レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Första kontakt under vÃ¥ren 2025; blev lovad att allt var klart innan midsommar. Det blev det inte. Under AugustimÃ¥naden kommer Sesol i gÃ¥ng. TyvÀrr fanns inget material pÃ¥ plats i minst 2 gÃ¥nger. PÃ¥ s... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag upplever att ni levererar hög kvalité bÃ¥de inom era tjÀnster och produkter. Fantastiskt hur hela processen funkar frÃ¥n början till slut, att allt klaffar i tid och arbete. Kan dock skilja sig pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Efter en mycket bra införsÀljningen i februari var jag taggad att fÃ¥ installationen klar inför sommaren. Vi hade pratat om mitten av maj. DessvÀrre blev allt senarelagt och det slutliga godkÀnnande... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

VÀnligt bemötande och lösningsorienterad instÀllning. Bra produkter som kÀnns gedigna och mycket snyggt monterat. Vissa vÀntetider var dock för lÃ¥nga. Det tog tvÃ¥ veckor efter montering var klar innan... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ䌚瀟
  2. 電池店
  3. 電気自動車充電スタンド
  4. 倪陜゚ネルギヌ斜工請負業者
  5. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者
  6. 倪陜光発電所

圓該䌁業による蚘述

På Sesol strÀvar vi efter att det både ska vara enkelt, tryggt och hållbart att köpa och Àga en solcellsanlÀggning. Vi Àr en ledande helhetsleverantör av solpaneler, batterier och laddboxar. Vi har utbildade projektörer, kundsupportmedarbetare, certifierade elektriker och montörer, så att du kan kÀnna dig trygg med att köpa din lösning av oss. Vi vet att lokal nÀrvaro Àr viktig och dÀrför har vi etablerat kontor på 8 platser från Helsingborg till Uppsala. Vi Àr både en uppskattad partner och en omtyckt arbetsgivare som levererar anlÀggningar med högsta kundnöjdhet i fokus, varje dag. Vi Àlskar solen, lite mer Àn andra.

3.6

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Hej kund hos Soltech Home

Hej kund hos Soltech Home! Jag har samma erfarenhet som du. Fick en anlÀggning installerad av Sesol feb. -25. De lÀt samma montörer och el-kille som jobbat hÀr göra egenkontroller. Jag begÀrde den Besiktning de utfÀst sig om före slutfakturering, men de vÀgrade, varför jag höll inne en slutfaktura för det. De stÀmde mig och jag genstÀmde vid Skaraborgs TR. De monterade panelerna med tvÀrsgÃ¥ende skenor, vilket ger en luftspalt pÃ¥ mitt plÃ¥ttak om 3,5 cm mot LONKI Kinas rek. minst 10 cm, vilket ger vid starkt solsken dÃ¥lig effekt, mindre livslÀngd och kondens mot tak samt en STOR brandrisk. Jag har vid förberedelse i TR som huvudyrkande min ÅngerrÀtt enl. DAL vilket Sesol vÀgrat, tvisten fortgÃ¥r och jag har till Soltech Homes CEO Patrik Hahne försökt fÃ¥ en dialog. Först skrev han att Àrendet lÀmnades till ngn ansvarig, men sedan har jag inget hört varken fr honom eller annan. vid pÃ¥stötning tfn och mail nu sÃ¥ svarar han inte. Om du vill veta mer?

2026幎2月16日

He, Kenneth

Tack för att du delar din upplevelse. Vi Àr ledsna att höra att du kÀnner dig så missnöjd med installationen och kommunikationen efteråt. Det du beskriver kring montörernas arbete, bristande luftspalt, besiktning och svårigheter att få kontakt Àr sjÀlvklart inte acceptabelt och inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi tar till oss din feedback och förstÃ¥r att situationen har varit bÃ¥de frustrerande och allvarlig för dig. Tack för att du tagit dig tid att skriva och berÀtta om det – det Àr vÀrdefullt för oss att höra nÀr saker inte fungerar som de ska.

Min absolut vÀrsta upplevelse

Min absolut vÀrsta upplevelse! De missade att skicka material 3 ggr, deras elektriker satt i bilen 3 arbetsdagar då material saknades, vÀxelriktare, fÀste för batteri mm. Svarade inte på ca 20 telefonsamtal, ringer inte upp på förfrågan.
De placerade solpanelerna fel (i skuggan av garage) och pÃ¥stÃ¥r att vi sjÀlva skulle ha flyttat dessa! Efter nÀstan 9 mÃ¥nader blev anlÀggningen "klar". TyvÀrr har vi efter 2 mÃ¥nader inte nÃ¥gon som helst solenergifÃ¥ngst! De "glömde" ocksÃ¥ att fÀrdiganmÀla anlÀggningen, vilket först skedde efter mitt pÃ¥ pekande. Företaget Àr nu under rekonstruktion, hoppas för andra kunder att detta inte godkÀnns. TyvÀrr inkompetenta och inga företagare! TvÃ¥ av deras medarbetare svarade i alla fall pÃ¥ telefon. Ännu fungerar inte anlÀggningen.

2026幎2月17日

Hej Bo,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har haft en sÃ¥ negativ erfarenhet och att processen kring din installation har dragit ut pÃ¥ tiden och inte fungerat som den ska. Vi förstÃ¥r att det du beskriver – med förseningar, brist pÃ¥ material, svÃ¥righeter att nÃ¥ oss och att anlÀggningen fortfarande inte fungerar som förvÀntat – skapar stor frustration.

Det Àr sjÀlvklart inte den nivå eller upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar till oss av din feedback kring både planering, kommunikation och genomförande, eftersom den Àr viktig för vårt fortsatta förbÀttringsarbete.

Tack för att du tog dig tid att skriva och berÀtta om din upplevelse. Det uppskattar vi.

5぀星のうち1の評䟡

FruktansvÀrt företag att ha o göra med

FruktansvÀrt dÃ¥ligt företag

Köpte solceller med ett batteri för ett par Ã¥r sedan..sÀljaren sa att de alltid monterar optimerare men nÀr anlÀggningen var i drift visade det sig att de struntade i att sÀtta optimerare, sÃ¥ dÀr blÃ¥ste de mig

I augusti köpte jag till ett större batteri och de sålde på mig Emma smartmÀtare, skulle kopplas in i oktober-november, men icke, de kopplade in det i februari, så jag har haft elrÀkningar på 10000:-/ månad.
NÀr jag frÃ¥gar om kompensation sÃ¥ sÀger de 1500:-
ett skÀmt nÀr jag köpt installation för totalt 200 000:-
dessutom fÃ¥r de se om de ens kan betala kompensation dÃ¥ de Àr i fusion med Soltech??? Det sÀger de nu nÀr jag betalt fakturan
sÃ¥ falskt
Emma fungerar också kasst, har stÀllt in allt enligt instruktionerna, men hon laddar aldrig nÀr det Àr billigare el Àn kommande toppar.
Elektrikern tog dessutom vår SmartDongel med sig då Emma gör jobbet som Dongeln gjorde.
NÀr jag skickar till Ida att de fÃ¥r skicka tillbaka den sÀger hon NEJ
??? Emma ersÀtter Donglen, men saken Àr den att jag har ju betalt för Dongeln vid solcellsinstallationen sÃ¥ det Àr ju min egendom som jag vill ha i reserv eller sÀlja vidare
De har fått 2 veckor på sig annars polisanmÀler jag dem.
Med facit i hand borde jag inte köpt nÃ¥got frÃ¥n detta företag
sÃ¥ trÃ¥kig upplevelse detta

2026幎2月13日

Sesol からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi Àr verkligen ledsna att höra att du kÀnner sÃ¥ hÀr efter ditt köp och din kontakt med oss – det Àr inte den upplevelse vi vill att vÃ¥ra kunder ska ha.

Vi beklagar att leveransen och kommunikationen kring installationen, utrustningen och tidsplanen inte har motsvarat dina förvÀntningar. Vi förstår att situationen du beskriver har skapat frustration, sÀrskilt nÀr investeringen Àr så pass stor.

Vi tar till oss av din feedback kring både processen, ersÀttningen du blivit erbjuden och hur Àrendet har hanterats. Det Àr viktigt för oss att få höra nÀr något inte upplevs fungera som det ska, så att vi kan arbeta vidare med att förbÀttra oss.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse. Vi uppskattar att du delar den.

5぀星のうち1の評䟡

Undvik, vÀlj en annan leverantör

Undvik det hÀr företaget - de Àr en katastrof i planering och kommunikation, bÀgge saknas fullstÀndigt!
Enda svaret dom har Àr att det kan vara tre veckors stÀlltid - samma svar kan du få tre veckor senare. De har noll koll på nÀr saker levereras eller genomförs.
Vi fick stÀllningen levererad vecka 9, det mÀrker vi nÀr en lastbil stannar utanför hÀcken och börjar lasta av. Inget besked från Sesol att det var på vÀg, man kan tycka att det borde dom ha koll på. Ett par veckor senare ringer jag och frågar nÀr de ska bygga stÀllningen varpå det sk "Projektkontoret" proklamerar att det Àr byggt. Jag hamnar då i en diskussion om huruvida hon på projektkontoret har rÀtt som har den noteringen i sina papper eller jag som står i mitt fönster, i mitt hus och ser stÀllningen ligga på min grÀsmatta. Hon lovar kontakta montörerna och höra av sig. HÀnder givetvis inte utan montören smsar sent fredag kvÀll och vill bygga under helgen. Då det sk "Projektkontoret" aldrig går att nå efter kl 15.00 om ens någon gång får vi tacka ja. Och så hÀr Àr varje steg i ett projekt hos Sesol: ingen information, ingen återkoppling, ingen koll på lÀget, oerhört svårt att få tag i någon.
Vi signade på i januari 2025 och har den hÀr veckan fått pengar för produktionsbortfall då besiktningen inte gick igenom och de fick återkomma. Vid deras andra besök visade sig en panel vara trasig och eldragningen felaktig. De som kommer på plats från Sesols underleverantörer Àr trevliga och bra men lika frustrerade som vi kunder att det sk "Projektkontoret" har noll koll.
NÀr vi vill bli ersatta för att vi under alla dessa månader i princip varit tvungna att vara hemma OM och ifall nån kommer så vill de inte göra något. Ser man på alla omdömen Àr alla svar tomt prat om förbÀttring.
I slutskedet fick vi Àntligen kontakt med Tony på Sesol, han var FANTASTISK i att driva igenom saker sista veckorna.
Så undvik och vÀlj en annan leverantör med kommunikation och kundvård högt upp på listan.

2025幎12月17日

Hej Hanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att kommunikationen och planeringen under ditt projekt inte har motsvarat dina förvÀntningar. Vi förstår att det har varit frustrerande att inte få tydlig information och återkoppling under processen, och att detta har påverkat din vardag negativt.

Vi Àr glada över att höra att Tony slutligen kunde hjÀlpa till och driva projektet framåt, och vi tar med oss din feedback om behovet av bÀttre information, kontakt och tydlighet från vårt projektkontor. Det Àr precis den typen av synpunkter som hjÀlper oss att förbÀttra vår service och våra rutiner framåt.

LÃ¥ng reklamation

Installerade extra batteri och ny smart styrning.
Något blev fel och efter 7 veckor har de Ànnu inte fixat det. Laddar inte från solceller mm.
Får inget vettigt besked från support.
Kostar mig en hel del extra.
Snart jul, kommer nog inte hÀnda något nÀrmaste tiden.

2025幎12月17日

Hej Ola,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att Àrendet har dragit ut på tiden och att installationen inte fungerar som den ska. Vi förstår att detta orsakar både frustration och extra kostnader, vilket sjÀlvklart inte Àr acceptabelt.
Vår ambition Àr alltid att hitta en lösning så snabbt som möjligt, Àven under perioder med hög belastning.

5぀星のうち5の評䟡

Företaget Àr pålitligt och trovÀrdigt.

Företaget Àr pålitligt och trovÀrdigt.
Och de anstÀllda Àr pålitliga, vÀnliga och hårt arbetande, och deras arbete Àr noggrant för att vinna kundens förtroende. Kunden Àr nöjd, och vi Àr också nöjda. Dina 6 stjÀrnor +stjÀrna Extra

2025幎12月13日

Hej Jalil,

Stort tack för dina fina ord och för det höga betyget! Det glÀder oss verkligen att höra att du upplever vårt företag som pålitligt och trovÀrdigt, och att du Àr nöjd med både vårt arbete och vårt team.

Vi Àr mycket stolta över våra medarbetare och deras engagemang, och din feedback betyder mycket för oss. Att du som kund Àr nöjd Àr det allra viktigaste för oss.

Tack för ditt förtroende – och för de extra stjÀrnorna! ⭐

REKOMMENDERAS EJ

REKOMMENDERAS EJ! HITTA NÅGOT ANNAT FÖRETAG SOM VISAR RESPEKT TILL DERAS KUNDER!

2025幎12月10日

Hej Jocke,

Vi beklagar att du kÀnner så och att din upplevelse med oss inte har motsvarat dina förvÀntningar. Att våra kunder ska kÀnna sig respekterade Àr mycket viktigt för oss, och det Àr tråkigt att höra att du upplever motsatsen.

Vi tar all feedback på stort allvar och vill gÀrna få möjlighet att se över ditt Àrende mer ingående. Om du önskar Àr du vÀlkommen att kontakta oss direkt så kan vi undersöka vad som har hÀnt och om det finns något vi kan göra för att förbÀttra situationen.

Ej till belåtenhet

Mycket svårt nÀst intill omöjligt att få kontakt med företaget efter installation.
Ej slutfört installation och driftsÀttning trots påstötningar under 1, 1/2 år.
Reklamationer svarar de på med Advokat

2025幎5月6日

Hej Morgan,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplever svårigheter i kontakten med oss och att installation och driftsÀttning inte har blivit slutförd enligt förvÀntan. Det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

NÀr Àrenden pågår under lÀngre tid kan de i vissa fall behöva hanteras formellt, vilket kan innebÀra att de går via juridiskt ombud. Det Àr dock aldrig vår avsikt att undvika dialog, utan att sÀkerstÀlla att Àrendet hanteras korrekt.

Faktiskt katastrof

Faktiskt katastrof!
Vi ingick avtal med Sesol 10/7: och Ànnu Àr inget klart!
Under v 35 kom solcellerna till oss, och sedan var vÀntan lång. Montering av solceller skedde sedan efter 10 veckor (!!!) men Ànnu ses ingen elektriker och således Àr de ej inkopplade. HUR kan det ta så lång tid??? Detta Àr dessutom andra gånger vi anlitar dem, (korkade!). Tiden det tar Àr sinnessjukt, svårt att få tag på dem, svårt att jaga för att få svar!

2025幎11月11日

Hej Sophia,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att installationen inte har gått enligt plan och att vÀntetiden blivit så lång. Det Àr långt ifrån den service och det bemötande vi vill ge våra kunder, sÀrskilt för en återkommande kund som dig.

Vi förstÃ¥r frustrationen över bristande kontakt och svÃ¥righeten att fÃ¥ svar – det Àr inte acceptabelt.

Tack för att du lyfter detta. Din återkoppling hjÀlper oss att förbÀttra våra rutiner och servicen till våra kunder.

5぀星のうち1の評䟡

Ett företag som inte går att lita på

Montage lovat i juli, kom igång i slutet av september, jag vÀntar fortfarande på elektrisk installation, Ingen kontaktperson går att få tag i, ingen svarar på mejl, inget Àr planerat, i kundportalen står det att jag vÀntar på material till montaget som Àr gjort, dock fattas det fÀsten som inte monterats på celler.
Jag har inte fått någon relevant information efter att avtalet skrevs tyvÀrr.

2025幎11月11日

Hej Magnus,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att tidsplanen för din installation inte har hållits och att du inte har fått den information och kontakt som du har rÀtt till. Det ska inte behöva upplevas som svårt att nå oss eller att sakna uppdateringar kring sitt projekt.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss. Din återkoppling hjÀlper oss att förbÀttra vår service.

5぀星のうち1の評䟡

never expect to get scam from a such

never expect to get scam from a such big company,purhcased a batch of panels sold as 'new but repacked' i literally received garbage used and scratched panels ,ask for a partial refund and they just disappered not replying anymore to email or whatapp, i deal with a guy named Jonatahan don't trust them,don't buy if they say new repacked they are giving you the scrap left over.

2025幎11月4日

Hej Paolo,

Thank you for taking the time to share your experience. We are truly sorry to hear that your delivery did not meet the expectations set during your purchase. Receiving products in a condition that differs from what was promised is absolutely not acceptable, and we fully understand your frustration.

We also apologize for the lack of response in your follow-up communication – you should never be left without answers. This is something we take very seriously, and we want to make sure your case is handled properly.

Please contact us again with your order details so we can investigate this immediately and find a fair solution for you. Our goal is always to ensure that every customer receives the correct products and the support they are entitled to.

Thank you for bringing this to our attention. Your feedback helps us improve, and we hope to regain your trust.

Kind regards,

5぀星のうち1の評䟡

Katastrofal hantering av oss som kunder

Katastrofal hantering av oss som kunder sedan dess att papper skrevs på om installation av solceller. Den service och nÀra kontakt med projektledare vi blev utlovade och som var avgörande för att vi valde sesol har helt uteblivit. Inget svar från supporten och ingen projektledare att tillgå.

2025幎11月5日

Hej Anna,

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi Àr verkligen ledsna över att höra att du inte fÃ¥tt den service och kontakt du blivit utlovad – det Àr lÃ¥ngt ifrÃ¥n den nivÃ¥ vi strÀvar efter att ge vÃ¥ra kunder.

Det ska aldrig behöva kÀnnas svårt att nå oss, och vi beklagar att du upplevt bristande återkoppling både från support och projektledning. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att följa upp internt och sÀkerstÀlla att du får den hjÀlp du behöver.

solceller

Installerade en mindre solcellsanlÀggning med ett mindre batteri.
Jag har varit nöjd med anlÀggningen hittills och installationen har gått bra men ett par punkter jag inte gillar.
1. Min kÀnsla Àr att de aktivt undanhåller mÀrke på utrustningen (Huawei) tills att allt Àr godkÀnd. Huawei Àr i mina ögon lite kontroversiellt. Huaweis app som krÀvs för att du styra anlÀggningen måste laddas hem utanför Google play dessutom.
2. Deras sÀljare sa att grönteknikavdraget skulle komma på året som köpet signerades men så blev det inte alls utan för mig har det lagts på året efter nÀr installationen skedde.

Jag hade troligtvis tittat på en annan firma om det hade varit idag

2025幎2月21日

Hej Oskar,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du valde oss för installationen av din solcellsanlÀggning. Det glÀder oss att höra att anlÀggningen fungerar bra och att sjÀlva installationen har motsvarat dina förvÀntningar.

Samtidigt vill vi verkligen beklaga de delar av processen som inte kÀndes tydliga eller helt transparenta. Vi tar till oss din feedback kring information om utrustningen och förstår att det kan skapa osÀkerhet nÀr man inte får alla detaljer i rÀtt tid. Vi ser över våra rutiner för att sÀkerstÀlla att våra kunder alltid får fullstÀndig produktinformation tidigt i processen.

NÀr det gÀller grönteknikavdraget följer vi Skatteverkets regelverk, dÀr avdraget styrs av installationsdatum snarare Àn köpedatum. Vi ber om ursÀkt om detta inte kommunicerades tillrÀckligt tydligt frÃ¥n början – det ska inte uppstÃ¥ nÃ¥gra frÃ¥getecken för dig som kund.

Tack igen för din Àrliga återkoppling. Den hjÀlper oss att bli bÀttre, och du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig om du har fler frågor eller om det Àr något vi kan stötta dig med framöver.

Med vÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち1の評䟡

Nej, leta vidare om du Àr sugen på solceller

Skrev avtal med sÀljare i mitten av april. Leverans av varor kom i början av juni och efter 2 veckor kom två externa montörer och monterade. Toppen killar från Solmont!
Sen började en vÀntan, har förstÃ¥else för semestertider men det hann gÃ¥ över 2 mÃ¥nader innan elektriker kom och det Àr efter pÃ¥tryckningar frÃ¥n mig. NÀr vi ringde och frÃ¥gade efter elektrikern sÃ¥ sa Àven deras support ”jaha, Àven du har fÃ¥tt vÀntat”, sÀger ju en del om deras planeringsnivÃ¥ pÃ¥ den sÃ¥ kallade ”projektavdelningen”. Det man ska veta med Sesol att de jobbar pÃ¥ veckobasis sÃ¥ man bör ha flexibelt jobb för de kan ringa och sÀga att de kommer imorgon och kan man dÃ¥ inte ta emot dem sÃ¥ hör de var sig nÀsta gÃ¥ng de Àr i omrÃ¥det. MÀrkligt.

Efter att allt var klart tog jag in en extern besiktningsman. Rekommenderar alla att göra det om man inte luslÀser tillverkarens krav.
Samtliga installationer sÃ¥som panel, vÀxelriktare, batteri etc sitter med fel mÃ¥tt vilket nu pÃ¥verkar vÃ¥r garanti. I mitten av september skickade jag över protokollet och Sesol har inte behagat att svara om de ens kommer Ã¥tgÀrda felen. Efter tips om hur man ska formulera mailet till Sesol sÃ¥ mailade jag igen med mina krav och nu har de till imorgon att Ã¥terkomma med ett svar OM de kommer Ã¥tgÀrda felen och NÄR innan jag anmÀler till ARN.

Så funderar du på att anlita Sesol så bör du tÀnka en eller två gånger till. Men om du gillar att jaga in svar och maila/ringa ofantligt många gånger så Àr Sesol något för dig!

2025幎9月17日

Sesol からの回答

Tack för att du tar dig tid att berÀtta om din upplevelse. Vi Àr ledsna över att processen med installation och uppföljning inte motsvarat dina förvÀntningar, och att det har lett till frustration. Det Àr naturligtvis inte så vi vill att våra kunder ska uppleva oss.

Vi tar till oss dina synpunkter och kommer att anvÀnda dem för att förbÀttra vår planering, kommunikation och rutiner framöver.

Fel vÀxelriktare ersattes inte

Installationen blev försenad flera månader, men nÀr solcellerna vÀl var på plats så fungerade de bra. NÀr vi nyligen skulle installera batteri via annan leverantör visade det sig att vi inte hade den vÀxelriktare som angetts, utan en modell som inte var kompatibel med batteri. Vi fick dÀrför skaffa en ny vÀxelriktare. Det ville vi få ersÀttning för från Sesol. Vid telefonkontakt med supporten svarade de att "vi skrev nog in samma modell i alla avtal, men vi hade inte ens den modellen med den kapaciteten". I mejlvÀxling har de senare svarat att det vi signerat inte var ett avtal utan en anmÀlan till energibolaget, och dÀr kan man tydligen skriva lite hur som helst.

2025幎10月13日

Hej Petra,

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att det uppstått problem med vÀxelriktaren och att kommunikationen kring detta har varit förvirrande. Det Àr sjÀlvklart inte den service vi vill att våra kunder ska uppleva.

Vi tar din feedback på stort allvar och anvÀnder den för att förbÀttra både rutiner och tydlighet i våra avtal framöver.

Bristande avhjÀlpande av installationsbrister

Tog in en extern besiktningsman som genomförde en besiktning av anlÀggningen. Ett antal brister av olika slag identifierades vid besiktningen. Påtalade detta i början av augusti och Sesol har fortfarande inte kunnat återkomma med en plan för nÀr bristerna ska åtgÀrdas. Det senaste mailet har de inte ens ombesörjt sig att svara på. Mycket missnöjd med deras hantering av detta Àrende.

2025幎10月20日

Hej Martin,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att hanteringen av installationsbristerna inte motsvarat dina förvÀntningar och att återkopplingen varit bristfÀllig. Det Àr sjÀlvklart inte den service vi vill erbjuda våra kunder.

Vi tar din feedback på allvar och ser över våra rutiner för att förbÀttra hantering och kommunikation framöver.

5぀星のうち1の評䟡

Inga återkoppling på en felanmÀlan på ca. 7 veckors tid.

Jag ringde in flera gånger för att rapportera ett fel med felaktig anslutning under batteriinstallationen.
Batteriinstallatören sa att vÀxelriktaren var felaktigt installerad från en tidigare installation.
TyvÀrr fick jag aldrig något svar med en handlingsplan......

2025幎10月13日

Hej Huy,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr ledsna över att du inte fÃ¥tt snabb Ã¥terkoppling pÃ¥ din felanmÀlan – det Àr verkligen inte sÃ¥ vi vill att det ska fungera.

Vi tar din feedback på stort allvar och anvÀnder den för att förbÀttra våra rutiner och sÀkerstÀlla bÀttre kommunikation framöver.

Tack för att du hjÀlper oss att bli bÀttre!

5぀星のうち2の評䟡

Avtalet som jag skrev med sÀljaren

Avtalet som jag skrev med sÀljaren visade sig sen inte kunna uppfyllas av SeSol vilket medförde extrakostnader som SeSol la på mig som kund.
SeSol hade inget intresse att kompensera mig för detta trots att det var ett misstag som de hade gjort.

Både leverans och installationen sköts upp i flera omgångar vilket försenade installationen med totalt 3 månader. Projektledaren gjorde sig oantrÀffbar och svarade på varken mail, sms eller samtal under perioden.

SeSol skickade flera fakturor på olika belopp i olika omgångar. Det var så pass oorganiserat att de sjÀlva inte hade koll på vad som var betalt eller inte.
Trots att jag ringde för att försÀkra mig om att jag hade fått alla fakturor och fick till svar att jag hade blivit slutfakturerad så fick jag 2 månader senare ett mail med en ursÀkt och en faktura på 12000 kr.

Vill man uppleva irritation över förseningar, projektledare som gör sig oantrÀffbar och en förvirrad ekonomiavdelning då Àr SeSol något för dig!

2025幎8月7日

Sesol からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr verkligen ledsna att du inte Àr nöjd med hur ditt projekt hanterades – det Àr absolut inte den nivÃ¥ av service vi strÀvar efter att leverera.

Vi förstår att förseningar, bristande kommunikation och oklarheter kring fakturor orsakar frustration, och vi beklagar uppriktigt att du har upplevt detta. Vi tar din feedback på stort allvar och anvÀnder den för att förbÀttra våra rutiner och uppföljning framöver.

Tack igen för att du tar dig tid att dela dina synpunkter – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

5぀星のうち3の評䟡

UtmÀrkt montering, men hopplös support

Monteringen gick jÀttebra, men efter elanslutningen blev det problem. Anslutning till wifi för koppling till appen fungerade inte och det tog flera månader att få hjÀlp av supporten med det. Efter några månaders drift uppstod ett elfel som också tog lång tid att få hjÀlp med. Supporten återkom inte utan påminnelser och lÀste uppenbarligen inte vad som redan skrivits, inte ens i Àmnesraden. Efter mer Àn en månads avbrott åtgÀrdade elektriker felet och anlÀggningen har sedan dess fungerat som den skall de senaste 18 månaderna.

2025幎10月7日

Hej Nina,

Tack för att du delar din erfarenhet. Vi Àr glada att monteringen gick bra och att anlÀggningen har fungerat som den ska de senaste 18 månaderna, men vi beklagar verkligen de problem som uppstod efter elanslutningen och att supporten inte levde upp till dina förvÀntningar.

Vi tar din feedback pÃ¥ största allvar och ser över vÃ¥ra rutiner kring support och kommunikation, sÃ¥ att liknande situationer kan undvikas framöver. Tack för att du lyfter detta – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。