allereerst prima antwoord na mail verkeer met daarna ondersteuning via telefoon over maat advies . medewerker nam de tijd en stond mij rustig te woord. duidelijke informatie over retour beleid al... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke fotoâs en direct reactie gekregen toen ik om maatadvies vroeg. Snelle levering, pakketje was net een cadeautje zo mooi ingepakt en erg tevreden over mân nieuwe kleding. De body is zo fijn d... ãã£ãšèŠã
Helemaal blij met de kleren van Her Can Be You! Ik moet steeds nieuwe ruimte vinden in mijn kledingkast⊠Ben erg tevreden over jullie geweldige kleding en ben dan ook benieuwd naar de volgende collect... ãã£ãšèŠã
Bestelling niet ontvangen, ze geven de bezorgdienst de schuld ipv met een oplossing te komen. Voor alsnog ben ik mijn geld kwijt en heb de kledingstukken niet. De klantenservice reageert zeer onprof... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle service en leuke kleding!
Zeker een aanrader!
Goede kwaliteit, nette en vriendelijke service. Maten komen overeen en stoffen zijn van super goede kwaliteit. Blij met al mijn spullen van HER!
Zeker een aanrader!
Telefonisch contact gehad
Telefonisch contact gehad, supervriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
blij
Prima kwaliteit trui en keurig verpakt met een klein cadeautje ontvangen. Snelle levering
Uitstekende service
Mooie kleding! Er was iets misgegaan bij mijn bestelling maar dat werd meteen netjes opgelost.
Super tevreden
Super tevreden
Leuke acties
Duidelijke site
En niet te vergeten en hele ga e mooie collectie
Hele mooie verjaardagsaanbieding metâŠ
Hele mooie verjaardagsaanbieding met leuk geschenk! Top giletje!
Super goede kwaliteit en een exclusiefâŠ
Super goede kwaliteit en een exclusief uniek merk. Zeker aan te raden! Ik heb ondertussen al meerdere artikelen gekocht en krijg altijd complimenten over hoe mooi het is!
Helemaal blij met HER
Helemaal blij met de kleren van Her Can Be You! Ik moet steeds nieuwe ruimte vinden in mijn kledingkast⊠Ben erg tevreden over jullie geweldige kleding en ben dan ook benieuwd naar de volgende collectie!
Helemaal fan van dit merk !!!
Helemaal fan van dit merk !
Goede en snelle service
Heel blij met mân stoere bikerjasje
Heel blij met mân stoere bikerjasje, heel mooi geleverd met leuke gadgets.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã