3. 自動車免蚱蚓緎所
  4. 教育センタヌ
  5. トレヌニング センタヌ

圓該䌁業による蚘述

EN AF DE MEST FORETRUKNE SKOLER Hellerup Trafik har fra starten af vÊret en af de mest foretrukne kÞreskoler blandt de unge, og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres kÞreuddannelse siden vores spÊde start. Derfor vil vi også kunne hjÊlpe dig med at få et kÞrekort. Det kan eksempelvis vÊre, at du skal have en fornyelse af kÞrekort eller generhvervelse af kÞrekort. Vi glÊder os til at vÊre din kÞreskole, og vi kan hjÊlpe dig, hvis du skal tage kÞrekort til bil (kategori B). Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med at generhverve dit kÞrekort til bil, men vi vil også gerne hjÊlpe dig med at genopfriske hukommelsen, hvis det er lÊnge siden, at du sidst har siddet bag et rat. Vi lever efter nogle basale vÊrdier, og vi yder vores allerbedste for at kunne leve op til dem. Dette gÞr vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen for at få et kÞrekort er godt givet ud, da det til gengÊld giver dig frihed og mobilitet. Priserne på vores kÞrekortpakker spÊnder bredt, da du kan få pakker fra nogle få tusind op til omkring 18.000 kroner

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

God kÞreskole

God kÞreskole, bestod både teori og den praktiske prÞve fÞrste gang. Derudover så kÞrte jeg meget i SÞborg (hvor jeg var oppe til den praktiske prÞve). Dette gjorde nemlig så jeg fÞle mig klar og sikker til kÞreprÞven, og alt i alt havde en god oplevelse. Tak Ali!

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

Hellerup trafikskole, stor anbefaling!

Hellerup trafikskole har vÊret en rigtig god kÞreskole for mig fordi de blandt andet er gode til at strukturerer teori- og kÞretimer efter ens behov, og er meget grundige så de sikre at du hÞj sandsynligt består tingene i fÞrste huk. Vil helt sikkert anbefale Hellerup trafikskole.

2026幎3月20日

Meget skuffende forlÞb

Meget skuffende forlÞb
Virkelig skuffende oplevelse fra start til slut. Kvaliteten af undervisningen lever slet ikke op til hvad man betaler for. Det meste af kÞrslen foregår op og ned ad den samme strÊkning uden nogen reel progression eller lÊring i det.
KÞrelÊreren sidder og kigger ned i telefonen eller snakker i telefon fra det sekund man stiger ind i bilen til man stiger ud igen. Det er simpelthen ikke acceptabelt når man betaler for professionel undervisning.
Han kommer konsekvent for sent, og teoritimerne er direkte spild af tid. Der bliver sat en film på og når den er fÊrdig er timen slut, ingen gennemgang, ingen dialog, ingen reel undervisning.
På trods af at jeg flere gange selv bad om at komme ud og Þve på motorvejen, skete det kun en enkelt gang gennem hele forlÞbet. Det er en afgÞrende del af kÞreundervisningen og noget man som elev har krav på at Þve ordentligt.
Man kÞrer heller ikke i nÊrheden af det sted hvor kÞreprÞven afholdes, så man har ingen chance for at lÊre området at kende inden eksamen. Og selve kÞretimerne er kun 25-30 minutter ad gangen, hvilket er alt for lidt til at man kan nå at udvikle sig som bilist.
Spar dig selv for tid og penge og find en kÞrelÊrer der rent faktisk gider undervise.

2026幎2月24日
Hellerup Trafik ロゎ

Hellerup Trafik からの回答

Hej JÞrgen

Vi kan desvÊrre ikke finde dig i vores elevsystem og har ingen registrering af, at du har vÊret elev hos os.

Det får os til at tro, at der muligvis kan vÊre tale om en forveksling med en anden kÞreskole. Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere, hvis du kontakter os direkte med flere oplysninger om dit forlÞb.

Hos Hellerup Trafik prioriterer vi seriÞs og professionel undervisning – bÃ¥de i teori og praksis – og vi tager naturligvis alle henvendelser alvorligt.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan få afklaret situationen.

Hellerup Trafik

Jeg kan virkelig kun anbefale den her

Jeg kan virkelig kun anbefale den her kÞreskole. Fra fÞrste dag blev jeg mÞdt med god energi, smil og en virkelig tryg stemning. Man fÞler sig ikke bare som en elev, men som en person der bliver taget seriÞst og stÞttet hele vejen.

KÞrelÊreren er tÃ¥lmodig, rolig og super god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der giver mening. Hvis man laver fejl, bliver det taget pÃ¥ en god og lÊrerig mÃ¥de, sÃ¥ man ikke mister modet – tvÊrtimod fÃ¥r man mere selvtillid for hver gang.

Der er plads til spÞrgsmål, grin og også nervÞsitet, uden at man fÞler sig presset. Man lÊrer i sit eget tempo, og man mÊrker virkelig, at de gerne vil have, at man består og bliver en sikker bilist.

En kÞreskole med hÞj faglighed, god stemning og Êgte stÞtte hele vejen til kÞrekortet 10/10 anbefaling herfra!!!

2026幎2月17日