HELP Forsikring レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har aldri mÞtt noe sÃ¥ dÃ¥rlig kundebehandling og hjelp. Etter snart et Ã¥r og utallige henvendelser pÃ¥ telefon og meldinger har ingenting skjedd. Men love og lyve det kan de. Skulle gjerne gitt 0 stje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med hjelpen jeg fikk hos HELP. Uten HELP og advokat Lene, sÃ¥ hadde jeg aldri vunnet boligtvisten jeg sto i! Dette er et firma som vet hva de driver med og som passer godt pÃ¥ klie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan fortelle om mine erfaringer. Har brukt Help 3 ganger. 1.gang var da min sÞnn dÞde. 2 gang ved min skillsmisse og nÃ¥ en telefonsamtale om spÞrsmÃ¥l jeg lurte pÃ¥ i forbindelse med Fremtidsfullmak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Full pott fra meg. Her kom hjelp fra en profesjonell advokat dagen etter jeg tok kontakt. Den advokaten hjalp meg med forslag og tips til ting jeg ikke visste hadde krav pÃ¥. Saken min endte der jeg va... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険䌚瀟
  2. ・
  3. 法埋事務所

圓該䌁業による蚘述

HELP bidrar til Þkt rettssikkerhet gjennom å gjÞre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er lÞst.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 123ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Lawyer got your back = peace of mind

Got legal help through my Lawyer insurance from Help. Very quick response to my query, with a lawyer reaching out over the phone to clarify and bring me peace of mind. I felt that the lawyer cared about my case and the follow - up was attentive to my needs and the development of the case. A fairly simple case, but it gave extra comfort and reassurance to have a lawyer supporting me to ensure all protocol was followed and my choices were the right ones for me!

2025幎5月27日

Et totalt meningslÞst LO-samarbeid

LO er tuftet på fellesskap, samhold samt gjensidig respekt og forståelse. Dette selskapet synes å vÊre det stikk motsatte. Verdiene deres i mÞte med meg, som har egen advokatforsikring målt mot egenreklamen er totalt motbydelig, og inneholder mange store ord og bokstaver som de aldri har til hensikt eller målsetting å etterleve eller oppnå. Min historie vil oversendes LO- kongressen gjennom eget forbund (STYRKE) ved neste korsvei, og HELP hjelper ingen som trenger det, når de trenger det. Dette er så nÊrme svindel at jeg ikke evner å se eller merke forskjell. HOLD DEG LANGT UNNA, Velg noe annet, da vil få et bedre liv. GARANTERT!

2025幎5月23日
5぀星のうち1の評䟡

Betalende kunde, men behandles som annenrangs klient

Behandler klientene som annenrangs klienter, etter mange år som betalende forsikrings kunde, har de enda ikke vÊrt i stand til å hjelpe i en eneste sak. De har kun unnskyldninger og trenerer sakene de får inn til behandling og lar klienten i stikken. ''Bondfangeri'' er vel den fÞlelsen jeg sitter igjen med.

2025幎5月8日
5぀星のうち4の評䟡

Fikk god hjelp fra advokaten i HELP

Fikk god hjelp fra advokaten i HELP. Det eneste jeg syns var negativt, var at all kommunikasjon gikk via mail, telefon eller Teams, da advokaten befinner seg i en annen by. Advokaten var empatisk, men også saklig og dyktig. Bruker dem gjerne igjen om det skulle bli nÞdvendig.

2025幎5月9日
5぀星のうち5の評䟡

Vel anvendte penger (gjennom fagforening)

Betaler en liten månedlig sum (kr. 78) for advokatbistand i Help forsikring gjennom fagforeningsavgift i LO. Har nå benyttet slik bistand ved flere anledninger. Anbefaler Help forsikring og advokat Micaela Ørnung Hetland på det varmeste i saker som gjelder arv, fremtidsfullmakter, testament mm.

2025幎5月2日

Vi vil gjerne takke Rami Aleksander El

Vi vil gjerne takke Rami Aleksander El Nashar for hans hjelp i vår sak. Rami var svÊrt hjelpsom og kommuniserte på en fremragende måte alle aspekter ved saken, og veiledet oss gjennom hele prosessen. Han var engasjert, tålmodig, kjempehyggelig og fulgte opp saken på en utmerket måte. Vi finner ikke ord for å beskrive all stÞtte og hjelp han ga oss. Vi fÞler at vi er svÊrt heldige at vi har fått en advokat som Rami. Tusen takk, Rami, for all stÞtte og hjelp hele veien. Rami anbefales sterkt etter vår erfaring.

2025幎4月29日
5぀星のうち1の評䟡

HELP - ingen verdi for pengene

Patetisk å kjÞpe huskjÞperforsikring - det eneste vi fikk for det var enda et forsikringsselskap å slåss mot. HELP er totalt bortkastede penger. Det er betydelig enklere å kjÞpe denne type forsikring fra andre selskaper!

2025幎2月19日

Dyktig og Êrlig advokat

Dyktig og Êrlig advokat. Andrea kristensen var helt Êrlig og sa at jeg ikke har en sak fordi jeg bevisene er for dårlige. Det er bra at advokater er Êrlige og gir riktige forventninger.

2025幎2月10日

Denne forsikringen er ubrukelig

Denne forsikringen er ubrukelig. Skal aldri kjÞpe her igjen. Og det burde ikke noen finne på å gjÞre.
Snakk om udugelige og bortkastet utdannelse. De bruker mange flotte ord og ber deg gjÞre mye og betale en egenandel og er til syvende og sist til ingen hjelp.
Help er et navn som burde hete « vi hjelper deg ikke»

2025幎4月9日

Holder ikke mål

Holder ikke mål! De har brukt 2,5 år på en enkel arvesak, der loven er klar og tydelig. De sier de har gjort ting, men det har de ikke. De holder ikke hva de lover, og har dårlige unnskyldninger. Mye "sykdom" på advokat. Har hatt to advokater hittil, men ser ikke ut til at de har bein i nesa til å ta tak i ting. Saken blir tatt til media, da slike ting overhodet ikke bÞr forekomme.

2025幎4月6日

Økonomisk oppgjÞr + barnefordeling

HELP forsikring og spesielt advokathjelp i denne saken har vÊrt horibel. I denne fordelingssaken fikk jeg 3 forskjellige advokater å forholde meg til.

I min forrige sak med HELP på Þkonomisk oppgjÞr brukte HELP 4 eller 5 forskjellige advokater. De brukte så lang tid at saken ble foreldet. Altså over 3 år på å formulere et krav mot motpart. 3 år! Har du hÞrt om dårligere stÞtte noen gang!? Selv når dommen kom sender de kravet videre uten å dekke noen av de Þkonomiske belastningene jeg fikk!

I denne saken fikk jeg til slutt en advokat som ikke var advokatfullmektig men senioradvokat. Hun satte seg overhodet ikke inn i saken fra min side. Eller valgte å stÞtte eller forklare meg i meslinger med motpart. Så det betyr at HELP ene og alene har sÞrget for et Þkonomisk tap på ca 500 000 kr for min del. Samt at det i dag er samvÊr med mitt barn på annenhver helg. Så med andre ord har jeg kunnet bare ikke engasjert advokat og forholdt meg til lovens minimum.

Advokaten i barnefordelingssaker brukte mer tid på å fortelle om sin lange erfaring som barnerettsadvokat enn hun brukte tid på å snakke med motpart. Hun megler også for meg UTEN å lytte til hva jeg Þnsket fÞr rettsmÞter. Så kom hun tilbake og argumenterte ovenfor meg at hun hadde meglet frem noe som jeg overhodet ikke brydde meg om.

2024幎12月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス