Alt var som forventet - varen kom hurtigt og var lige prÊcis som foto og beskrivelse på nettet. Fuld tilfredshed herfra.
Jeg kan kun udtale mig positiv om prettythings! Utrolig professionelt, jeg havde lavet en fejl i min ordre, den spottet prettythings hurtigt og ringede for, at spÞrger om det skal laves om. 5 stjerner... ãã£ãšèŠã
Rigtige fine ting God service og hurtig levering samt flot hjemmeside
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde store problemer med PostNord ved ordren, af 2 omgange. FÞrst strandede pakken i en lufthavn i Jylland i en uge - der var Tina super god til at fÃ¥ den efterlyst. Hun var desuden sÃ¥ sÞd at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âšVelkommen til Pretty thingsâš Flotte hÃ¥ndlavede kort, lÊkre binder og challenge til cashstuffing og meget tilbehÞr til hund og kat ð Fine og lÊkre ting med stor betydning â til dig selv, til en gave eller forkÊl din firbenede ven ð HÃ¥ndlavede kort til enhver anledning ð¶ Hyggesager til kÊledyr ðž Kreativt udstyr til cashstuffing Mange af vores ting er 100% hÃ¥ndlavet af os selv, vores service er i top, vi stÃ¥r inde for de ting vi hÃ¥ndlaver. Flotte kort til enhver lejlighed, har du Þnsker til fx en konfirmation sÃ¥ kontakt os, vi laver ogsÃ¥ kuverter til invitationen. Alt til din kat eller hund - tjek altid vores kategorier. i rodekassen er der mange gode tilbud
Gl Landevej 144, 9440, Aabybro, ãã³ããŒã¯
- info@prettythings.dk
- prettythings.dk
Meget fine ting og rigtig god service
Alt var som forventet
Fantastisk sted at handle
God service, personlige svar og tid til sine kunder. Flotte produkter og lÊkker kvalitet âïž
Der var en god og hurtig levering
Der var en god og hurtig levering, og helt sikkert det jeg bestilte.
Hurtig betjening og kvalitetsvarer
Hurtig betjening og kvalitetsvarer - ganske enkelt SUPER!
Hurtig levering og altid flot indpakning
Super godt produkt ðð¥°
Fantastisk service
Fantastisk service og hurtig afsendelse.
Min forventning til varernes kvalitet blev indfriet
Jeg kan kun udtale mig positiv omâŠ
Jeg kan kun udtale mig positiv om prettythings! Utrolig professionelt, jeg havde lavet en fejl i min ordre, den spottet prettythings hurtigt og ringede for, at spÞrger om det skal laves om. 5 stjerner herfra!
VÊrd at prÞve hvis du også vil cashstuffing
Jeg kÞbte nogle af de lommer til sedler til cash stuffing og de er så fine må jeg sige.
Så fint pakket ind og hurtig sendt afsted. Ikke sidste gang der bliver kÞbt derfra.
Bedste oplevelse.!
Fik en sms en halv time efter min bestilling med at de havde modtaget min bestilling og at jeg havde glemt at skrive hvad jeg gerne ville ha til at stÃ¥. sÃ¥ det skulle jeg lige gÞr og sÃ¥ fik jeg lov at lave om via sms det den sÞdeste og bedste kundeservice jeg nogensinde har prÞvet at opleve. Varene var hurtig fremme de ligesom lovet. Er sÃ¥ glad for dem.! Kan helt klar anbefale dem til andre. âºïžâ€ïž
Er super sÞd at snakke med og senderâŠ
Er super sÞd at snakke med og sender ekstra med til hunden.
Rigtig god oplevelse!
Tenna skrev og rÃ¥dgav mig efter jeg havde bestilt. Hun havde ret og jeg er meget tilfreds med det jeg har modtaget. Der var hurtig levering. Jeg kommer helt klart til at bestille herfra igen ð
Super godt service og hurtig levering âºïž