Studybuddy Sverige レビュー 330

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har nu haft Studybuddy i matte för vår son som är 13 under två terminer och är otroligt nöjda! Vår son älskar sin Studybuddy som verkligen stöttat honom att klara matten så mycket bättre. Även hans... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vår Linna har inspirerat och skapat en motivation hos vår 15 åring som vi aldrig kunde ana. Kul att någon kunnat hjälpa och stötta som lett till bättre och mer arbete kring skolarbetet och resultat. A... もっと見る

企業情報

1. 教育機関

当該企業による記述

Vi erbjuder individanpassad och inspirerande läxhjälp i hemmet, för alla åldrar och ämnen Alla våra Studybuddies är engagerade studenter med färsk och relevant kunskap i sina ämnen Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Studybuddy erbjuder läxhjälp i hemmet. Vi utgår från varje elevs specifika behov och arbetar med ett individanpassat och skräddarsytt upplägg. I skolan skulle det vara en omöjlig uppgift att tillgodose alla elevers individuella lärande på samma sätt. Läs mer på studybuddy.se

4.8

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vi vill varmt rekommendera Kaj som studybuddy

Vi vill varmt rekommendera Kaj som studiehandledare. Han har haft en fantastisk inverkan på vår son, både när det gäller motivation och självförtroende i skolarbetet.
Kaj är inte bara pedagogisk, utan också väldigt inkännande och ödmjuk. Han har en fin förmåga att möta vår son där han är och anpassa sitt sätt att förklara så att det verkligen går fram. Det märks att han bryr sig på riktigt och vill att vår son ska lyckas.
Det som imponerar mest på oss är hur Kaj har lyckats skapa fokus och arbetsro. Vår son har aldrig haft så lätt att koncentrera sig vid läxläsning som när han arbetar tillsammans med Kaj. Det har gjort stor skillnad, både i resultaten och i inställningen till skolan.
Vi är väldigt tacksamma för Kajs engagemang och kan varmt rekommendera honom till andra familjer.

2026年3月26日

Vår son Oskar fick väldigt bra hjälp av Suliman

Vår son Oskar fick väldigt bra hjälp av Suliman. De hade kontakt med varandra och planerade vilka dagar och var de skulle plugga. Suliman hjälpte Oskar med matten och kunde förklara på olika sätt, jag vet också att de repeterade uppgifter som Oskar hade gjort i skolan.
Oskar kände sig trygg med Suliman och tycker att han är schysst.

2026年2月6日
5つ星のうち4の評価

Vi är nöjda med Studybuddy

Vi är nöjda med Studybuddy. Alltid lyhörda för våra behov och med bra personer som jobbar som Studybuddy.
Varför ger vi inte 5 - vi tror att det alltid finns förbättringspotential. Supernöjda!

2026年2月26日
5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med Studybuddy

Jag är mycket nöjd med Studybuddy. Min dotters studiehjälp heter Sienna och hon är väldigt duktig, pedagogisk och engagerad. Hon förklarar på ett tydligt sätt och anpassar hjälpen efter min dotters behov. Allt har fungerat jättebra och vi är väldigt nöjda.

2026年2月25日
5つ星のうち1の評価

Faktureringen är lömsk

Faktureringen är lömsk - Man får en prenumeration direkt utan prova på , som börjar faktureras under tex semestrar utan att man får en studdybuddy, sedan fortsätter fakturorna komma när man tror att man stängt av tjänsten.

2026年1月1日
Studybuddy Sverige ロゴ

Studybuddy Sverige からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att ni inte fått ut det ni önskat av vår tjänst, det tar vi på största allvar.

Vi vill gärna förtydliga hur vårt upplägg fungerar. Hos oss får man inte automatiskt en prenumeration utan prova-på. Alla nya familjer börjar med en första lektion som prova-på, och om man inte vill fortsätta efter den kan man avsluta direkt och endast betala för den tid som faktiskt nyttjats, enligt våra allmänna villkor: https://studybuddy.se/allmanna-villkor/

I ert fall har ni haft en obunden tjänst på 1,5 timmes undervisning per vecka, utan bindningstid. Under tjänstens gång har vi haft flera uppföljningar där vi försökt nå er för att stämma av hur ni önskar fortsätta, särskilt i samband med resor, lov och förändrade behov. Vi har även varit i kontakt via både telefon, sms och mejl vid flera tillfällen för just uppföljning och tydlighet.

När det gäller undervisning under skollov vill vi också förtydliga att vi har paus under samtliga skollov, då ingen undervisning är planerad om inget annat uttryckligen överenskommits.

Vi är medvetna om att ni behövt byta studybuddy vid några tillfällen och som kompensation har vi gjort undantag från våra ordinarie villkor. Bland annat har ni fått möjlighet att använda fler lektioner än vad som normalt gäller, samt sluppit betala för att “komma ikapp” när undervisningen pausats eller bytts ut. Detta för att ni skulle kunna använda tjänsten på det sätt som fungerade bäst för er.

Det är verkligen tråkigt att detta ändå upplevts som otydligt eller frustrerande och vi beklagar uppriktigt att helhetsupplevelsen inte levt upp till era förväntningar. Vår ambition är alltid att vara transparenta, flexibla och lösningsorienterade, särskilt när familjers behov förändras över tid.

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, den hjälper oss att bli bättre. Om det finns något vi kan förtydliga ytterligare är ni alltid välkomna att höra av er direkt till oss.

Vänliga hälsningar
Studybuddy-teamet

5つ星のうち5の評価

Efter fyra terminer med F-varning i…

Efter fyra terminer med F-varning i matematik har min son, på bara två månader, nått betyget E. Det är ett enormt steg framåt och vi är otroligt stolta. Studybuddy har gett honom trygghet, struktur och ett sätt att förklara matematiken som verkligen fungerade. Det här är bara början. Rekommenderas varmt.

2025年12月23日
5つ星のうち5の評価

Väldigt nöjda med vår studybuddy

Bilal jobbar väldigt bra med vår son och det fungerar allmänt bra. Han är flexibel med tid och dagar för att få det att fungera så bra som möjligt för alla parter. Vår son uppskattar honom mycket och är nöjd med att den dedikerade tiden finns varje vecka. Även om skolarbete i sig inte är jätte kul så lyckas Bilal få med sig honom och det ger resultat i skolan också.

2025年12月10日

Our son’s Study Buddy is Zara

Our son’s Study Buddy is Zara. She is super nice, smart, converse super polite, decent and she teaches very dedicatedly. I am so happy to see improvements in my sons Swedish homework. Thank you Study Buddy in choosing Zara for us.

2025年12月16日

Trustpilot エクスペリエンス