Het Onderdelenhuis レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

"Voor 18.00 besteld, morgen in huis." "Er zal een verzendbericht worden gestuurd." Beide is niet gebeurd. Op mijn vraag of er al verstuurd was omdat ik geen bericht ontvangen had, kreeg ik geen ant... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij hadden een defecte motor van ons stofzuigsysteem(bvc s500), en bestelde online een nieuwe motor zonder eerst eens contact te hebben genomen. Bleek bij aankomst dat ik de verkeerde motor had bestel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vraag om een onderdeel van een kookplaat electronische ontsteker Merk wel bekend type van het apparaat niet maar wel van het te vervangen onderdeel ( Staat gewoon op internet maar vind het fijne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een superservice, een dikke 10 voor mij. Onze deur van de droger ging niet meer dicht en in plaats van een hele nieuwe deur aan te schaffen, heeft het onderdelenhuis een klein onderdeeltje vervang... もっと見る

企業情報

5. 掃除機修理店
  6. 電子レンジ修理業
  7. 冷蔵庫修理業

当該企業による記述

Het best gesorteerde on-der-del-en-huis van Amsterdam. Het Onderdelenhuis is een winkel in onderdelen, service-artikelen, reinigingsproducten, accessoires en (reparatie)diensten voor bijna alle huishoudelijke apparaten, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, magnetrons, klein huishoudelijke apparaten, computer, audio- en videoapparatuur en nog veel meer. Europart biedt vrijwel alle merken, zoals: Miele, Bosch, Europart, Aeg, Whirlpool, Nilfisk, Philips, Bauknecht, BMS, Zanussi, Braun, GP, Electrolux, Numatic, Indesit, Hewlet-Packard, etc. Het Onderdelenhuis is een winkel die inmiddels zo’n 50 jaar actief is. En Sinds 2012 verkoopt Het Onderdelenhuis haar producten ook online via deze website. Het uitgangspunt van Het Onderdelenhuis is consumenten op vakkundige en klantvriendelijke wijze te helpen bij de aankoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur en huishoudbenodigdheden. Juist omdat er zoveel onderdelen verkrijgbaar zijn en consumenten advies nodig hebben bij de installatie en/of reparatie en aankoop van een dergelijk technisch product, heeft Het Onderdelenhuis zich in de achterliggende periode bewezen als echte vakmensen die advies en service hoog in het vaandel hebben staan! Het Onderdelenhuis is +/- 50 jaar geleden ontstaan omdat er behoefte was voor reparatie van apparatuur. Voor het gemak hebben wij ons assortiment verdeeld in vijf werelden: Onderdelen voor bijna alle merken huishoudelijke apparaten Service-artikelen, zoals aansluitmateriaal voor huishoudapparatuur en doe-het-zelf-producten Reinigingsartikelen, zoals stofzuigers, stofzuigerzakken, -hulpstukken en schoonmaakmiddelen Accessoires, zoals inktcartridges, gsm-, audio-, video-, computer- en telecomaansluitmateriaal Diensten, reparatieservice, etc.

連絡先

Prima

Prima onderdeling

2021年6月12日

Het Onderdelenhuis からの回答

Bedankt voor uw reactie wordt zeer gewaardeerd.

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Had het verkeerde besteld, maar dat hadden ze zo opgelost. Zeker een aanrader.

2021年6月8日

Bedankt voor uw review.
Fijn dat het allemaal goed is gekomen.

Het Onderdelenhuis

Professionele behandeling

Professionele behandeling. Ook sociaal, bij vraagstukken. Goede Service!

2021年4月8日

Het Onderdelenhuis からの回答

Hartstikke bedankt voor u reactie.
Fijn te horen dat alles naar wens is.

Het Onderdelenhuis
Patrick roos

Part was obsolete

Part was obsolete, but found this company had one in stock.
Good communication throughout the transaction.
Would recommend

2021年4月8日

Hi,
Thank you for your Review.
Happy for you that it workt out.

Best regards,

Het onderdelenhuis / The partstore

5つ星のうち4の評価

Prima webshop

Printplaat voor droger besteld. Op de website stond direct leverbaar.
Helaas was dat niet zo. Bedrijf heeft wel netjes een persoonlijk mailtje gestuurd met de vraag of ik op mijn producten wilden wachten of anders mijn geld terug.

Order toch doorgezet. Levertijd was 2 weken.

Op het moment van verzending weer een persoonlijk mailtje dat de order is verzonden.

Product was goed ingepakt.
Product kwam overeen en zit inmiddels in de wasdroger ingebouwd.

Bedankt.

2021年3月9日

Beste Richard,

Hartstikke bedankt voor je review,
Helaas was de print net voor u verkocht .
Gelukkig nog wel te bestellen bij mijn leverancier.
Heel fijn dat uw machine weer werkt.

Patrick roos

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Apparaat daarom in no time kunnen maken = blij

2021年2月11日

Bedankt voor uw reactie.
Fijn dat het snel geleverd is en dat uw apparaat weer werkt.
mvg,

Zeefje voor waterkoker gevonden

Na lang zoeken een zeefje gevonden voor onze waterkoker bij het Onderdelenhuis. Supersnelle service en correcte en vriendelijke bediening door Patrick en zijn zoon, met snelle verzending! Aanrader.....

2021年2月11日

Bedankt voor uw reactie.
Gelukkig had ik het onderdeel nog op voorraad.
fijn dat het snel bezorgd is.

5つ星のうち4の評価

Heel flexibel super behulpzaam

Heel flexibel super behulpzaam. Helaas geen oplossing gevonden.

2021年1月31日

Bedankt voor uw reactie.
Helaas kon ik uw helaas niet aan het gewenste onderdeel helpen.

5つ星のうち5の評価

found a old heating Element of a legacy dryer

I ordered a heating element for a very old clothes dryer.
Delivery to Germany was very fast.
Thank you, I can only recommend this store.

2021年1月29日

Hi,
Thank you for your review.
Always nice to make some one happy.

Best Regards,

5つ星のうち5の評価

Heel fijn dat er geen minimumaankoop…

Heel fijn dat er geen minimumaankoop bedrag is. Want in deze coronatijd zijn de bouwmarkten dicht. Snelle bezorging ook ik kan aan de slag. Dank je wel Onderdelenhuis.nl

2021年1月24日

Het Onderdelenhuis からの回答

Dankjewel voor je reactie.
Fijn dat het snel bezorgd is 👍

Produkt oke

Produkt oke. Alleen was de bezorging vertraagt.

2021年1月22日

Bedankt voor uw reactie,
Fijn dat het onderdeel goed is.
Helaas kunnen we aan de bezorging niks veranderen.
Vaak gaat het goed en een enkele keer liggen ze te slapen bij de post.
mvg,

nieuwe regelunit vaatwasser

Ik had een nieuwe regelunit voor mijn afwasmachine besteld en betaald. De volgende dag een telefoontje en mailtje gehad met de mededeling dat ze het onderdeel helaas niet op voorraad hadden en dat het ook niet meer te krijgen was bij de toeleveranciers. En dat ze de betaling hadden terug gestort. Top service.

2021年1月3日

Het Onderdelenhuis からの回答

Hartstikke bedankt voor de review.
Jammer dat we u niet hebben kunnen helpen aan het onderdeel.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。