レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs vÀldigt bra. Jag har tidigare arbetat pÃ¥ andra barnvakts agenturer men saknat det familjÀra som Heykiddo bidrar med, bl.a. Sna... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har anvÀnt Hey Kiddo i över ett Ã¥r och Àr jÀttenöjda! Vi har haft tvÃ¥ olika nanny’s för vÃ¥r 1,5Ã¥ring som har hjÀlpt med allt frÃ¥n passning dagtid under flera timmar till nattning pÃ¥ kvÀllarna. Vi h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har tvÃ¥ nannies frÃ¥n Hey Kiddo och Àr supernöjda med bÃ¥de Alisson och Elvira. Kan inte den ena sÃ¥ kan den andra :) Vi har inga fasta tider utan det kan variera frÃ¥n vecka till vecka, dÀrför Àr det... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sienna Àr en klippa som vi har kÀnt att vi kan lita pÃ¥ sedan dag ett! Vi fÃ¥r hjÀlp en dag i veckan för att fÃ¥ ihop livspusslet och det Àr vÃ¥r sons favoritdag. JÀttefint arbete med mycket kÀrleksfull k... もっず芋る

4.7

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten

Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs vÀldigt bra.
Jag har tidigare arbetat på
andra barnvakts agenturer men saknat det familjÀra som Heykiddo bidrar med, bl.a. Snabb och trygg återkoppling vid frågor och matchning med nya familjer.
Heykiddo Àr en fantastisk arbetsplats att få vara en del av att följa barnen och deras utveckling att och att kunna vara familjers stöttepelare i vardagen kÀnns extra fint.

Att vara barnvakt Àr både roligt, flexibelt men framförallt lÀrorikt

2026幎4月10日
5぀星のうち5の評䟡

Extremt nöjd med vÃ¥r nanny Alisson och

Extremt nöjd med vår nanny Alisson och Hey Kiddo generellt. Vi önskade en ung nanny som vi skulle kunna ha lÀnge och Hey Kiddo matchade oss med Allison nÀr hon gick i 1an på gymnasiet. Hon passade då vår förstfödda från att hon var 3-4 månader. Vi har sedan haft Allison i som nanny i varierande grad under fyra år och idag passar hon vår yngsta dotter två halvdagar i veckan för att jag ska kunna jobba deltid under pappaledigheten.

Under en period matchade vårt schema inte riktigt Allissons så då fick vi en extra nanny parallellt som också funkade bra, men det Àr Allison som barnen har en nÀra relation till och som blivit en viktig del av familjen. Tack för att ni får vår vardag att gå ihop!

2026幎1月29日

Barnvakt Warda

Vi har haft Warda under snart två år och Àr så nöjda med henne! Hon Àr otroligt fin med vår dotter och de har jÀttefin kemi dom emellan :)
De varmaste rekommendationerna för Warda!

2026幎1月18日
5぀星のうち1の評䟡

Riktigt dåligt att ta ut en barnvakt ur

Riktigt dåligt att ta ut en barnvakt ur service nÀr företaget inte har kunskap om vem som kan utföra ett jobb tex en okunnig ska ta hand om autism barn det ska man ha utfÀrdad betygs på inte
11/1 ska man trÀffa familje som har en pojke med autism 9 åring som har blöja och inte tal men dök inte upp och familje blev besviken vÀldigt nonchalant av företaget att ge uppdrag till personer utan kunskap osv och sen ta ut ur sevice
Dåligt företag då s!

2026幎1月15日
5぀星のうち5の評䟡

HeyKiddo gjorde ett riktigt bra jobb

HeyKiddo gjorde ett riktigt bra jobb med att hitta en barnvakt som uppfyllde våra krav. Deras process var utmÀrkt. Först skickade dom profil på barnvakten sen kunde man bestÀmma om man ville trÀffa barnvakten eller inte. Båda barvakter som kom på intervju var duktiga och det var faktiskt mycket svårt att vÀlja. Efter vi hade bestÀmd oss för en barnvakt kunde vi vÀlja vilken abonnemang vi skulle vilja ha. Det tyckte jag var utmÀrkt sÀrskild nÀr man jÀmför det med my nanny.se som jag har haft vÀldigt dåliga erfarenheter med. Jag kÀnde att HeyKiddo verkligen lyssnade på våra krav och kunde tillgodose dessa fullstÀndigt.

2025幎12月10日

Sienna Àr 5/5!

Sienna Àr en klippa som vi har kÀnt att vi kan lita på sedan dag ett! Vi får hjÀlp en dag i veckan för att få ihop livspusslet och det Àr vår sons favoritdag. JÀttefint arbete med mycket kÀrleksfull kontakt och ansvarstagande. Kan varmt rekommendera henne till vem som helst!

2025幎11月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス