レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super service, een urn wat aan kunnen passen met kleir zodat deze perfect bij de overledene past. Heel goed bereikbaar, snelle antwoorden zowel per whatsapp als telefonisch. Denkt ontzettend mee en do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie gedurende bestelling. Voorraad was op, maar garantie dat er na geleverd kon worden. Gedurende de bestelling regelmatig berichtje van status gehad. Na ruim 1 mnd de bestelling ont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden over de prijs kwaliteit extra service envlotte communicatie (ook in 't weekend) Erg tevreden over de mooie moderne urn door zijn eenvoud vorm en kleur past hij bij iedereen van ons gez... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er waren twee urnen voor as van mijn vader en moeder tijdelijk niet leverbaar. Na enige tijd kreeg ik bericht dat ze binnen waren en kon ik ze op locatie komen bekijken. De twee prachtige urnen a... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hemelwinkel biedt unieke, hoogwaardige urnen met zorg vervaardigd. Kies een urn die perfect past bij de herinnering aan uw dierbare.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb mijn ervaring als fijn ervaren, jullie hebben ervoor gezorgd dat ik op tijd mijn urn heb kunnen kiezen en een snelle en prettige service.
Nogmaals bedankt.

2025幎7月16日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben een super ervaring gehad met

Wij hebben een super ervaring gehad met jullie. Ook hebben jullie ons fantastisch geholpen met het hangertje waar het steentje van losgekomen was

2025幎7月11日

Hemelwinkel からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad! Bedankt voor de mooie woorden. We zijn blij dat we konden helpen met het hangertje en hopen dat jullie er weer lang plezier van hebben. Graag tot een volgende keer! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige urnen en ashangers om dierbare dicht bij je te dragen.

Zeer mooie set besteld met een XL urn azul blauw, een mini urn diep blauw en een mooie ashanger.
De grote urn had langere levertijd maar ik werd hier direct per whatsapp over geïnformeerd of ik erop wilde wachten of liever een andere urn wilde kiezen.
Ik koos ervoor om te wachten en ondertussen kreeg ik wel de mini urn, ashanger en ook nog mooie armband alvast toegestuurd, met een mooie herdenkingskaars cadeau.

Vandaag kwam de XL urn binnen en deze is in het echt nog mooier dan op de foto.
Ben er ontzettend blij mee 🙏

Al die tijd goede snelle communicatie via whatsapp gehad. Erg belangrijk in deze emotionele tijd.
Niets dan lof ❀

2025幎5月20日

Hemelwinkel からの回答

Wat een prachtige en warme review, dank u wel voor het delen. We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met de urnen, ashanger en service. In zo’n emotionele periode is het voor ons extra belangrijk om met zorg en aandacht klaar te staan, en het doet ons goed te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Heel veel sterkte en dank voor het vertrouwen. ❀🙏

5぀星のうち5の評䟡

Ik zocht een as armband voor mijn

Ik zocht een as armband voor mijn zoontje
‘s morgens geappt en gelijk reactie
Er word mee gedacht en geholpen
Zeer vriendelijk mensen en super snelle verzending
Wij zijn blij!!

2025幎5月16日

Hemelwinkel からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn! Dank jullie wel voor de lieve woorden. We zijn blij dat we iets konden betekenen in deze bijzondere zoektocht voor je zoontje. Veel sterkte en warmte gewenst, en fijn dat jullie blij zijn! 💙

van Dalen

Heb een urn en armband besteld,dit was niet op voorraad en stond in backorder.
Dit is netjes via watts app doorgegeven.
Enkele weken later netjes geleverd.
Het bedrijf heeft een goede communicatie en service.
Dit verdient 5⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎5月15日

Hemelwinkel からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review en het geduld tijdens de backorder! Fijn dat u de communicatie en service als positief heeft ervaren. We doen ons best om iedereen persoonlijk en duidelijk op de hoogte te houden — des te mooier om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Veel dank voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

5぀星のうち5の評䟡

Urnen druppel of traan esteld een mooie moderne

Heb 6 urnes besteld een mooie moderne druppel was voor elk van de kinderen heb even gewacht omdat niet op voorraad was maar zijn goed aangekomen niks gebroken
Is zoals op foto mooie kleur en grootte ben zeer tevreden en zeer mooie en vriendelijke antwoord op mijn vragen zeer behulpzaam en begrijpend voor je problemen goede service dank u

2025幎5月12日

Hemelwinkel からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie en warme woorden. Wat bijzonder dat u voor elk van de kinderen een druppelurn heeft gekozen. We begrijpen dat dit een emotionele bestelling is en zijn blij dat alles goed is aangekomen en aan uw verwachtingen voldoet. Dank u voor uw vertrouwen, uw geduld en uw waardering — dat betekent heel veel voor ons. 💙🙏

Ontvangen

Heb vandaag de urn voor mijn man binnen gekregen.
Het heeft een tijd geduurd, omdat hij op het moment niet leverbaar was en problemen met levering.
Goed contact gehad met lieve mensen.
Die dank ik ook er voor.
Daarbij heb ik ook een gedenk kaars gekregen als dank voor mijn geduld.

2025幎5月9日

Hemelwinkel からの回答

artelijk dank voor uw lieve woorden en uw geduld in deze bijzondere tijd. Het spijt ons dat de levering langer duurde, maar we zijn blij dat de urn nu in goede orde is aangekomen. Wat fijn dat u het contact als prettig heeft ervaren — dat betekent veel voor ons. We hopen dat de urn en de gedenkkaars u wat troost mogen bieden. Veel sterkte gewenst. ❀

Top bedrijf

Super service had verkeerd hartje ,er kon geen as van mijn hondje in, email gestuurd en gelijk lieve reactie dat ik een nieuwe opgestuurd zou krijgen. 3 dagen toen had ik hem. Dus super tevreden

2025幎4月27日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden met geleverde service

We hadden 3 urnen besteld. Twee waren prima maar bij één urn was de kleur van de deksel en pot flink afwijkend. Dit is natuurlijk het risico bij een product wat vervaardigd is van keramiek, maar echt mooi was het niet. Na het aanleveren van een paar foto’s mbt het kleurverschil werd direct een nieuwe urn kosteloos toegestuurd en de minder mooie urn hoefde we niet te retourneren. We hebben nu drie prachtige urnen waar we de as van onze geliefde overleden hond in hebben verdeeld.
We vinden de geleverde service zeer goed!

2025幎4月21日

Tot service

Top service als iets niet op voorraad hebben, dan krijg je gelijk antwoord d’r op en dan komen we samen mooi uit dan krijg je een leuk cadeautje voor bedankje. Nou super mooi kun je het hebben

2025幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Ashanger blijkt waardeloos prul

Ik dacht een hele mooie ashanger voor de as van mijn moeder te hebben besteld. Wat ik kreeg was een prul dat binnen anderhalve week verkleurde. Er kon geen excuus vanaf, slechts een zakelijk voorstel om het bedrag terug te betalen. Ik vind het ronduit respectloos om gedenk artikelen van zulke waardeloze kwaliteit te verkopen. Dit kleine beetje dat ik nog van mijn moeder heb zit nu in een lelijke hanger waar ik niks mee kan, en waar de as ook niet meer uit kan. Ik vind het walgelijk om zulke rotzooi te verkopen als zijnde gedenkartikelen.

2025幎2月4日

Fijne webshop!

Hemelwinkel is heel goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Ik twijfelde over de inhoud van de urn en via WhatsApp ben ik geholpen met het uitzoeken. De urn voor mijn hondje, is echt heel mooi. Een gouden hartje.. verpakt in een hele mooie sierdoos. Ook de bijgeleverde herdenkingskaars ruikt heerlijk. Ontzettend bedankt. Ik hoop niet dat het snel nodig is, maar ik zou zeker weer bestellen.

2025幎1月20日
5぀星のうち5の評䟡

Hallo ze krijgen deze goede beoordeling

Hallo ze krijgen deze goede beoordeling omdat ik in december een asarmband voor mijn zoon had besteld en deze is het weekend kapot gegaan. Ik heb vanmorgen geappt en een foto gestuurd van de kapotte armband en zonder moeilijk te doen kon ik een nieuwe bestellen en ik zag net dat hij morgen al komt ,dit is fantastisch en daarom deze goede beoordeling dubbel en dwars waard. Een dikke duim van ons. Fam. Sesink

2025幎1月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス