Het Onderdelenhuis レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

"Voor 18.00 besteld, morgen in huis." "Er zal een verzendbericht worden gestuurd." Beide is niet gebeurd. Op mijn vraag of er al verstuurd was omdat ik geen bericht ontvangen had, kreeg ik geen ant... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hadden een defecte motor van ons stofzuigsysteem(bvc s500), en bestelde online een nieuwe motor zonder eerst eens contact te hebben genomen. Bleek bij aankomst dat ik de verkeerde motor had bestel... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vraag om een onderdeel van een kookplaat electronische ontsteker Merk wel bekend type van het apparaat niet maar wel van het te vervangen onderdeel ( Staat gewoon op internet maar vind het fijne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een superservice, een dikke 10 voor mij. Onze deur van de droger ging niet meer dicht en in plaats van een hele nieuwe deur aan te schaffen, heeft het onderdelenhuis een klein onderdeeltje vervang... もっず芋る

䌁業情報

5. 掃陀機修理店
  6. 電子レンゞ修理業
  7. 冷蔵庫修理業

圓該䌁業による蚘述

Het best gesorteerde on-der-del-en-huis van Amsterdam. Het Onderdelenhuis is een winkel in onderdelen, service-artikelen, reinigingsproducten, accessoires en (reparatie)diensten voor bijna alle huishoudelijke apparaten, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, magnetrons, klein huishoudelijke apparaten, computer, audio- en videoapparatuur en nog veel meer. Europart biedt vrijwel alle merken, zoals: Miele, Bosch, Europart, Aeg, Whirlpool, Nilfisk, Philips, Bauknecht, BMS, Zanussi, Braun, GP, Electrolux, Numatic, Indesit, Hewlet-Packard, etc. Het Onderdelenhuis is een winkel die inmiddels zo’n 50 jaar actief is. En Sinds 2012 verkoopt Het Onderdelenhuis haar producten ook online via deze website. Het uitgangspunt van Het Onderdelenhuis is consumenten op vakkundige en klantvriendelijke wijze te helpen bij de aankoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur en huishoudbenodigdheden. Juist omdat er zoveel onderdelen verkrijgbaar zijn en consumenten advies nodig hebben bij de installatie en/of reparatie en aankoop van een dergelijk technisch product, heeft Het Onderdelenhuis zich in de achterliggende periode bewezen als echte vakmensen die advies en service hoog in het vaandel hebben staan! Het Onderdelenhuis is +/- 50 jaar geleden ontstaan omdat er behoefte was voor reparatie van apparatuur. Voor het gemak hebben wij ons assortiment verdeeld in vijf werelden: Onderdelen voor bijna alle merken huishoudelijke apparaten Service-artikelen, zoals aansluitmateriaal voor huishoudapparatuur en doe-het-zelf-producten Reinigingsartikelen, zoals stofzuigers, stofzuigerzakken, -hulpstukken en schoonmaakmiddelen Accessoires, zoals inktcartridges, gsm-, audio-, video-, computer- en telecomaansluitmateriaal Diensten, reparatieservice, etc.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Perfect

Perfect, onderdeel besteld en snel bezorgd.

2022幎1月20日

Bedankt voor u reactie.
mvg,

Duurzame oplossing!

Super fijn dat je zo onderdelen kunt vinden en bestellen. Dank voor deze dienst. Mijn apparaat is weer bruikbaar!

2022幎1月18日

Bedankt voor uw reactie.
Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan.

5぀星のうち5の評䟡

Câble pour ancien modÚle d'aspirateur

PiÚce tout à fait conforme à la description, réponse aux questions par mail dans l'heure et envoi immédiat du colis aprÚs paiement.
Ce site est génial pour trouver des piÚces détachées.
Vraiment trÚs sérieux, je le recommande.

2022幎1月6日

Merci beaucoup.
Heureux que tout se soit déroulé comme prévu.
Merci d'avoir pris le temps de poster un commentaire.
Cordialement,
La maison des piÚces

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies en super snelle service.

Goed advies en super snelle service.
Het benodigde onderdeel was binnen een paar minuten toegevoegd op hun website zodat ik het kon bestellen. En de volgende dag thuis afgeleverd.

2021幎12月24日

Bedankt voor uw review.
Fijn dat alles goed gegaan is.
Fijne Feestdagen.

Helder

Helder, overzichtelijk, volgens opgave bezorgd. Dus geheel tevreden.

2021幎11月25日

Bedankt voor uw reactie.
MVG,

heel goed

heel goed. Vriendelijk te woord gestaan, prompte bezorging.

2021幎11月24日

Bouton de commande samsung

La piÚce est bien arrivée société sérieuse je recommande. Mais malheureusement le problÚme de ma sÚche linge se situe ailleurs.

2021幎9月2日

Cher,
Merci pour votre avis.
Ennuyeux que ce soit un autre problÚme avec votre machine.
Cordialement,
La maison des piÚces

5぀星のうち1の評䟡

Ruk want niet voorradig

Ruk. Materiaal lag uiteindelijk niet op voorraad.

2021幎7月29日

Beste,

Bedankt voor je volwassen reactie.
Helaas hadden we het onderdeel niet meer op voorraad.
Betaling is wel weer terug gestort.

5぀星のうち5の評䟡

Alles zoals het zou moeten zijn

Alles zoals het zou moeten zijn. Onderdeel vlug gevonden op de site en vlug geleverd.

2021幎7月21日

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat alles goed is gegaan.

top...

top.... alles keurig en snel in huis

2021幎7月16日

Beste,

Hartstikke bedankt voor uw review.
Fijn dat alles op tijd is aangekomen.

Supervriendelijk vakkundig en

Supervriendelijk vakkundig en behulpzaam. Nogmaals bedankt!!

2021幎7月7日

Hartstikke bedankt,

En fijn dat ik toch nog de goede heb kunnen vinden.
Mocht er toch iets niet kloppen laat het vooral weten.

5぀星のうち5の評䟡

Er miste een onderdeel van mijn

Er miste een onderdeel van mijn decoupeerzaag. Patrick heeft mij heel goed geholpen terwijl hij gespecialiseerd is in witgoed onderdelen.

2021幎6月29日

Beste Marianne,

Fijn dat we het samen toch nog voor mekaar hebben gekregen met de decoupeerzaag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。