ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har fÃ¥tt intresseanmÀlningar men inga efter mina önskemÃ¥l. FÃ¥r bytesförslag ofta pÃ¥ svindyra lÀgenheter och inte i omrÃ¥den som jag angett intresse för. VÀrsta att det inte gÃ¥r lÀtt att avsluta prenu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr man betalar för en månad eller uppgraderar som det heter, ingår man ett abonnemang . Det borde synas tydligt nÀr man betalar första gången! Var svårt hitta information om det. Lurendrejeri !
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hemie Àr en plattform för dig som vill byta hyreslÀgenhet till något som passar din livssituation bÀttre. Vi visar relevanta bytesförslag och gör det enkelt att ta stÀllning och visa intresse. Målet Àr att hjÀlpa fler att hitta ett hem som passar deras vardag.
é£çµ¡å
Vasagatan 13A, 17267, Sundbyberg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- hemie.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 46ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag var Àrligt talat lite tveksam förstâŠ
Jag var Àrligt talat lite tveksam först efter att ha lÀst vissa recensioner, men min egna upplevelse har varit riktigt bra. Det Àr enkelt att lÀgga upp sin lÀgenhet och jag fick snabbt flera relevanta matchningar.
Det jag gillar mest Àr att allt kÀnns tydligt och smidigt. Har redan haft kontakt med flera seriösa personer och det kÀnns faktiskt som att ett byte kan bli av snart. Helt klart vÀrt att testa om man vill byta hyresrÀtt.
NÀr man betalar för en mÃ¥nad ellerâŠ
Kryptiskt hur man avslutar prenumeration mm
Har fått intresseanmÀlningar men inga efter mina önskemål. Får bytesförslag ofta på svindyra lÀgenheter och inte i områden som jag angett intresse för.
VÀrsta att det inte går lÀtt att avsluta prenumerationen. Det finns "instruktion" för hur man gör nÀr man Àr inloggad men den fungerar inte. Man blir sedan hÀnvisad till att maila. Hoppas på snabbt svar på mitt mail om att avsluta.
Himmel vad bra Viktoria ÀrâŠ
Fick den ABSOLUT bÀsta återkopplingen av Viktoria. VÀl utförda svar som gav mig en total förståelse. RÀtt kvinna på rÀtt plats, så får man nöjda kunder nÀr bemötandet Àr av den höga klass.
SådÀr
Fixade en annons Ã¥t syrran. Ã
ngrar mig.
En tjÀnst ska för all del ta betalt, men får då se till att produkten Àr fÀrdig och fungerar.
Mitt tips hade varit att fila på etiken/moralen och sjÀlva tjÀnsten, och börja om helt från början.
Dölj inte anvÀndares aktivitet, försök inte att profitera på inkompletta halvregistrerade annonser som uppenbarligen Àr i limbo. Att bara(?) ta betalt via subscription via klarna Àr också en moralisk gråson enligt min mening.
Var de fÃ¥tt sin idé ifrÃ¥n Àr uppenbar, varenda liten detalj. De har gÃ¥tt sÃ¥ lÃ¥ngt som att Àven hÀrma fist bump ikonen vid matchning. Bristen pÃ¥ kreativitet Àr hÀpnadsvÀckande. Originalsidan som blueprint, fast sÀmre utförande ðð»
Hittar affiliate-annonser för bland annat tandförsÀkring och annat pÃ¥ deras hemsida ðð». SvÃ¥rt att ta detta seriöst.

Slöseri med tid
TÀnkte ge konstruktiv kritik, men nÀr jag ser hur man gaslightar sina anvÀndare hÀr så vill jag istÀllet bara dela min personliga upplevelse rakt av.
De flesta konton Àr inaktiva och hÀlften utan bilder. En massa påminnelse-spam på mail utan syfte som inte går att stÀnga av (inget hjÀlper och verkar trasigt). Sidan skriker "betala" efter några "likes".
Raderar kontot, tyvÀrr.

Hemie ããã®åç
Fick fantastisk hjÀlp med bÃ¥de annonsenâŠ
Fick fantastisk hjÀlp med bÃ¥de annonsen och bilderna. De gick verkligen extra milen för att allt skulle bli bra. Riktigt bra jobbat! âïžâïžâïžâïžâïž
Testade först en annan tjÀnst som varâŠ
Testade först en annan tjÀnst som var betydligt dyrare. Hemie var både enklare och mer prisvÀrt. Fick snabbt kontakt med flera som vill byta hyresrÀtt.
Bra support och feedback
Inte vÀrt âŠ
De fick mycket kritik eftersom det möjligen fanns hundratals medlemmar som man tydligt kunde se inte hade varit aktiva pÃ¥ minst 30 dagar. Det framgick i varje annons med uppgifter som âsenast inloggad 1 dag sedanâ, â5 dagar sedanâ och Ànda upp till â30 dagar+ sedanâ.
De lovade att rensa bort inaktiva medlemmar. Vi hade ett långt telefonsamtal om detta och om andra brister som jag såg. Visst gjorde de en rensning: de tog i stÀllet bort all information om nÀr medlemmarna senast varit aktiva!
Sedan dess vet man inte om en medlem varit aktiv en dag, en vecka eller inte alls på ett år. Snacka om transparens! Tydligen Àr det flera som påpekar detta på Trustpilot.
De målar fasaden hela tiden, men funktionerna Àr oförÀndrade och dåliga.
Visst kan man ibland fÃ¥ en matchning. Jag köper skraplott ibland ocksÃ¥. Det finns bara ett seriöst företag i branschen, och det Àr inte Hemie. Flera hÃ¥ller med. Ãr det andra företaget dyrare? Ja, tyvÀrr. Men jÀmfört med de fÃ¥ andra, inklusive Hemie, Àr det vÀrt varenda öre.
Min lÀgenhet Àr bra men inte ett lÀtt bytesobjekt, och ÀndÃ¥ fÃ¥r jag under samma period som medlem i bÃ¥da mÃ¥nga visningar genom konkurrenten och inte en enda genom Hemie â med samma annons.
Jag skulle kunna rada upp alla Hemies brister, men jag orkar inte. Jag har varit medlem lÀnge och gav upp. Jag köpte abonnemang igen för att se om det blivit bÀttre. Bortkastade pengar.
Framöver kommer jag att lÀgga de pengarna på skraplott. Chansen att få tre lika dÀr Àr större Àn att få till ett trepartsbyte via Hemie.
För ett år sedan skrev jag hÀr en negativ recension. Kritiken ansåg de tydligen vara vÀrd att diskutera, så de ringde upp mig. Efter ett telefonsamtal på kanske en halvtimme till en timme med en av administratörerna ville jag ge dem en ny chans, eftersom jag fick intrycket att de menade vÀl och skulle arbeta med bristerna. DÀrför tog jag bort min recension.
Nu, ett år senare, kÀnner jag mig sviken. HÀr Àr mitt omdöme: jag kommer inte att anvÀnda Hemie lÀngre.
Alla som betalar â lycka till. Eller köp en skraplott i stÀllet.
Jag kommer inte att bry mig om deras svar hÀr, ifall de bemödar sig med att skriva ett.
-------------------------------------------------------
PS: Yeah, right!

Tusen tack Hemie!
Jag hittade Hemie för ca 3 Ã¥r sedan, efter att ha försökt byta min lÀgenhet pÃ¥ diverse sajter under minst 5 Ã¥r. Efter 3 mÃ¥nader och flera intressanta bytesobjekt hittade jag min drömlÀgenhet och fick igenom ett byte. Det Àr det bÀsta jag gjort och trivs sÃ¥ fantastiskt bra i min ânyaâ sekelskifteslya i Stockholms innerstad. Rekommenderar Hemie till alla jag kÀnner med hyresrÀtt de vill byta. Tack ðð

Bytte lÀgenhet via Hemie
Bytte lÀgenhet via Hemie. Det tog några månader, men till slut gick det. Enkel tjÀnst som gör det den ska. Kan rekommenderas om man har lite tålamod.
Otroligt bra och lÀttnavigerad sida ochâŠ
Otroligt bra och lÀttnavigerad sida och ett stort + Àr kostnaden dÀr jag betalar mycket mindre Àn hos konkurrenterna!
Jettemissnöjd med Hemie
JÀttemissnöjd med Hemie. Komplicerad att anvÀnda, inga anvÀndare svarar och det tog över en mÃ¥nad innan supporten svarade efter att jag fÃ¥tt tjata flera gÃ¥nger om mitt abonnemang. Hade gett minus 300 stjÀrnor om det gÃ¥tt ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»
LÃ¥t er inte bli lurade.

JÀttenöjd med Hemie
JÀttenöjd med Hemie! enkel att anvÀnda för alla.
LÀttöverskådlig, enkelt att hitta funktioner, alla matchningar och intressen sparade för sitt eget minne.
Ãr mitt i ett byte tack vare sidan.
Haft och varit på visningar och de allra flesta har svarat och varit genuint intresserade.
Behöver man hjÀlp har de snabb återkoppling fr support och utöver det kan man få råd och tips om man behöver det.
Ger sidan högsta betyg och hade gett fler stjÀrnor om funnits ðâšðâšðâšðâšðâšðâšðâš

Funkar smidigt och enkelt
Funkar smidigt och enkelt, ganska många bytesförslag med.
"Snabb och bra service"
"Snabb och bra service" - låter vÀldigt klyschigt och fejk till att börja med. Vad exakt för service behöver man av denna sajt? De flesta omdömen låter som överglada reklaminlÀgg Àn realistiska recensioner.
Intressant att positiva omdömen kommit i skov och att omdömen om lyckade byten rullade in nÀr domÀnen knappt hade varit registrerad i ett år. Tror knappast att sidan var mindre buggig eller hade fler anvÀndare då heller (Idag Àr det ju total katastrof på dessa fronter).
Desto mer relevant Àr vÀl att tjÀnsten inte klarar av grundfunktionerna alls Àven om sajten aktivt sitter hÀr och påstår det. Det Àr riktigt illa.
Sidan fungerar vÀldigt dåligt på alla sÀtt. Rekommenderar facebookgrupper för den som vill ha ett både billigare och mer fungerande alternativ.
För faktiskt lÀgenhetsbyte rekommenderar jag den vÀlkÀnda konkurrenten - man får åtminstone vad man betalar för.
Skamligt. Det Àr dags att byta bransch. 0 av 10.

Hemie ããã®åç
Förespråkar gratis lÀgenhetsbyte men kostar pengar
Jag förstår inte riktigt iden med att ni förespråkar lÀgenhetsbyten kostnadsfritt nÀr det kostar att se vilka som har klickat in att de Àr intresserade av ens lÀgenhet (dvs du måste skaffa premium). Ni sÀger bokstavligen på er hemsida "Vill du byta lÀgenhet utan att betala något? Med Hemie, en ny smart bytestjÀnst, kan du göra hela ditt lÀgenhetsbyte gratis. Skapa ett konto och börja byt." vilket inte stÀmmer. Jag har två intresserade på min lÀgenhet men kan inte öppna de pga att jag inte har premium.
Inga matchningar
Inga matchningar, inga bytesförslag.
AllmÀnt dålig sida, det verkar som att ingen anvÀnder den.
Rekommenderar ingen bli lurade av deras premiumtjÀnst som Àr helt meningslös.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ