Jeg har kÞrt med Ali og bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Det var en fornÞjelse hver gang og jeg fÞlte mig i meget trygge hÊnder. Jeg vil bestemt anbefale alle at tage kÞrekort hos Hell... ãã£ãšèŠã
At skifte til Hellerup Trafik fra Heyway var den bedste beslutning nogensinde. Mit forlÞb med Deniz har vÊret helt fantastisk fra dag ét. Han er rolig, tÃ¥lmodig og utroligt dygtig til at forklare, h... ãã£ãšèŠã
God kÞreskole, bestod bÃ¥de teori og den praktiske prÞve fÞrste gang. Derudover sÃ¥ kÞrte jeg meget i SÞborg (hvor jeg var oppe til den praktiske prÞve). Dette gjorde nemlig sÃ¥ jeg fÞle mig klar og sikk... ãã£ãšèŠã
Mit forlÞb hos Hellerup Trafik. Jeg havde den fornÞjelse at have Ali som kÞrerlÊrer. Jeg skulle erhverve mit kÞrekort i min sommerferie, sÃ¥ledes det ikke gik udover mit arbejde. PÃ¥ trods af et pr... ãã£ãšèŠã
- èªåè»æç¿æ
- é転å èš±ã»ã³ã¿ãŒ
- èªåè»å èš±èšç·Žæ
- æè²ã»ã³ã¿ãŒ
- ãã¬ãŒãã³ã° ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EN AF DE MEST FORETRUKNE SKOLER Hellerup Trafik har fra starten af vÊret en af de mest foretrukne kÞreskoler blandt de unge, og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres kÞreuddannelse siden vores spÊde start. Derfor vil vi også kunne hjÊlpe dig med at få et kÞrekort. Det kan eksempelvis vÊre, at du skal have en fornyelse af kÞrekort eller generhvervelse af kÞrekort. Vi glÊder os til at vÊre din kÞreskole, og vi kan hjÊlpe dig, hvis du skal tage kÞrekort til bil (kategori B). Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med at generhverve dit kÞrekort til bil, men vi vil også gerne hjÊlpe dig med at genopfriske hukommelsen, hvis det er lÊnge siden, at du sidst har siddet bag et rat. Vi lever efter nogle basale vÊrdier, og vi yder vores allerbedste for at kunne leve op til dem. Dette gÞr vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen for at få et kÞrekort er godt givet ud, da det til gengÊld giver dig frihed og mobilitet. Priserne på vores kÞrekortpakker spÊnder bredt, da du kan få pakker fra nogle få tusind op til omkring 18.000 kroner
Gersonsvej 79 kld th, 2900, Hellerup, ãã³ããŒã¯
- info@helleruptrafik.dk
- helleruptrafik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
HELLERUP TRAFIK ER DET VÃRSTE CRAP IâŠ
HELLERUP TRAFIK ER DET VÃRSTE CRAP I VERDEN!!!!!!!!!!!
Jeg startede hos Hellerup Trafik i sommeren 2022, og er her i april 2023 er jeg STADIG ikke fÊrdig med mit kÞrekort. Jeg er udemÊrket klar over, at det jo ikke er en selvfÞlge, at man er lynhurtig fÊrdig med sit kÞrekort, og at nogle lÊrer hurtigere end andre, men jeg har haft den mest elendige oplevelse ved at vÊlge Hellerup Trafik.
Min venindes og mit eget forlÞb hos Hellerup Trafik startede virkelig dårligt ud med, at de oplyste os den forkerte startdato. Der stod på Hellerup Trafik's hjemmeside, at der var to hold i August måned, som begyndte med 1 uges foreskel, og vi valgte at kÞbe pakken til den sene dato. Det var så åbenbart en fejl på deres side, så da vi kom til den fÞrste teoriundervisning, så havde de alle sammen allerede vÊret igang én gang fÞr os. God start! Det viste sig så, at vi ligeså godt kunne have ladet vÊrd med at komme til de teoritimer. For under teoriundervisningen lÊrte jeg absolut intet! Den eneste grund til at jeg bestod min teoriprÞve, var fordi jeg brugte hver eneste dag i min juleferie på at lÊse op. Undervisningen foregik ved, at man blev sat ind i et lokale, der blev afspillet ca. 3 film på 15 min, efter var der en test, hvor alle fra holdet altid svarede forkert på nÊsten alle spÞrgsmål, fordi ingen havde forstået eller husket noget fra filmen, og så sagde man ellers farvel og tak. Det var simpelthen den teoriundervisning man betalte for. Der var ingen tid til spÞrgsmål, ingen opsamling, eller nogen som helst forståelse for det der var blevet sagt i videoerne. LÊren satte sig bare ind i et baglokale og havde altid AirPods i, så man fÞlte ik' rigtig, at han gad snakke til en. Var man modig og stillede et spÞrgsmål, så fÞlte man sig nÊsten ydmyget og gjort en anelse til grin over, hvor dumt spÞrgsmålet var.
Det var teoriundervisningen, og desvÊrre var kÞretimerne 100 x dårligere. Min kÞrelÊre lÊrte fÞrst mit fornavn efter 4 måneder, hver eneste gang spurgte han mig hvor jeg boede, og det gjorde han endda op til 4 gange på samme kÞretur med få minutters mellemrum! Jeg var seriÞst bekymret for, om han var dement. 2,5 måned efter jeg havde bestået teoriprÞven, spurgte han mig stadig, om jeg havde bestået den. Han anede ikke hvem jeg var, eller hvor langt var i forlÞbet. Under alle mine timer sad han på hans Ipad og bestilte kÞreprÞver til hans andre elever, talte i telefon (hvilket jo også er et brud på loven) og rettede meget få gange mine fejl. Alligevel blev han ved og ved med at sige, at jeg ikke var god nok, var langsom til at lÊre, og at jeg havde haft meget svÊrt ved at lÊre og kÞre. Når han så endelig rettede på en, så var det på en ufattelig vrissende og sur måde, og jeg fÞlte mig både skrÊmt og chokeret. Der gik op til 4 uger mellem mine kÞretimer, og i lange perioder svarede han mig slet ikke da jeg skrev. En af gangene Êndrede han mit mÞdested 4 gange, så jeg skulle bruge 45 min. på at tage offentlig transport 3 gange frem og tilbage mellem Hellerup og Klampenborg st. og timens lÊngde blev altså halveret. Ydermere stoppede han ofte timerne fÞr man skulle, og startede dem senere end aftalt. Han glemte at underskrive min venindes papir til hendes teoriprÞve (selvom hun flere gange havde spurgt ham, om de var, som de skulle vÊre). Han var så forfÊrdelig!! Hver eneste gang jeg skulle have en kÞretime, var jeg bange over at sÊtte mig ind, og lettet da det var overstået.
Jeg er efterfÞlgende skiftet kÞreskole, og bliver hver eneste gang bekrÊftet i, at det er det bedste valg, jeg lÊnge har taget. Min nye kÞrelÊre er chokeret over, de helt basale ting jeg ikke kunne, da jeg fÞrst startede hos hende. Det er altså på trods af, at jeg kÞbte en hel lovpakke og 4 ekstra kÞretimer med ham klaphatten fra Hellerup Trafik. Allerede efter kun 1 kÞretime det nye sted, har jeg lÊrt mere end hele lovpakken og de 4 ekstra timer til sammen.
SÃ¥ alle derude som overvejer Hellerup Trafik. Jeg ville HOLDE MIG LAAAAANGT VÃK hvis jeg var jer.
DET ER DET VÃRSTE SCAM!!!!
Fantastisk kÞreskoleð€©
Har kun gode ting at sige om denne kÞreskole. Ved slet ikke hvor jeg skal begynde. Der var for det fÞrste rigtig hurtigt svar da jeg skrev til dem i sin tid da jeg skulle vÊlge kÞreskole. Undervisningen var rigtig god. Både teori, men isÊr kÞretimerne var gode. Meget dygtig og tålmodig kÞrelÊrer jeg havde. Gik fra at vÊre godt nervÞs bag rettet til at vÊre fuldtÊndig tryk i trafikken med ham ved siden af.
Hurtig til at finde bÃ¥de teori og kÞreprÞver. Alt i alt en rigtig god kÞreskoleð€©ð
Vil klar anbefalde alle Hellerups unge at tage deres kÞrekort her.

Hellerup Trafik ããã®åç
Bedste oplevelse og de bedste kÞrelÊrer.
Super sÞd kÞrelÊrer
Super sÞd kÞrelÊrer, nem at aftale tider med. Jeg var meget glad for forlÞbet
Bedste kÞreskole
Bedste kÞreskole, bedste kÞrelÊrer.
God service, styr på planlÊgning.
Alt hvad du skal have hjÊlp til, Ali har styr på det.
Bedste kÞreskole 5 stars
Helt klart 5 stjerner til Hellerup trafik, oplÊring i trafikken er spot-on. Jeg var sÃ¥ heldig at have kÞrelÊreren Ali, og det var virkeligt det bedste der kunne ske for mig. Ali er verdensklasse til at oplÊre i bÃ¥de teori- og kÞrsel, han er virkeligt en exceptionel kÞrelÊrer. 5 starsâïž
Tak for et mega fedt forlÞb med denâŠ
Tak for et mega fedt forlÞb med den bedste kÞrerlÊrer Deniz! Det var vÊret et let forlÞb med bestÃ¥et kÞrerprÞve og teoriprÞve i fÞrste forsÞgð
Fantastisk oplevelse Ali min ven fikâŠ
Fantastisk oplevelse Ali min ven fik mig igennem på igen tid med flyvende farver
Tusind tak for det fedeste forlÞb
Tusind tak for det fedeste forlÞb. Jeg generhvervede mit kÞrekort pÃ¥ total 5 dage. Hellerup trafik var absolut det bedste valg. Klar anbefaling herfra ð€©
Fantastisk motiverende kÞrelÊrer medâŠ
Fantastisk motiverende kÞrelÊrer med humoren samt lÊring på plads, vil helt klart anbefale denne kÞreskole/kÞrelÊrer aka Ali! Bestod både teori og kÞreprÞven på et hug, med kun en kÞretime, takket vÊre ham:)
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole! KÞrelÊren Ali, var virkelig god til, at vejlede mig gennem forlÞbet - hvilket gjorde, at jeg bestod både kÞreprÞve og teoriprÞve fÞrste gang
Verdensklasse kÞreskole kÞrte selv medâŠ
Verdensklasse kÞreskole kÞrte selv med Mehmet og han var skide god. Kun anbefalinger her fra.
Bestod min teori- og kÞreprÞve i fÞrsteâŠ
Bestod min teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg. Bilal er en god underviser.
Anbefaler Hellerup Trafik
Anbefaler Hellerup Trafik. Det her vÊret en god og sjovt oplevelse, min kÞrelÊrer Mehmet var god til at forklar og sÊt det praktiske viden i en vinkel jeg kan forstå. Hele oplevelsen har virkelige hjulpet mig godt gennem kÞreprÞven og har også vÊret hyggelige. :D
Super godt og hurtigt forlÞb og superâŠ
Super godt og hurtigt forlÞb og super glad for kÞrelÊrer Deniz
Fremragende trafikskole og nogle rigtigâŠ
Fremragende trafikskole og nogle rigtig dygtige lÊrere. Jeg har selv vÊret doven med at komme igennem forlÞbet, men der har min kÞrerlÊrer Ali fra hellerup vÊret rigtig god til at få mig igang. Jeg bestod teoriprÞven på andet forsÞg, men der er ikke en finger at sÊtte på undervisningen jeg manglede bare lidt mere disciplin. Den praktiske prÞve klarede jeg på fÞrste forsÞg og det kan jeg takke Ali for. Jeg havde et godt forlÞb hvor han gennemgik alt fra punkt til prikke samtidig med at det også blev en hyggelig oplevelse så der var en god balance. Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse hvor nervÞsiteten under kÞrslen nemt blev dÊmpet med opsyn af en meget meget tålmodig kÞrerlÊrer. Stedet her kan stÊrkt anbefales isÊr til de af jer som sÞger en kÞrerskole med nogle dygtige tålmodige lÊrere der kan fÞlge jer hele vejen i mål
Tusind tak for denne gang:D
TopkÞrelÊre Deniz
Jeg har kÞrt med Deniz. Det har vÊret et super effektivt og sjovt forlÞb. Deniz er en kÞrelÊre, hvor man fÞler sig hjemme og vi har haft mange sjove kÞretimer, med masser af lÊring.
Jeg kan klart anbefale Deniz!ð
Bedste kÞrelÊrere
Vil helt klart anbefale Hellerup Trafik, da de har et super behageligt lokale og de bedste kÞrelÊrere. Havde Ali som både teorilÊrer og kÞrelÊrer og han er helt klart den bedste til at hjÊlpe dig på den rette vej igennem forlÞbet. Han ved lige hvad han skal sige for at berolige dig. Han fÞrte mig igennem forlÞbet suverÊnt og var med til at gÞre så jeg bestod både min teoriprÞve og min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg.
Så hvis du undrer dig over hvor du skal starte til kÞrekort så vil jeg helt klart anbefale Hellerup trafik.
Jeg har haft Bilal som kÞrelÊrer
Jeg har haft Bilal som kÞrelÊrer, om det har vÊret en stor fornÞjelse. Han er super god, og er altid opmÊrksom på at hjÊlpe, når man er i tvivl i situationer.
Utrolig positiv oplevelse
At tage kÞrekort hos Hellerup Trafik har vÊret en utroligt positiv oplevelse. Min kÞrelÊrer, Mehmet, var fantastisk og gjorde kÞreoplevelsen både tryg og sjov. Jeg kan varmt anbefale Hellerup Trafik, isÊr for dem, der Þnsker at bestå kÞreprÞven i fÞrste forsÞg.