企業が回答しました
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Bergstraat 109, 2220, Heist-op-den-Berg, Heist-op-den-Berg, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Joyce van Hillewaere heeft ons uitzonderlijk goed begeleid gedurende het hele aankoopproces. Vanaf de eerste afspraak tot aan het verlijden van de akte was ze steeds beschikbaar en verleende ze alle nodige hulp en meer. Joyce denkt actief mee na en maakt van het hele proces een zeer persoonlijke ervaring.

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Als je het maximale uit de verkoop van je woning wil halen, moet je met Stiene van Hillewaere werken. Ze heeft mijn woning voor een hogere prijs verkocht dan ik had gehoopt, dus ik kan alleen maar tevreden zijn. De communicatie verliep steeds zeer vlot en proactief. Daarnaast was het makkelijk dat alle dossierwerken overgenomen werden door Stiene en dat ik mij zo geen zorgen moest maken over de verkoop.
Ik raad dan ook iedereen aan om Stiene in te schakelen.

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Zeer professioneel en zeer vriendelijk.
Ze nemen echt alle administratieve rompslomp in handen en we werden regelmatig en correct geïnformeerd

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Professionele en correcte begeleiding bij de verkoop.

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Hilleware bij de verkoop van ons huis. Redgy en Morganne waren van begin tot eind professioneel, behulpzaam en altijd bereikbaar. Hun persoonlijke aanpak, marktkennis en inzet gaven ons meteen vertrouwen. Dankzij hun efficiënte werking en sterke begeleiding werd ons huis vlot en tegen een mooie prijs verkocht. Hilleware is zonder twijfel een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbaar immokantoor!

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Joyce heeft ons fantastisch begeleid bij zowel de aankoop als de verkoop. Ze is heel open in de communicatie en stelt de cliënten op hun gemak. De transparantie van Hillewaere met hun eigenaarsportaal is een absolute meerwaarde. Top service en begeleiding.

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Hillewaere had foto’s online geplaatst waardoor je een juist beeld kreeg van de ruimtes. Dit in tegenstelling tot vaak de foto’s op andere immo’s waardoor de ruimtes dan groter lijken. Hierdoor kom je niet voor teleurstellingen te staan bij Hillewaere. Tevens zijn wij zeer vriendelijke begroet en verder geholpen. De communicatie was erg aangenaam en verliep zeer transparant. Zeker een aanrader!

Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg からの回答
Makelaar geeft niet de juiste informatie door aan de verkoper. Veel geld verloren.
goede informatie en beschrijving met de nodige aandacht van zowel de behoeften en wensen van koper en verkoper.
Wat wij als zeer aangenaam ervaren hebben is het feit dat je altijd via je eigen account je dossier kan raadplegen. Op alle ogenblikken kan je volgen of er interesse, een mail of andere communicatie is over je pand. We denken dat dit een uniek gegeven is bij Hillewaere. Top service.
Top service ! Steeds tijdig op de ‘ D’Hoogh ‘- te gebracht van afspraken, bezoeken en geïnteresseerden.
Een kei van een fotograaf, een klassebrochure, een symphatieke en vriendelijke secretaresse en Redgy, de vakman makelaar.
Een top kantoor !
Wij zijn zeer tevreden.
Dankje wel
Daniëlle en Walter D’Hoogh
We raden echt niet aan om met Hillewaere Heist-op-den-Berg te werken.
Verkopen huis vol met verborgen gebreken en trekken erna hun handjes mooi terug.
Echt een teleurstelling voor zo 'n immo.
dynamische aanpak, perfecte begeleiding voor administratieve taken, mooie lay-out folder
Het resultaat is ok
De communicatie is ok
Omwille hiervan kon eigenaarsinfo beter worden geïmplementeerd.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。