The company treats it distributors badly. I was a distributor for 20 years and for all of that time whenever I put in a order after my memberhsip was due it would automatically pay it. I got... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kosttilskud i pille og pulverform er en rigtig god ting, når blot det subsidært suppleres af gode og nærende friske råvarer til primære måltider...! Det er HELT forkert, og må ALDRIG erstatte målt... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
For at oprette en balanceret livstil…
For at oprette en balanceret livstil har jeg i mere end 25 år brugt protein måltidssupplering onn/off og andre produkter fra Herbalife`s programmer. I forbindelse med mit arbejde der inkludere vinmiddage og indtagelse af moderate og mindre moderate mængder vin, er det lykkedes med fokus at opretholde en balanceret livstil, i kombination med faste (IF), nedskalering af mit samlede indtagelse af kulhydrater, 3 gange ugentlig motion. Måske har jeg også haft en effekt uden Herbalife, men jeg synes nu alligevel at jeg kan mærke en forskel når jeg har taget det iforhold til de perioder jeg ikke har taget Herbalife. Gode produkter og konsulenternes enthusiastiske follow up og træninger anser jeg som en genial combi for motivation. Mine varmeste anbefalinger herfra. :-) MVH David Andreasen
Har fået SÅ meget energi og er ned i…
Har fået SÅ meget energi og er ned i cm. Og op i muskelmasse.
Elsker disse kvalitets produkter som jeg er blevet anbefalt af min coach for at nå mine mål. Kan klart anbefale herbalife
Fantastiske produkter som virker
Fantastiske produkter som virker. Seriøs virksomhed som modtog Børsens Gazelle pris i 2021. Anbefaler virksomhed og produkterne.
Skøn måde at starte dagen på
Skøn måde at starte dagen på. Er ikke så god til morgenmad ellers...
Kosttilskud i pille og pulverform er en…
Det er HELT forkert, og må ALDRIG erstatte måltider...
Men jeg anerkender at det kan være den "nemme" løsning til vægttab...nu og her...
HUSK bare lige på mave tarm systemet, som er en central del af vores krop til en velfungerende fordøjelse samt optagelse af livgivende næringsstoffer, og fornyelse af kroppens og organernes celler...!
Processen tager tager op til 3.døgn , hvilket er optimalt og HELT naturligt...
Vilde resultater både fysiske og mentale_
Herbalife er præcis hvad jeg manglede!
Jeg har tabt mig, jeg har fået mere energi, jeg er blevet gladere og mere positiv, jeg har lært utroligt meget!
Jeg var selv bange og skeptisk før jeg startede og man kan læse alt muligt på nettet. Men det vendte sig hurtigt efter jeg prøvede produkterne, snakkede med min coach om alle mine bekymringer og fik mine sindssyge resultater.
Det at have et produkt i sig selv kan hjælpe, men det at lære om sundhed i alle aspekter og have en coach at støtte sig op af er så afgørende!
Mindsettet er så vigtigt og det er et kæmpe fokus i Herbalife!
Herbalife kan mærkes i ens budget! Men jeg er studerende på SU og kan få tingene til at køre rundt. De presser ikke en til at gøre mere end man kan.
Jeg kan helt klart anbefale at starte med herbalife og få vejledning af en coach ligegyldigt, hvor i livet man befinder sig og også uanset alder! Der bliver taget hensyn til dig og hvad du har brug for!
Er du i tvivl, så gør det!
Mega fantastiske mennesker og produkter!!
Mega fantastiske produkter! - undrer mig ikke, at de er nummer 1 i verden!
Jeg er så lykkelig over at være startet på deres produkter og har fået en fantastisk coach med, som har gjort, at jeg ENDELIG er blevet tilfreds med den krop, jeg er i samt har fået en masse energi og overskud tilbage - mere kunne jeg ikke ønske mig!
De gør alt for at se dig shine og nå dine mål og så er de der bare hele vejen med dig gennem op- og nedture!
Og at de endda er i 96 lande, er blevet børsnoteret og vandt gazelleprisen sidste år beviser bare, at de har deres ting i orden - håber alle en dag siger ja tak til denne fantastiske rejse, for det er ubeskriveligt, hvad det har gjort for mig!
When I first tried Herbalife products…
When I first tried Herbalife products twenty years back I was a regular playing squash player (3-4 times a week) I was blown away by the resilience that I felt as a result of consuming these products?. Five years ago I was called into my local GP surgery for a blood pressure check only to discover that I was stg1 hypertension I used Herbalife products to get my weight back to optimum and used ‘niteworks’ I check regularly (bp) always bang on normal as a result no beta blockers or statins I can honestly say I haven’t even used a headache pill in the past 5 yrs incredible ? I most definitely do not object to the cost rather it’s been an investment in my health 👌😁🌿
Clearly a pyramide/MLM scheme
Clearly a pyramide/MLM scheme - please do not spend your money here..
if you know the basics about nutrition and metabolism (if you dont, please do your research before trying to 'buy' the solution to a more skinny/fit body), you know that the products they sell are not healthy for your body.
Jeg elsker Herbalife😍
Sidder og overvejer at købe Herbalife…
Sidder og overvejer at købe Herbalife som morgenmads erstatning, og læser derfor alle de fine anmaldelser herinde.
Jeg har fået produktet anbefalet, og ja - jeg tænkte i første omgang også; "det virker dyrt", men begynder man at regne på prisen pr. portion, synes jeg ikke det er voldsomt (læs; kr. 20,- pr. måltid for Formula 1 protein shake).
Herefter læser jeg en masse om pyramidespil herinde, og der virker til at være en udbredt misforstået opfattelse ift. om Herbalife burde være ulovligt i DK - det er det ikke!
Følgende er kopieret direkte fra Wikipedia:
MLM (Multilevel Marketing) er IKKE pyramidespil, da der i lovlige NWM og MLM rent faktisk produceres og sælges produkter fra forhandler til kunde. I et ulovligt pyramidespil findes ingen produkter men kun penge! Alt efter hvilket NWM eller MLM firma man er forhandler for, er der INGEN købetvang, og der er ingen ide i at tvinge nogen kunder til at købe produkterne. Det er en udbredt misforståelse, at man tjener penge på andre forhandleres salg! Man kan arbejde sammen med andre forhandler, rekruttere nye forhandlere, og hjælpe dem til selv at skabe en forretning, men hver driver sin egen forretning! NWM og MLM er direkte salg fra distributør til slutkunde. Mange firmaer har tilfredshedsgaranti på produkterne, så man som kunde kan aflevere dem retur og få pengene retur, også selvom produkterne er brugt.
Blot til info til alle jer, der måske sidder med samme tanke...
Been around the company for 10 years…
Been around the company for 10 years and I can say its changed my life in so many ways. Get the right coach and your on your way to a new outlook on life.
This is a must if your serious about changing your life
It's horrible
It's horrible, it's hard to join as a member in the beginning and it's impossible to cancel the membership after because they don't even answer to this request. They fool you that you will pay around 340 kr and you end up paying around 530. It's like a scam and products are crazy expensive for what they offer.
10 år med Herbalife's produkter.
Jeg har nu brugt Herbalifes produkter selv i 10 år. Det simpelthen så nemt at tilføje til en travl hverdag. Jeg har tit lange møder og lange køreturer, der har jeg svært ved at lave sund mad.
Min favorit er Chokolade-Mint smagen. Mums. Den tager den søde tand og gir mig overskuddet til familien når jeg kommer hjem, så jeg ikke skal være en sur forældre og en dårlig partner.
20 kilo lettere, sover bedre. Nyder mit liv idag, hvor før var jeg træt og konstant irriteret.
Tak til min coach for at vise mig muligheden ved denne livsstil.
Gå hjem Lasse
Ville bare fortælle at Lasses anmeldelse fra d. 25 maj er til grin. Han arbejder 100% selv for dem. Ville have kommenteret det på den, men det kunne man ikke. Helt seriøst, hvilken bruger af et produkt ville skrive sådan en reklame? Det ser dælme fjollet ud.
''HvIlKeT gØr HeRbAlIfE tIl DeT bIlLiGsTe Og NeMmEsTe ReDsKaB tIl At OpNå DiNe DrØmMeReSuLtAtEr''.
Jer Herbalife sælgere skal altså til at lade være med at skrive disse anmeldelser.
Feedback på de
Jeg er ked af at læse at der er nogen der har haft dårlige erfaringer med Herbalife. Jeg har selv brugt produkterne siden januar 2018, og har aldrig haft det bedre. Desværre vil der nok altid forekomme misforståelser mellem mennesker, om det er med Herbalife, eller andre firmaer. Herbalife bruger ikke marketing som et værktøj til at blive set, derfor kan det for nogen virke ukendt og utrygt.
Der er rigtig mange dygtige Herbalife coaches der holder vægttab og muskelopbygning nemt og simpelt. Vægttab handler udelukkende om at ligge i kalorie underskud og der er Herbalife shakes en super nem og velsmagende mulighed. Samtidig for du alle de næringsstoffer din krop har brug til at opbygge og vedligeholde din muskelmasse. Som herbalife kunde i Danmark får du endda en gratis coach med i købet, hvilket gør Herbalife til det billigste og nemmeste redskab til at opnå dine drømmeresultater. Det er ikke raketvidenskab og det virker.
Til misfortåelsen om pyramidespil kan jeg fortælle at dette er ulovligt. Herbalife har eksisteret siden 1980, og har været i danmark siden 1994. Herbalife er børsregistreret og havde en omsætning på næsten 5 mia. dollars i 2018.
De rigtige pyramidespil involverer ikke salg af brugbare varer, men går kun ud på at "signe" folk op med et højt medlemsgebyr. Disse bliver også lukket ned ret hurtigt af myndighederne.
Pisse dårlig!!
Det startede med at jeg meldte mig til deres 21-dages Challenge hvor de havde søgt efter forskellige kropsbygninger til denne test, ved ikke om det bare er mig men jeg tænkte med det samme at det var gratis da ingen andre informationer kom frem. Jeg mødes så med en coach i Grenaa og får lavet denne bodyscanning, under den scanning der føler jeg faktisk at jeg bliver talt ned til, føler jeg bliver presset og tvunget til at være en del af det, personen fandt hele tiden en måde på at få fundet flere og flere penge frem til jeg kunne købe disse produkter, selvom jeg sagde optil flere gange at jeg har ikke råd til mere end 300kr maks og det havde jeg ikke. Mit budget er først kommet på foden igen i februar måned. Syntes det er for dårligt at man skal føle sig tvunget til at købe deres produkter.
Jeg var med til et arrangement i Aarhus hvor de sagde at man kunne altid aflevere sine produkter tilbage også få alle sine penge igen, selvom produktet er tomt, halv fuld eller fuld så fik man hele beløbet igen. Jeg var inde at aflevere mine produkter igen da jeg ikke bruger det mere og der spurgte jeg så hvordan og hvorledes med de penge for dem vil jeg da gerne have igen. Der var hendes korte og præcise svar, dem kan du ikke få tilbage og der tænkte jeg bare, hvad!? Spurgte hende så hvorfor og der svarede hun tilbage, du har brugt produktet. Jeg blev rasende og valgte så at køre fra stedet, det er simpelhen for dårligt...
Det her er ikke svindel...
Jeg kommer aldrig helt til at forstå, hvordan nogen kan have haft så dårlige oplevelser med noget, som decideret har ændret mit liv. Mine resultater taler for sig selv; jeg har tabt mig og smider flere og flere CM på kroppen. Min coach er dygtig og altid tilgængelig til spørgsmål, og de bodyscanninger, jeg kommer til er gratis. Man betaler kun for de produkter, man køber. Jeg kan ærligt talt kun anbefale det.
Svindel, humbug og manipulation. Pyramide organisation
Jeg fik tilbudt en gratis wellness evaluering (bodyscaning ved brug af Tanita-kropsanalyse) d. 2.11.2019 hos Herbalife på Parkvej 1 i Roskilde. I noget Herbalife kalder et Wellness Center, men bare er en kælder med et thekøkken under en boligblok.
Den Tanita vægt Herbalife bruger er enten defekt eller manipuleret til et ringere værdier.
For jeg fik lavet en tilsvarende test d. 15.8. i en helseforretning i Algade i Roskilde og igen 2 dage før testen hos Herbalife ved egen læge begge på Tanita-kropsanalysevægt. Jeg har siden 15.8. har jeg tabt 17 kilo og dyrket fitness vægttræning og cykeltræning 2 timer 6 dage om ugen.
Inden jeg mødte til evaluering/Tanita- testen, spurgte jeg på sms om det nu var gratis og uforpligtende til nogen form for køb, medlemskab og abonnement og fik i vide at bare kunne aflyse mødet. Og da jeg viste personalet mine tidligere test og jeg stillede spørgsmål ved om der var manipuleret med Tanita vægten eller om den var defekt, blev jeg mere eller mindre smidt ud af kælderlokalet. Lad mig kun nævne initialerne LK på den personale der indtil da havde været venlig, nu fjernede mig omgående til yderdøren og måtte pakke mine ting ned og tage overtøjet på ude i regnen.
Personalet hos Herbalife er dårligt uddannet og uvidende om kostsammensætning generelt. Hele konceptet handler svindel med Tanita vægten og manipulation med værdierne for at fremme salget.
Herbalife er svindel, humbug og manipulation. Konceptet er pyramide organisation af værste skuffe. Og de anmelder sig selv, så det hele bliver sminket. Herbalife har været med i TV programmet Kontant, som beviste at Herbalife svindler og manipulere klienter med falske værdier i Tanita testen. TV programmet Kontant beviser også at Herbalife er en pyramide organisation.
Hvis jeg skulle give et godt råd til andre medmennesker der bliver kontaktet af Herbalife, hold Jer væk. Gå på nettet og se hvad der står om Herbalife, læs kun de negative anmeldelser, de fleste af de positive er skrevet af dem selv. Pyramide organisationer er ulovligt i Danmark.
Fantastiske resultater..
Fantastiske resultater... Super service :-)
Er rigtig glad for Herbalife produkterne
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。