Dejligt nemt. Ta' r få minutter at bestille. Som altid super god service. Bestilte inden kl 12 og nÊste dag havde mine drengemisser deres ynglingsfoder leveret på dÞrtrinet. Så påsken var reddet.
Produkterne er altid frisk og man kan marke den gode kvalitet. Den vigtigste er jo at min hund elsker det og er vild med det. NÃ¥r der kommer lakseolie pÃ¥ sin foder spiser han med dobbelt glÊde. Han e... ãã£ãšèŠã
LÊkker foder, godbidder, hundene elsker det. Super service service. LÊkre små prÞvepakker var lagt i ordren som kom hurtigt efter bestilling.
Fantastisk kommunikation forud for opstart af Henne Pet Food. Ydermere den hurtigste levering. Meget fine smagsprÞver. Tak.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danskproduceret premium pet food med frisk laks og kylling til en fordelagtig pris - Fra fabrikken i Outrup direkte til din dÞr! Vaks foder i ny emballage!
GartnervÊnget 32, 6855, Outrup, ãã³ããŒã¯
- salg@henne-pet-food.dk
- henneplus.dk
Produkterne er altid frisk
Produkterne er altid frisk og man kan marke den gode kvalitet. Den vigtigste er jo at min hund elsker det og er vild med det. Når der kommer lakseolie på sin foder spiser han med dobbelt glÊde.
Han elsker at trÊnes med kronch godbidder .
Fantastisk kommunikation forud forâŠ
Fantastisk kommunikation forud for opstart af Henne Pet Food.
Ydermere den hurtigste levering.
Meget fine smagsprÞver.
Tak.
Dejligt nemt
Altid super gog service og hurtigâŠ
Altid super gog service og hurtig leveringðððŠ®ðŠ®
Hurtig og effektiv levering af etâŠ
Hurtig og effektiv levering af et kvalitetsfoder til en fair pris ð
LÊkker foder super service
Som altid et super sted at handle ð
Hurtig levering direkte til dÞren
Hurtigt levering
Hurtigt levering , ved kontakt findes der hurtigt en lÞsning . Deres produkter er gode for vores hund . Dejlig lÊkker pels , super fin mave .. Alt er fint
Fik prÞver og min hund var glad
Fik prÞver og min hund var glad. Derfor bestilt ordre og vil på sigt. KÊmpe overraskelse at få nye smagsprÞver med i min ordre. Kvik levering og fÞler mig tryg.
hurtig og god service
Vores nye hund bliver glad nok ðforâŠ
Vores nye hund bliver glad nok for maden og det var super hurtigt levering
Hurtig levering og en masse dejligeâŠ
Hurtig levering og en masse dejlige prÞvelser på deres foder