JC & Claire Woman er den skÞnneste butik i det gamle Latinerkvarter i Aarhus. Den's charme passer perfekt ind i bybilledet og mine Þjne kan slet ikke blive mÊttet af at kigge pÃ¥ alle de lÊkkerier but... ãã£ãšèŠã
Alt fungerede fint, og pakken kom i god behold. Vil ikke vÊre sidste gang jeg kÞber noget på hjemmesiden.
Rigtig god og overskuelig hjemmeside, som gÞr det let at finde det man sÞger. Hurtig og billig levering af sine varer, samt rigtig god service - som gÞr oplevelsen meget positiv at shoppe hos Herli'... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JC & Claire Woman er en Webshop med fysisk butik i à rhus, der til dagligt drives af Jane og Christina. Bogstaverne JC er forbogstaverne i vores navne. Vi driver butikken i samarbejde med danske Claire Woman fra Ikast, og derfor er navnet sammensmeltet til "JC & Claire Woman". JC har tilmed sine egne varer, som sÊlges under navnet " JC Woman". Dem kan du finde her på webshoppen, men også i vores fysiske butik i Guldsmedgade 21, 8000 à rhus C.
Guldsmedgade 21, 8000, à rhus C, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@jc-woman.dk
- herli.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
SkÞn butik
SkÞn butik, med dejlig atmosfÊre, en utrolig sÞd og hjÊlpsom betjening og masser af lÊkker brugskunst og skÞnne tÞjmÊrker. Jeg er fan.
Super spÊndende livstilsbutik i hjertet af Aarhus C
JC & Claire Woman er den skÞnneste butik i det gamle Latinerkvarter i Aarhus. Den's charme passer perfekt ind i bybilledet og mine Þjne kan slet ikke blive mÊttet af at kigge på alle de lÊkkerier butikken har.
Butikken skiller sig ud ved ikke at ligne alle andre butikker, hverken i sortiment eller stil, og det er en skÞn specialbutik, som virkelig er et besÞg vÊrd.
Super fin levering
Alt fungerede fint, og pakken kom i god behold.
Vil ikke vÊre sidste gang jeg kÞber noget på hjemmesiden.
Super god kundeservice
Super god kundeservice, hurtig levering og alt var perfekt i stÞrrelsen
Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering. Rabat og fin gave. Det kan da ikke blive meget bedre,
Virkelig hurtig og yderst servicemindetâŠ
Virkelig hurtig og yderst servicemindet butik!
En sÞd og herlig hjemmeside
En sÞd og herlig hjemmeside men nogle gode produkter. Jeg bestilte en kÊde til en taske jeg har kÞbt, og jeg synes der var nogle gode beskrivelser til de forskellige produkter.
Jeg kan klart anbefale denne hjemmeside.
Hurtig og effektiv levering!!
God og hurtig levering
God og hurtig levering. Kan varmt anbefales. Der fulgte et personligt kort med, samt gavekort og fine Þrering. Over al forventning.
AnbefalingsvÊrdig oplevelse
Bestilte en skjorte og en kjole. De blev leveret hurtigt, og de levede fuldt ud op til de forventninger, hjemmesiden havde givet mig. Varme anbefalinger herfra :) Jeg kommer helt sikkert til at handle hos dem igen.
Fantastisk kundebehandling
Fantastisk kundebehandling og virkelig hurtig betjening. Man er så heldig at man får de fineste par guld- eller sÞlv-Þreringe med ved kÞb for over 300,-
Fantastisk oplevelse at handle på denne webshop!

JC & Claire Woman ããã®åç
Jeg har bare vÊret super TILFREDS medâŠ
Jeg har bare vÊret super TILFREDS med alle de fine ting som jeg bestilte hos âHerliâx Claire Womanâ ð
Den mÃ¥de som de havde pakket deres ting ind til mig pÃ¥ var virkelig det bedste jeg har set fra nogen anden som jeg fÞr har kÞbt fra...! ðð»
Virkelig super service til UG ðð»
Mvh
Maja