Hifiexperienceレビュヌ

1,090
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Arbetar med kvalitét och gör sitt yttersta för att hjÀlpa dig som kund. ett av de bÀsta företag jag haft att göra med, Àven nÀr jag som kund gjorde ett misstag sÃ¥ var de behjÀlpliga till 100% och u... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra kommunikation! Produkten fanns för stunden inte pÃ¥ lager men skulle komma nÃ¥gra mÃ¥nader senare. Fick frÃ¥gan om jag ville ha en annan liknande, avbryta köpet eller vÀnta. Jag valde att vÀnta och... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig butik med utrustning för alla smaker och prisklasser. Mycket kunnig och proffsig personal! Supernöjd med paketet vi köpte, Klipsch "The Sevens", grymt bra ljud för pengarna! Den hÀr butiken... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte ett par begagnade Stax X1 och det gick smidigt att bestÀlla via deras hemsida! Bra hemsida och snabb leverans! Lurarna var i toppskick! Kan bara ge högsta betyg!

䌁業情報

1. ハむファむ店
  2. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Hifiexperience – Din expert pÃ¥ HiFi, ljud & bild i vÀrldsklass VÀlkommen till Hifiexperience – din pÃ¥litliga partner för premium ljud- och bildprodukter sedan 2012. Vi erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda produkter inom HiFi, hemmabio, hörlurar, skivspelare och tillbehör frÃ¥n ledande varumÀrken som Dynaudio, Canton, Marantz, Sonos Faber, Pro-Ject, Luxman, BÞrresen, Thorens, Sonos och mÃ¥nga fler. Oavsett om du Àr audiofil, filmÀlskare eller söker bÀttre ljud i hemmet har vi lösningarna för dig. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda marknadens bÀsta ljud för bÃ¥de entusiasten och nybörjaren. Med lÃ¥ng erfarenhet och passion för riktigt bra ljud ger vi dig professionell vÀgledning bÃ¥de online och i butik. Oavsett om du handlar via vÃ¥r webbshop eller besöker vÃ¥r fysiska butik i Uppsala. Vi pÃ¥ Hifiexperience sÀtter kunden i fokus med personlig service, snabb leverans och trygg e-handel. VÃ¥rt erfarna team hjÀlper dig att hitta rÀtt produkt för just dina behov. Vi har fÃ¥tt höga betyg pÃ¥ Trustpilot – nÃ¥got vi Àr stolta över och stÀndigt jobbar för att förtjÀna. Handla tryggt online eller besök vÃ¥r butik i Uppsala för en inspirerande demo. Vi erbjuder prisgaranti, öppet köp i 14 dagar och fri frakt över 500kr. UpptÀck skillnaden med riktigt bra ljud – handla hos Hifiexperience idag! Butiken för oss som Àlskar musik och film!

優良

TrustScore 5段階評䟡の5