Hellerup Trafik レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har kørt med Ali og bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Det var en fornøjelse hver gang og jeg følte mig i meget trygge hænder. Jeg vil bestemt anbefale alle at tage kørekort hos Hell... もっと見る

5つ星のうち5の評価

At skifte til Hellerup Trafik fra Heyway var den bedste beslutning nogensinde. Mit forløb med Deniz har været helt fantastisk fra dag ét. Han er rolig, tålmodig og utroligt dygtig til at forklare, h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God køreskole, bestod både teori og den praktiske prøve første gang. Derudover så kørte jeg meget i Søborg (hvor jeg var oppe til den praktiske prøve). Dette gjorde nemlig så jeg føle mig klar og sikk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mit forløb hos Hellerup Trafik. Jeg havde den fornøjelse at have Ali som kørerlærer. Jeg skulle erhverve mit kørekort i min sommerferie, således det ikke gik udover mit arbejde. På trods af et pr... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所
  2. 運転免許センター
  3. 自動車免許訓練所
  4. 教育センター
  5. トレーニング センター

当該企業による記述

EN AF DE MEST FORETRUKNE SKOLER Hellerup Trafik har fra starten af været en af de mest foretrukne køreskoler blandt de unge, og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres køreuddannelse siden vores spæde start. Derfor vil vi også kunne hjælpe dig med at få et kørekort. Det kan eksempelvis være, at du skal have en fornyelse af kørekort eller generhvervelse af kørekort. Vi glæder os til at være din køreskole, og vi kan hjælpe dig, hvis du skal tage kørekort til bil (kategori B). Vi glæder os til at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort til bil, men vi vil også gerne hjælpe dig med at genopfriske hukommelsen, hvis det er længe siden, at du sidst har siddet bag et rat. Vi lever efter nogle basale værdier, og vi yder vores allerbedste for at kunne leve op til dem. Dette gør vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen for at få et kørekort er godt givet ud, da det til gengæld giver dig frihed og mobilitet. Priserne på vores kørekortpakker spænder bredt, da du kan få pakker fra nogle få tusind op til omkring 18.000 kroner

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse, mens jeg tog kørekort. Jeg havde Deniz som kørelærer, hvilket jeg var rigtig glad for. Han er sød og rar og var god til at få mig til at få det trygt ved at køre bil! 10/10 stjerner herfra!

2025年12月18日

God kørerskole

Jeg havde Denniz, som formået at skabe en sindsyg behagelig og flydende forløb i fuld manuel.
Bestod i første hug begge gange.

Med den bedste kørerlærer Denniz

2025年12月18日

Fantastisk køreskole

Mega god køreskole med de sødeste kørelærer!! Jeg kørte selv med Deniz og han var vildt god til at lære mig alt jeg havde brug for til køreprøven :)

2025年11月18日

Dennis

Jeg har haft skiftet køreskole til Hellerup trafikskole, specifikt hos dennis, efter at jeg på på gamle køreskole har betalt den bedre del af næsten 60 tusinde kroner, for 7 mislykkede prøver. Men efter at have kæmpet med en del misindlæring og prøveangst var den i hus, første forsøg med Dennis, til under 1/4 af hvad lovpakken kostede på den gamle køreskole. 12/10 rating kan 110% anbefales😀

2025年10月13日

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, med fantastiske Kørelære og vandvittig gode forhold. Jeg havde deniz som Kørelære og det gik som smurt, med rigtig gode tips og tricks både til kørsel og til at holde hovedet koldt når det gælder.

2025年8月13日

Trustpilot エクスペリエンス