Har aldri mÞtt noe sÃ¥ dÃ¥rlig kundebehandling og hjelp. Etter snart et Ã¥r og utallige henvendelser pÃ¥ telefon og meldinger har ingenting skjedd. Men love og lyve det kan de. Skulle gjerne gitt 0 stje... ãã£ãšèŠã
Jeg er veldig fornÞyd med hjelpen jeg fikk hos HELP. Uten HELP og advokat Lene, sÃ¥ hadde jeg aldri vunnet boligtvisten jeg sto i! Dette er et firma som vet hva de driver med og som passer godt pÃ¥ klie... ãã£ãšèŠã
Jeg kan fortelle om mine erfaringer. Har brukt Help 3 ganger. 1.gang var da min sÞnn dÞde. 2 gang ved min skillsmisse og nÃ¥ en telefonsamtale om spÞrsmÃ¥l jeg lurte pÃ¥ i forbindelse med Fremtidsfullmak... ãã£ãšèŠã
Full pott fra meg. Her kom hjelp fra en profesjonell advokat dagen etter jeg tok kontakt. Den advokaten hjalp meg med forslag og tips til ting jeg ikke visste hadde krav pÃ¥. Saken min endte der jeg va... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HELP bidrar til Þkt rettssikkerhet gjennom å gjÞre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er lÞst.
Essendrops gate 3, 0368, OSLO, ãã«ãŠã§ãŒ
- 22 99 99 99
- post@help.no
- help.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bernhard at Help, helped resolve the case.
Bernhard Keysan Dornhofer helped me to finally resolve an issue with a tenant that rented my home, I can recomend him for his profesionalism and good attitude.
And I would use HELP again if needed.
Paid for Legal Protection. Ended Up Fighting Alone.
Beware of sponsored 5 star reviews! I chose HELP because I believed that if something went seriously wrong after buying a home, I would have experienced lawyers on my side. That was the whole reason I paid for the insurance.
Unfortunately, that wasn't my experience at all.
Instead of feeling supported, I felt like we were left to do almost everything ourselves. We had to find the right experts, arrange inspections, collect reports, gather evidence, and constantly follow up. Every time we thought we had provided what was needed, we were simply asked for more documentation. It felt like the responsibility for moving the case forward had been placed on us instead of the legal team we had paid to help us.
I understand that these cases require evidence. That isn't the issue. The issue is that I expected HELP to actively lead the legal process, not leave us feeling like we had to become our own lawyers.
When you're dealing with one of the biggest financial problems of your life, you need someone who takes control and fights for your interests. Sadly, that was not our experience.
Based on what we went through, I would not choose HELP again, and I cannot recommend their home buyer's insurance.
This sounds more personal, authentic, and credible while remaining focused on your own experience rather than making claims that could be difficult to substantiate.
Lite hjelp å få
Brukte advokatforsikringen min gjennom LO FavÞr i forbindelse med et skifteoppgjÞr etter samlivsbrudd. Dessverre var opplevelsen svÊrt skuffende.
Den fÞrste advokaten jeg fikk var lite imÞtekommende, og da jeg tok opp at jeg opplevde å få for lite hjelp, ble jeg nÊrmest snakket ned til. Jeg ba derfor om å få bytte advokat, men den nye advokaten virket heller ikke sÊrlig interessert i å hjelpe. Svaret jeg ofte fikk, var at dette var ting vi måtte finne ut av selv, siden det var opp til oss hvordan vi Þnsket å lÞse saken.
Jeg satt igjen med en klar fÞlelse av at advokatene ikke jobbet for å ivareta mine interesser. Det virket også som om jeg ble lavt prioritert fordi jeg benyttet advokatforsikringen. OppfÞlgingen var mangelfull, og da jeg nylig logget inn for å sjekke saken, oppdaget jeg at den var blitt avsluttet uten at skifteoppgjÞret var ferdig.
En svÊrt frustrerende opplevelse. Jeg kan dessverre ikke anbefale HELP basert på min erfaring.
Ren svindel
Fikk en fullmektig som ikke skjÞnte takstrapport og når jeg ba h*n om å ta kontakt på telefon skjedde ikke dette. H*n svarte kun på mail. Endte opp med å bruke advokat fra annen plass.
Jeg kan fortelle om mine erfaringer
Jeg kan fortelle om mine erfaringer. Har brukt Help 3 ganger. 1.gang var da min sÞnn dÞde. 2 gang ved min skillsmisse og nå en telefonsamtale om spÞrsmål jeg lurte på i forbindelse med Fremtidsfullmakt. Alle gangene har jeg blitt fulgt tett opp av hyggelige dyktige advokater som virkelig kan sine saker. Har nok spart mye penger siden jeg er medlem i Help. Anbefaler også alle å bli medlem i Help.
Hadde tegnet advokatforsikring .og detâŠ
Hadde tegnet advokatforsikring .og det var 6 måneder karantene tid.eg fikk bruk for forsikring etter 7måneder men blei nektet advokathjelp på grun av at dei gikk ut fra datoen på avdÞde .og det var 5 måneder og 28 dager. Og fekk dermed ingen hjelp. Så styr unna denne forsikringen.
Full pott fra meg
Full pott fra meg. Her kom hjelp fra en profesjonell advokat dagen etter jeg tok kontakt. Den advokaten hjalp meg med forslag og tips til ting jeg ikke visste hadde krav på. Saken min endte der jeg var veldig fornÞyd og jeg hadde ikke kommet dit hvis det ikke var for Help forsikring, en forsikring jeg aldri kommer til å si opp.
Vi har blitt mÞtt med en advokat somâŠ
Vi har blitt mÞtt med en advokat som viser stor forstÃ¥else og innsikt fÞrst og fremst i vÃ¥r sak. Meget engasjert. Ãnsker Ã¥ hjelpe oss sÃ¥ mye som mulig slik at det blir riktig for oss.
Professional and accommodating
Professional and accommodating, fast processing time. I am very satisfied with the processing time.
First time in contact with a lawyer
First time in contact with a lawyer, so I didn't know what to expect. I was pleasantly surprised though. The lawyer was professional, and she helped with my problem very quickly and painlessly.
Kynisk avvisning av LO-medlem i en dypâŠ
Kynisk avvisning av LO-medlem i en dyp livskrise
Jeg har betalt for LOfavÞr Innboforsikring i flere år i den tro at HELP Forsikring ville stille opp med advkofathjelp dersom det oppsto en alvorlig krise. I dag opplevde jeg det stikk motsatte. Saken min gjelder et omfattende forvaltningsrettslig erstatningskrav mot staten (Namsmannen) for ulovlige utleggstrekk i min AAP som har brutt dekningsloven § 2-7 og direkte forårsaket tvangssalget av mitt hjem, samt kontraktsbrudd fra private parter.
Kundebehandler hos HELP avviste saken min på sekunder over telefon og e-post ved å bruke et generelt standardsvar om gjeldssaker. De nektet å sette seg inn i helsekrisen min, skulderoperasjonen, eller de komplekse erstatningsrettslige realitetene i saken. Det er djupt provoserende at et selskap som reklamerer med trygghet for LO-medlemmer oppfÞrer seg så ignorant og firkantet når man faktisk trenger dem. Saken er nå formelt klaget inn for både ledelsen i HELP og Finansklagenemnden for full overprÞving. Styr unna!
Anbefaler ikkje boligkjÞper forsikring
Anbefaler ikkje boligkjÞper forsikring, men advokatforeningen har vist seg til å vere den mest verdifulle forsikringen eg har kjÞpt. Kjempe nÞgd med da.
Anbefaler Sturla! Hyggelig Kar.
Jeg hadde en god opplevelse med hjelpâŠ
Jeg hadde en god opplevelse med hjelp da jeg mistet pappa var hjelp til god hjelp med arveoppgjÞr med gode faglige råd anbefaler Tina som advokat.
Ord kan ikke beskrive hvor takknemligâŠ
Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for hjelpen fra advokat, Maria Sophie Kaiser. à finne en advokat som innehar hÞy faglig dyktighet med god menneskeforståelse er avgjÞrende, spesielt i personlige og krevende saker, som arvesaker kan vÊre. Så tusen takk for at du, Maria Sophie, er akkurat en slik advokat. Hennes varme, engasjement og klokskap har gjort en enorm forskjell i min sak. Så jeg kunne ikke ha bedt om en bedre advokat/stÞttespiller når det gjaldt som mest. Maria Sophie sin unike evne til å kombinere sylskarp juridisk ekspertise med ekte medmenneskelighet har vÊrt enestående. Hun er en strålende advokat og et fantastisk menneske, som kjemper for sine klienter med både hjerte og hjerne. Maria Sophie sin klokskap, vennlighet og omtanke har berÞrt mitt hjerte, tusen takk.
hjelp Forsikring beskytter lÞgnere
mai ble det oppdaget et betydelig antall dÞde rotter i takkonstruksjonen. Da taket ble åpnet, falt store mengder dÞde gnagere ned, noe som tyder på at angrepet hadde vÊrt til stede lenge. Både takstmannen og skadedyrfirmaet har inspisert tilstanden og utarbeidet rapporter som dokumenterer omfanget av skaden og bekrefter at dette ikke er et nytt problem.
Etter vår mening er dette en latent mangel i henhold til unntaksloven. Omfanget av tilstanden indikerer at den må ha eksistert fÞr salget, og at selgeren enten visste eller burde ha visst om den. Derfor ble eiendommen solgt i strid med selgerens opplysningsplikt.
Til tross for faglig dokumentasjon har forsikringsselskapet valgt å avvise kravet. Vi mener at dette betyr at personen som ga falsk eller ufullstendig informasjon under salget er beskyttet, mens vi som kjÞper bÊrer den fulle byrden.
Denne saken har hatt alvorlige konsekvenser for familien vår. Vi har et barn med epilepsi og har ikke kunnet bo hjemme i over to måneder. Vi har blitt tvunget til å leie midlertidig bolig og stadig flytte vårt syke barn, noe som har påfÞrt oss en betydelig Þkonomisk, praktisk og psykologisk belastning.
Jeg fikk god hjelp med 3 SkjÞter!.
Jeg fikk god, tålmodig hjelp, av Help, til å skrive nye SkjÞter ved overfÞring av 3 leiligheter til mine 3 barn.
Jeg vil absolutt anbefale Ã¥ ta kontakt med Help ved behov - det vil jeg selv gjÞre hvis jeg trenger advokathjelp igjen.ð
BoligkjÞperforsikring via HELP
Det er delte meninger om hvor nyttig det er med boligkjÞperforsikring og jeg var i tvil fÞr jeg kjÞpte det ifbm vårt huskjÞp. Heldigvis kjÞpte jeg forsikringen, for det viste seg raskt at det var feil med taket i huset vi kjÞpte.
Ã
ta kampen mot selger forsikringsselskap er jeg glad for at jeg slapp. HELP tok seg av alt dette og presenterte meg for alternativene mine på en god og ryddig måte.
Jeg er overbevist om at det at jeg selv hadde en advokat til å ta seg av korrespondansen med motparten gjorde at jeg fikk stÞrre refusjon enn jeg ellers ville gjort.
Attpåtil lÞste det seg såpass raskt at jeg til og med slapp å betale egenandel.
Profesjonell håndtering av saker
Profesjonell hÃ¥ndtering av saker. Rask tilbakemelding pÃ¥ spÞrsmÃ¥l. Gir gode rÃ¥d og henvisninger. Anbefalesðð
Har alltid fÃ¥tt god hjelp fra HjelpâŠ
Har alltid fått god hjelp fra Hjelp forsikring, blir og satt til Advokater med hÞy kompetanse innen sit felt. Kun positiv opplevelse, imÞtekommende, ryddige og hjelpsomme.
Mvh Terje Vestly
Kunnskapsrike og stÞttende, veldig god stÞtte da noen ting ikke var helt som forventet med den nye boligen
Flott oppfÞlging med raske svar og forslag på gode lÞsninger.
Vil absolutt anbefale å bruke dette firmaet da det er godt å ha fagfolk tilgjengelige som raskt kan undersÞke ting, kommer med forslag og vÊre til stede som stÞtte underveis.
Andreas har vÊrt en klippe!