Arbetar med kvalitét och gör sitt yttersta för att hjÀlpa dig som kund. ett av de bÀsta företag jag haft att göra med, Àven nÀr jag som kund gjorde ett misstag sÃ¥ var de behjÀlpliga till 100% och u... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra kommunikation! Produkten fanns för stunden inte pÃ¥ lager men skulle komma nÃ¥gra mÃ¥nader senare. Fick frÃ¥gan om jag ville ha en annan liknande, avbryta köpet eller vÀnta. Jag valde att vÀnta och... ãã£ãšèŠã
Trevlig butik med utrustning för alla smaker och prisklasser. Mycket kunnig och proffsig personal! Supernöjd med paketet vi köpte, Klipsch "The Sevens", grymt bra ljud för pengarna! Den hÀr butiken... ãã£ãšèŠã
Köpte ett par begagnade Stax X1 och det gick smidigt att bestÀlla via deras hemsida! Bra hemsida och snabb leverans! Lurarna var i toppskick! Kan bara ge högsta betyg!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hifiexperience â Din expert pÃ¥ HiFi, ljud & bild i vÀrldsklass VÀlkommen till Hifiexperience â din pÃ¥litliga partner för premium ljud- och bildprodukter sedan 2012. Vi erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda produkter inom HiFi, hemmabio, hörlurar, skivspelare och tillbehör frÃ¥n ledande varumÀrken som Dynaudio, Canton, Marantz, Sonos Faber, Pro-Ject, Luxman, BÞrresen, Thorens, Sonos och mÃ¥nga fler. Oavsett om du Àr audiofil, filmÀlskare eller söker bÀttre ljud i hemmet har vi lösningarna för dig. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda marknadens bÀsta ljud för bÃ¥de entusiasten och nybörjaren. Med lÃ¥ng erfarenhet och passion för riktigt bra ljud ger vi dig professionell vÀgledning bÃ¥de online och i butik. Oavsett om du handlar via vÃ¥r webbshop eller besöker vÃ¥r fysiska butik i Uppsala. Vi pÃ¥ Hifiexperience sÀtter kunden i fokus med personlig service, snabb leverans och trygg e-handel. VÃ¥rt erfarna team hjÀlper dig att hitta rÀtt produkt för just dina behov. Vi har fÃ¥tt höga betyg pÃ¥ Trustpilot â nÃ¥got vi Àr stolta över och stÀndigt jobbar för att förtjÀna. Handla tryggt online eller besök vÃ¥r butik i Uppsala för en inspirerande demo. Vi erbjuder prisgaranti, öppet köp i 14 dagar och fri frakt över 500kr. UpptÀck skillnaden med riktigt bra ljud â handla hos Hifiexperience idag! Butiken för oss som Àlskar musik och film!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HÃ¥ller vad de lovar
Högtalarna i utförsÀljningen var slut men jag fick nya till samma pris.
Har de funktioner jag behöver tillâŠ
Har de funktioner jag behöver till lÀcker design
Alltid proffsig hjÀlp med alla minaâŠ
Alltid proffsig hjÀlp med alla mina frÃ¥gor trevlig personal och mycket kunniga utbudet fantastiskt ð
Snabbt svar på mail och bra service.
Snabb leverans och bra priser!
Bra priser i jÀmförelse på nÀtet
Bra priser i jÀmförelse på nÀtet, snabb leverans.
Mycket duktiga och Àrliga
Passade pÃ¥ nÀr det var 10% rabatt pÃ¥âŠ
Passade på nÀr det var 10% rabatt på ett helt köp i påskas. Grymt snabb frakt! Rekommendar att besöka butiken också. VÀlsorterad!
Bra produkt blev lite billigare köpteâŠ
Bra produkt blev lite billigare köpte begagnad..Denon dnp 800ne.
Alltid lika bra!!!
VÀldigt snabb leverans
VÀldigt snabb leverans. Paketet kom innan lunch på tisdag nÀr jag la ordern på söndagskvÀllen.
/Bengt
Har köpt nÃ¥gra saker hÀrifrÃ¥n ochâŠ
Har köpt några saker hÀrifrån och alltid varit bra service, trevlig och bra kommunikation med butiken via mail. Informerade på ett tydligt sÀtt om leveranstid vid lagd bestÀllning.
VÀldigt trevlig personal att ha göra med!
Ni ringde upp mig för att checka att produkten som jag bestÀllde passade min skivspelare som inte var med på tillverkarens lista psu 16AC min modell finns också med 15DC jag uppskattade jÀtte mycket!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ