GÀllande Raymond Solar tycker jag det jag lÀser hÀr Àr missvisande positivt, som de skrivit mycket sjÀlva. TyvÀrr trots nya investerare och ledning i slutet av 2025 verkar företaget fundera lika dÃ¥li... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag blev uppvaktad av en sÀljare till en solcellsanlÀggning. För att fÃ¥ ett jÀmförelsematerial utnyttjade jag Hemsols tjÀnst som tog fram fyra alternativ. Samtidigt skickade Hemsol regelbundet olika n... ãã£ãšèŠã
Fick fyra snabba förslag på företag som skulle kontakta mig och 3 av 4 svarade vÀldigt snabbt men den sista dröjde nÀstan fyra månader. Men som tjÀnst fungerade hemsol problemfritt, mycket smidigt
Snabbt och bra bemötande. Några mer kunniga och villiga att ge förslag andra lyssnade och följde enbart mina tankar. Offerter kom direkt efter första kontakten. Några har följt upp med efterkontakt
äŒæ¥æ å ±
- 倪éœå çºé»æ
- äŸ¡æ Œæ¯èŒãµã€ã
- 倪éœãšãã«ã®ãŒäŒç€Ÿ
- 倪éœãšãã«ã®ãŒæœå·¥è«è² æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HemSol Àr en jÀmförelsetjÀnst som hjÀlper dig att ta dina drömmar om solceller från idé till verklighet. Genom vår tjÀnst kan du lÀra dig allt du behöver veta för att göra en lönsam investering i solceller. Hos oss kan du enkelt hÀmta in och jÀmföra upp till 4 solcellsofferter enkelt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
GÀllande Raymond Solar tycker jag detâŠ
GÀllande Raymond Solar tycker jag det jag lÀser hÀr Àr missvisande positivt, som de skrivit mycket sjÀlva. TyvÀrr trots nya investerare och ledning i slutet av 2025 verkar företaget fundera lika dåligt.
Anlita bara en lokal en leverantör istÀllet, inte installatör som reser 20-30mil till storstaden som ex Raymond gör Àven om skenet av brevlåda/ adress anger lokal verksamhet.
Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande, lyssnade in efter mina behov som kund. Ville gå vidare för att höra mer branschen kan möta det jag söker.
VÀldigt smidig
VÀldigt smidig. tjÀnst. LÀtt att hÀnga med och förstå. 10/10!
Snabbt och smidigt
Enkelt och effektivt.
Jag fick mÃ¥nga leverantörer som varâŠ
Jag fick många leverantörer som var vÀldigt kunniga och hjÀlpsamma för alla mina funderingar
Fick snabbt in offerter vilket gav migâŠ
Fick snabbt in offerter vilket gav mig ett bra underlag innan mitt beslut.
Snabbt och bra bemötande
Snabbt utfört arbete
Snabbt utfört arbete! Bra och rÀttvist offert.
Jag Àr mycket nöjd med HemsolsâŠ
Jag Àr mycket nöjd med Hemsols tjÀnster.
Personalen var trevlig och kunnig, och de svarade tålmodigt på alla mina frågor. Kan varmt rekommendera dem!
Mvh
Emil
Jag blev uppvaktad av en sÀljare tillâŠ
Jag blev uppvaktad av en sÀljare till en solcellsanlÀggning. För att få ett jÀmförelsematerial utnyttjade jag Hemsols tjÀnst som tog fram fyra alternativ. Samtidigt skickade Hemsol regelbundet olika nyhetsbrev dÀr jag fick veta vad som Àr viktigt att jÀmföra, tekniska begrepp etc. Mycket bra instruktion och hjÀlpmedel. Slutligen valde jag Àndå det första alternativet, men Hemsol hjÀlpte mig verkligen på vÀgen att fatta rÀtt beslut.
Smidigt och lÀtt
Smidigt och lÀtt att fÀ ett bra underlag för inköp och jÀmförelse av batterilösningar.
Snabbt och smidig tjÀnst som gavâŠ
Snabbt och smidig tjÀnst som gav relevanta offerter
MÃ¥nga olika erbjudanden frÃ¥n olikaâŠ
Många olika erbjudanden från olika företag.
LÀttare att ta beslut nÀr du får flera olika som ger offert.
Seriöst företag med bra information på hemsidan.
Jag fick flera offerter på batterier från seriösa företag med trevliga och professionella sÀljare. Valde att ta erbjudandet från ett av företagen. Hemsol har en mycket bra hemsida med information om solceller och batterier.
Det var/Àr enkelt att fÃ¥ olikaâŠerbjudanden
Det var/Àr enkelt att få olika erbjudanden från solcellsföretagen i min nÀrhet
Bra men komplicerad
Bra men komplicerad med förklaringar man inte förstår
Hålla sin vÀxel öppen
Hålla sin vÀxel öppen. TillfÀlligt stÀngd, hur lÀnge?
SkÀrpning

Hemsol ããã®åç
Professionell, metodisk och utmÀrkt support!
Jag rekommenderar starkt Hemsol. Min resa mot att bestÀlla en solcellsanlÀggning har prÀglats av deras professionalism och metodiska assistans.
Hemsol har varit en ovÀrderlig informationskÀlla, dÀr all information presenterades tydligt i avsnitt efter avsnitt. De var alltid tillgÀngliga, följde snabbt upp all korrespondens och besvarade tålmodigt mina frågor.
Deras hjÀlp visade mig verkligen hur mycket det lönar sig att jÀmföra offerter och stÀlla rÀtt frågor för att kunna fatta ett balanserat och vÀlgrundat beslut. Tack för all hjÀlp!

Utförliga förklarande texter.
Utförliga förklarande texter.
Fakta som presenteras verkar vara Àrliga och objektiva.
Dock önskas fÀrskare siffror. De Àr c:a årsgamla.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ