Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs vÀldigt bra. Jag har tidigare arbetat pÃ¥ andra barnvakts agenturer men saknat det familjÀra som Heykiddo bidrar med, bl.a. Sna... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har anvÀnt Hey Kiddo i över ett Ã¥r och Àr jÀttenöjda! Vi har haft tvÃ¥ olika nannyâs för vÃ¥r 1,5Ã¥ring som har hjÀlpt med allt frÃ¥n passning dagtid under flera timmar till nattning pÃ¥ kvÀllarna. Vi h... ãã£ãšèŠã
Vi har tvÃ¥ nannies frÃ¥n Hey Kiddo och Àr supernöjda med bÃ¥de Alisson och Elvira. Kan inte den ena sÃ¥ kan den andra :) Vi har inga fasta tider utan det kan variera frÃ¥n vecka till vecka, dÀrför Àr det... ãã£ãšèŠã
Sienna Àr en klippa som vi har kÀnt att vi kan lita pÃ¥ sedan dag ett! Vi fÃ¥r hjÀlp en dag i veckan för att fÃ¥ ihop livspusslet och det Àr vÃ¥r sons favoritdag. JÀttefint arbete med mycket kÀrleksfull k... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag har jobbat hos HeyKiddo sen höstenâŠ
Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs vÀldigt bra.
Jag har tidigare arbetat på
andra barnvakts agenturer men saknat det familjÀra som Heykiddo bidrar med, bl.a. Snabb och trygg återkoppling vid frågor och matchning med nya familjer.
Heykiddo Àr en fantastisk arbetsplats att få vara en del av att följa barnen och deras utveckling att och att kunna vara familjers stöttepelare i vardagen kÀnns extra fint.
Att vara barnvakt Àr både roligt, flexibelt men framförallt lÀrorikt
Extremt nöjd med vÃ¥r nanny Alisson ochâŠ
Extremt nöjd med vår nanny Alisson och Hey Kiddo generellt. Vi önskade en ung nanny som vi skulle kunna ha lÀnge och Hey Kiddo matchade oss med Allison nÀr hon gick i 1an på gymnasiet. Hon passade då vår förstfödda från att hon var 3-4 månader. Vi har sedan haft Allison i som nanny i varierande grad under fyra år och idag passar hon vår yngsta dotter två halvdagar i veckan för att jag ska kunna jobba deltid under pappaledigheten.
Under en period matchade vårt schema inte riktigt Allissons så då fick vi en extra nanny parallellt som också funkade bra, men det Àr Allison som barnen har en nÀra relation till och som blivit en viktig del av familjen. Tack för att ni får vår vardag att gå ihop!
Barnvakt Warda
Vi har haft Warda under snart två år och Àr så nöjda med henne! Hon Àr otroligt fin med vår dotter och de har jÀttefin kemi dom emellan :)
De varmaste rekommendationerna för Warda!
Barnvakten Àr trevlig och det kÀnnsâŠ
Barnvakten Àr trevlig och det kÀnns tryggt att lÀmna barnen med barnvakten.
Riktigt dÃ¥ligt att ta ut en barnvakt urâŠ
Riktigt dåligt att ta ut en barnvakt ur service nÀr företaget inte har kunskap om vem som kan utföra ett jobb tex en okunnig ska ta hand om autism barn det ska man ha utfÀrdad betygs på inte
11/1 ska man trÀffa familje som har en pojke med autism 9 åring som har blöja och inte tal men dök inte upp och familje blev besviken vÀldigt nonchalant av företaget att ge uppdrag till personer utan kunskap osv och sen ta ut ur sevice
Dåligt företag då s!
Very kind and playful!
Vera was very kind and playful in the way she interacted with our son. It was their first time meeting and he seemed to immediately warm to her :)
HeyKiddo gjorde ett riktigt bra jobbâŠ
HeyKiddo gjorde ett riktigt bra jobb med att hitta en barnvakt som uppfyllde våra krav. Deras process var utmÀrkt. Först skickade dom profil på barnvakten sen kunde man bestÀmma om man ville trÀffa barnvakten eller inte. Båda barvakter som kom på intervju var duktiga och det var faktiskt mycket svårt att vÀlja. Efter vi hade bestÀmd oss för en barnvakt kunde vi vÀlja vilken abonnemang vi skulle vilja ha. Det tyckte jag var utmÀrkt sÀrskild nÀr man jÀmför det med my nanny.se som jag har haft vÀldigt dåliga erfarenheter med. Jag kÀnde att HeyKiddo verkligen lyssnade på våra krav och kunde tillgodose dessa fullstÀndigt.
Paola Àr en vÀldigt proffesionelltâŠ
Paola Àr en vÀldigt proffesionellt nanny. Jag Àr sÀker på att hon kommer att vara jÀttesnÀllt med mitt barn
JÀttenöjda!
Barnen hade superkul och ser fram emotnÀsta gång, allt gick bra och inga problem!
Vi Àr så nöjda med Selma
Vi Àr så nöjda med Selma! Barnen Àr trygga och glada med henne. Leker mycket, men ansvarsfullt och pålitligt! Hey kiddo har alltid gett personlig service och snabb återkoppling.
Sienna Àr 5/5!
Sienna Àr en klippa som vi har kÀnt att vi kan lita på sedan dag ett! Vi får hjÀlp en dag i veckan för att få ihop livspusslet och det Àr vår sons favoritdag. JÀttefint arbete med mycket kÀrleksfull kontakt och ansvarstagande. Kan varmt rekommendera henne till vem som helst!
Evelyn kÀnns toppen!
Evelyn var supergullig och klickade direkt med våra barn. Hon kÀndes pålitlig och ansvarsfull och barnen ser mycket fram emot att trÀffa Evelyn snart igen :)
JÀttnöjda med barnvakten
JÀttnöjda med barnvakten! Det Àr Àven tjejerna! /D
Emilia på heykiddo Àr FANTASTISK
Emilia på heykiddo Àr FANTASTISK
Allt funkar toppen med Bruno
Allt funkar toppen med Bruno! Min son tycker alltid det Àr kul nÀr han hÀmtar på förskolan
Rolig och påhittig
Rolig och påhittig. Barnen gillar verkligen Ronza! KÀnns vÀldigt bra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ