allereerst prima antwoord na mail verkeer met daarna ondersteuning via telefoon over maat advies . medewerker nam de tijd en stond mij rustig te woord. duidelijke informatie over retour beleid al... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke fotoâs en direct reactie gekregen toen ik om maatadvies vroeg. Snelle levering, pakketje was net een cadeautje zo mooi ingepakt en erg tevreden over mân nieuwe kleding. De body is zo fijn d... ãã£ãšèŠã
Helemaal blij met de kleren van Her Can Be You! Ik moet steeds nieuwe ruimte vinden in mijn kledingkast⊠Ben erg tevreden over jullie geweldige kleding en ben dan ook benieuwd naar de volgende collect... ãã£ãšèŠã
Bestelling niet ontvangen, ze geven de bezorgdienst de schuld ipv met een oplossing te komen. Voor alsnog ben ik mijn geld kwijt en heb de kledingstukken niet. De klantenservice reageert zeer onprof... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
allereerst prima antwoord na mailâŠ
allereerst prima antwoord na mail verkeer
met daarna ondersteuning via telefoon over maat advies .
medewerker nam de tijd en stond mij rustig te woord.
duidelijke informatie over retour beleid alleen jammer dat retour zending ook bij grote bedragen eigen kosten zijn.
verder prima hoor
Snelle levering en duidelijk met liefdeâŠ
Snelle levering en duidelijk met liefde ingepakt. De kleding matcht met wat je op de site ziet. Blij mee!
Vond de kwaliteit slecht
Vond de kwaliteit slecht, dunne stof waardoor het heel erg kreukelig en goedkoop eruit zag. Erg plastic lookje. Helaas bestelling retour gedaan.
Vandaag trui en shirt ontvangen
Vandaag trui en shirt ontvangen. Super service! Snel en netjes ingepakt!
Maat klopt perfect en wat een fijne kwaliteit stof!
Tot snel HER!
Snelle levering en super leuke kleding
Snelle levering en super leuke kleding. Blij mee!
Meer dan tevreden
Snelle verzending. Vriendelijke reactie op mail. En zo blij met mijn nieuwe jas. Super mooie kwaliteit! Meer dan tevreden, echt een aanrader!
Leren jasje.
Ik heb een leren jasje besteld en snel ontvangen.
Het jasje ziet er hetzelfde uit als op de afbeelding en voldoet volledig aan mijn verwachting.
Ik ben er heel blij mee, zo ook de snelle bezorging.
Super service
Super service! Vanwege een verkeerde verzending, zijn ze het juiste jurkje bij mij thuis af komen geven, zodat ik het toch die avond aankon naar een feestje! Echt TOP!
Fijn en snel geholpen
Bij vragen werd er heel snel gereageerd en heel fijn meegedacht. Verder is de verzending supersnel, kleding netjes verpakt.
Super service!
Snelle reactie op mail. Super service. Mooi verpakt. I love de bubbels! En prachtige kleding!
Her is het!!
Her is leuk en aantrekkelijk om te volgen op insta.
Er worden mooie modellen gebruikt.
Snelle service en altijd snel reactie.
Snelle levering. Blij met mijn broek en Superbedankt voor de attentie. Top!
Het was erg mooi ingepakt. Precies op tijd, zoals beloofd.
Het was erg mooi ingepakt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã