レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Min partner gav mig en korg frÃ¥n er och jag gillade den sÃ¥ mycket, verkar ha varit snabb och bra leverans! En picknickkorg med kylbag i bra kvalité 🀗

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en lampan frÃ¥n Madame Stoltz. Fixk snabb Ã¥terkoppling om att det var en bestÀllningsvara och att de skulle Ã¥terkomma sÃ¥ snart varan var hos dem och kunde skickas till mig. Jag fick snart ett... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt, smidigt, bra paketerat och fick tom min bestÀllning inslagen vilket fick det att kÀnnas som en tidig julklapp. Vilket gjorde mig glad och gav kÀnslan av en extra omtanke gentemot deras kunder.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt lÃ¥ng leveranstid,som jag blev informerad om initalt och vilket man beklagade och erbjöd möjlighet att avbestÀlla . Men sÃ¥ kom bestÀllningen och den Àr jag nöjd med. De gÃ¥nger jag haft kontak... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

HemlÀngtan.com – inredningsbutik online med kÀnsla för hem och trivsel HemlÀngtan.com Àr en inredningsbutik online med noggrant utvalda detaljer och möbler för bÃ¥de hem och trÀdgÃ¥rd. HÀr hittar du tidlös design och inredning som gör varje rum lite mer personligt – frÃ¥n vardagsrum och sovrum till kök och uteplats. Vi erbjuder ett handplockat sortiment frÃ¥n varumÀrken som Affari of Sweden, Bloomingville, Nordal, Strömshaga, Wikholm Form och mÃ¥nga fler. Oavsett om du letar efter möbler, belysning eller smÃ¥ inredningsdetaljer hjÀlper vi dig att skapa ett hem att lÀngta till. Handla enkelt och tryggt online – och vid köp över 750 kr bjuder vi pÃ¥ frakten.

4.6

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

VÀnligen bemötande

VÀnligen bemötande. Snabbt mailsvar och snabb leverans.

2026幎5月15日

HemlÀngtan.com からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Så roligt att du Àr nöjd med din upplevelse hos oss. Det betyder mycket att du tog dig tid att skriva.

The best service ever

The best service ever! Thank you

2026幎5月18日

HemlÀngtan.com からの回答

Thank you so much for your lovely review! We’re so happy to hear that you had a great experience with us.

You are warmly welcome back to HemlÀngtan anytime!

Kind regards,
Jenny

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och vara som stÀmmer vÀl

Snabb leverans och vara som stÀmmer vÀl överens med beskrivning! Mycket fint kuddfodral som passade bra!

2026幎5月11日

HemlÀngtan.com からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme – vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att kuddfodralet passade så bra. Det gör oss verkligen glada.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt, rÀtt produkt

2026幎4月30日

HemlÀngtan.com からの回答

Tack för ditt fina omdöme!
Vi blir så glada att höra att du Àr nöjd med din bestÀllning.

HemlÀngtan.com からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd och att leveransen gick så snabbt. Det betyder mycket för oss.

HemlÀngtan.com からの回答

Tack snÀlla för ditt fina omdöme ✹

Vad glada vi blir att urnan kom fram snabbt och att du Àr nöjd. Det betyder mycket för oss.

Varmt tack för att du handlade hos oss!

5぀星のうち5の評䟡

Varan var vad jag förvÀntade snabb

Varan var vad jag förvÀntade snabb leverans

2026幎4月23日

HemlÀngtan.com からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att allt levde upp till dina förvÀntningar – och att leveransen var snabb.

Bra packad och fin vara

Snabb leverans, fin och hel kruka som var vÀlpackad. Bara bra.

2026幎4月23日

HemlÀngtan.com からの回答

Stort tack för dina fina ord!
Vi blir verkligen glada att höra att krukan kom fram hel. Hoppas den får en fin plats hemma hos dig.

5぀星のうち4の評䟡

Snabb återkoppling vid mejlkontakt.

Snabb återkoppling vid mejlkontakt.
Kul sortiment.

2026幎4月16日

HemlÀngtan.com からの回答

Stort tack för dina fina ord!

Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde snabb Ã¥terkoppling – det Àr nÃ¥got vi lÀgger stor vikt vid.
Och extra kul att du gillar vårt sortiment.

Hoppas vi får hjÀlpa dig igen snart!

Mycket nöjd

Mycket nöjd med varorna.Snabb leverans.

2026幎4月13日

HemlÀngtan.com からの回答

Tack snÀlla för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med varorna och att leveransen gick snabbt.

Otroligt snabb leverans.

2026幎4月13日

HemlÀngtan.com からの回答

Tack snÀlla Anneli för ditt fina omdöme!
Vi blir verkligen glada att höra att leveransen kom fram så snabbt.

Hoppas du får mycket glÀdje av ditt köp och varmt vÀlkommen tillbaka till HemlÀngtan!

Kvalitet!!

2026幎3月23日

HÀrligt att höra!
Tack snÀlla för ditt fina omdöme.

/Jenny, HemlÀngtan

Snabb leverans.

Snabb leverans.

2026幎3月2日

HemlÀngtan.com からの回答

Tack för ditt fina omdöme.

Mycket nöjd

LÀtt och snabbt att bestÀlla och varan vÀl inpackad.

2026幎3月6日

HemlÀngtan.com からの回答

Kul att höra att du Àr nöjd. Tack för ditt fina omdöme.

Hit lÀngtar jag tillbaka
 🙃

Trevlig hemsida med mkt bra utbud av spÀnnande saker, effektiv kundservice och snabb leverans.Och jag hittade blomkrukan jag sökt efter så lÀnge..❣

2026幎2月18日

HemlÀngtan.com からの回答

Så glada vi blir! Både att du hittade din kruka du letat efter och ditt otroligt fina omdöme. Tack. Och du Àr varmt vÀlkommen tillbaka!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。