レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kÞbt nogle lÊkre produkter til mine bÞrnebÞrn og det var nemt og overskueligt for mig at finde ud af bestilling af disse Hurtig levering

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god termo madbeholder 😍 Har kÞbt denne madbeholder til brug i skolen- og den funger super godt! Maden holder sig varm eller kold i flere timer. Leveringen var hurtig, og kvaliteten virker so... もっず芋る

䌁業情報

1. 児童逊護斜蚭
  2. ベビヌ甚品店
  3. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

MiniMe er en dansk webshop skabt af forÊldre – til forÊldre. Bag virksomheden stÃ¥r Camilla og Mo, som selv er forÊldre til to smÃ¥ piger og kender alt til frustrationen ved at kÞbe bÞrneprodukter, der hurtigt gÃ¥r i stykker eller ikke lever op til forventningerne. MiniMe tilbyder derfor et hÃ¥ndplukket sortiment af bÞrneprodukter i hÞj kvalitet, som er testet af deres egne bÞrn eller deres nÊre netvÊrk. Hver eneste ting i shoppen er noget, de selv kan stÃ¥ 100 % inde for – fra hagesmÊkke og spisesÊt til drikkedunke og andet til bÞrnehverdagen. Virksomhedens mission er at opbygge et trygt og trovÊrdigt bÞrneunivers, hvor forÊldre kan kÞbe med ro i maven. Her er fokus ikke kun pÃ¥ sikkerhed og funktionalitet, men ogsÃ¥ pÃ¥ at spare penge og skÃ¥ne miljÞet ved at vÊlge ting, der holder – i stedet for at skulle kÞbe nyt hele tiden. MiniMe vil vÊre det foretrukne valg for danske forÊldre, der Þnsker det bedste for deres bÞrn – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis - for det gÞr man ikke, nÃ¥r det handler om ens bÞrn.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan kun give Minime mine varmeste

Jeg kan kun give Minime mine varmeste anbefalinger. Produkterne er tydeligt lavet med fokus pÃ¥ kvalitet, holdbarhed og bÞrn i hverdagen. Drikkedunkene er ekstremt robuste, nemme for bÞrnene selv at bruge – og de holder tÊt, hvilket i sig selv er guld vÊrd 👌🏻

Designet er virkelig flot og gennemtÊnkt – moderne, stilrent og noget bÃ¥de bÞrn og voksne synes er pÊnt. Man kan mÊrke, at der er lagt kÊrlighed og omtanke i detaljerne.

Vi bruger vores Minime produkter dagligt, og de holder til både skole, legeplads og tasker, der ikke altid behandles helt forsigtigt. KÊmpe plus at de stadig ser pÊne ud efter lang tids brug.

Alt i alt et brand, der leverer prÊcis det, man hÃ¥ber pÃ¥ – og lidt mere. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe igen.

2025幎11月3日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kÞbt en termoflaske til min

Jeg har kÞbt en termoflaske til min datter fra MiniMe.dk, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Flasken holder drikke kolde i lang tid, og designet er perfekt til bÞrn – bÃ¥de praktisk og super sÞdt. Min datter elsker den allerede, og den er blevet fast inventar i tasken hver dag. Leveringen var hurtig, og alt var pakket pÊnt ind. Kan helt klart anbefales!

2025幎11月3日
5぀星のうち5の評䟡

Vores sÞn har fået drikkedunken

Vores sÞn har fået drikkedunken, og det er blevet hans absolut favorit. Den er nem at åbne, at drikke fra, at holde i hanken, og holder vandet dejligt koldt. Og ikke mindst holder den heeeeeelt tÊt, hvilket er et must, når den kommer med i vuggestuen, på tur osv. Desuden ligner den ikke alle andres, så den er nem at genkende for vores sÞn, og han synes, at den er rigtig sej.

Vi er meget tilfredse, og det er ikke sidste gang, vi handler hos minime.dk.

Kvaliteten og prisen er helt i top!

2025幎10月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス