Jeg var ikke helt tilfreds med mine kÞb, men sikke en service jeg fik! Wow! Derfor 4 stjerner! Absolut velfortjent!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super webshop og god service. God beskrivelse at de enkelte produkter. Flot indpakket hundehalsbÃ¥nd i god kvalitet, og endda med et stykke slik Jeg handler helt sikkert der igenð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har lÊnge forgÊves vÊret pÃ¥ jagt efter en ekstra lang hunde line som ogsÃ¥ kunne gÞres kortere og som kunne holde til en stor stÊrk hund og endelig fandt jeg en her. Jeg bestilte den en sÞndag og k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smooth oplevelse. Alt spillede.
äŒæ¥ãåçããŸãã
VELKOMMEN TIL HELLES BETTE BIKS - et univers af en blanding af vintage, refurbish, nyt, gammelt, pudsige og/eller nyttige ting, som alle har til formål at gÞre hverdagen lidt sjovere og mere farverig. Vi sÊtter kÊrligheden til håndarbejdet hÞjt, så vi kan tilbyde meget andet end du ellers kan få af masseproducerede varer.
NÞrreagervej 20A, 6360, Tinglev, ãã³ããŒã¯
Super webshop og god service.
God beskrivelse at de enkelte produkter.
Flot indpakket hundehalsbånd i god kvalitet, og endda med et stykke slik
Jeg handler helt sikkert der igenð

Helles Bette Biks ããã®åç
Jeg har lÊnge forgÊves vÊret på jagt efter en ekstra lang hunde line som også kunne gÞres kortere og som kunne holde til en stor stÊrk hund og endelig fandt jeg en her. Jeg bestilte den en sÞndag og kunne allerede hente den om tirsdagen, rigtig god service

Helles Bette Biks ããã®åç
Super godt tilbud,hurtig levering,god kommnikation.

Helles Bette Biks ããã®åç
LÊkre varer og super hurtig betjening.
Altid en fornÞjelse

Helles Bette Biks ããã®åç
Jeg har endnu engang kÞbt en hundesnor fra Helles Bette Biks, denne gang med refleks og har efterfÞlgende brugt den i sol, styrtregn og den holder perfekt, jeg kan også se på bilerne der blÊnder ned i mÞrket at det er nemt for dem at se at vi er der. Selvom det var en specialbestilling, hvor der skulle bestilles varer hjem, var snoren hurtigere fremme end hvad Helle havde lovet - så der er helt sikkert 5 stjerner herfra, både for den flotte snor og den gode betjening.

Helles Bette Biks ããã®åç
Rigtig fin service og hurtig levering af en specialordrer ððŒ tak

Helles Bette Biks ããã®åç
Jeg var ikke helt tilfreds med mine kÞb, men sikke en service jeg fik!
Wow!
Derfor 4 stjerner! Absolut velfortjent!

Helles Bette Biks ããã®åç
Varen var pakken super godt ind ..så den kom hel frem...selvom det var en skrÞbelig vare. Super hurtig afsendelse .tak for hilsnen...en virkelig god oplevelse..jeg kommer stensikkert retur nÊste gang jeg mangler lidt smukke fund til hjemmet.

Helles Bette Biks ããã®åç
SUPER flot arbejde og SUPER hurtig levering ðâ¥ïž

Helles Bette Biks ããã®åç
Fantastisk service - og virkelig smukke resultater! Helt klart en anbefaling herfra.

Helles Bette Biks ããã®åç
Virkelig kvalitets udstyr i form af halsbÃ¥nd, liner og dummyer til min golden hvalp ð©·

Helles Bette Biks ããã®åç
Super firma hvor der hurtigt afdÊkkes Þnsker og muligheder. Virkelig hurtig levering og det lever 100% op til forventningerne om kvalitet og farver. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Helles Bette Biks ããã®åç
Meget rimelig pris, hurtig forsendelse, varer der svarede til det forventede

Helles Bette Biks ããã®åç
Er super glad for vores Line til Ulrik smukt håndvÊrk som holder. Kan kun anbefale andre at få lavet en.

Helles Bette Biks ããã®åç
KÞbte de fineste liner, det er bestemt ikke sidste gang jeg kÞber her.
Super kvalitet ð€

Helles Bette Biks ããã®åç
Jeg er så glad for både halsbånd og snor til min pige. Så fantastisk god service ! Og virkelig virkelig god kvalitet.

Helles Bette Biks ããã®åç
Kan klart anbefalede at handle her, utrolig flot service og sÃ¥ flotte hÃ¥ndlavet halsbÃ¥nd til mine kÊre slÊde bamser! Tak for sindsyg hurtig service og den fine besked med i pakken. De varmeste anbefalinger ððœð€©