Hillewaere Vastgoed - Schilde レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Turnhoutsebaan 149/151, 2970 Schilde, Schilde, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vanaf dag 1 klikte de samenwerking De mensen waar wij mee samen werkte waren zeer professioneel en gepassioneerd. Hilleware echt een aanrader!!!

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Goede degelijke uitleg en al je vragen worden beantwoord. Vriendelijk en alles wordt up do date aan jou meegedeeld. En er is ook geen druk om te verkopen als je er nog niet aan toe bent. En ondan... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vanaf het begin was er een zeer vlotte communicatie en opvolging. In een moeilijk dossier kon onze makelaar, Jordy Moeskops, echt het verschil maken. Altijd vriendelijk, altijd bereikbaar en altijd pr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Peter Heens heeft een goede fotograaf gestuurd, die mooie foto’s gemaakt heeft, ook met drone. Daarna heeft hij een prachtig fotoboek/ brochure van onze woning. Zijn professionele aanpak, zijn co... もっと見る

企業情報

1. 不動産業者
  2. アパート
  3. 財産鑑定士
  4. 不動産業
  5. 不動産鑑定士
  6. 不動産コンサルタント

当該企業による記述

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

連絡先

Professionele aanpak !

2021年10月25日

Beste Eric,

Bedankt voor uw review.

Heel fijn te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij Hillewaere dragen we een goede, professionele en persoonlijke dienstverlening namelijk hoog in het vaandel.

5つ星のうち4の評価

Zorgeloze verkoop van appartement

Ik heb recent mijn appartement verkocht via Hillewaere. Het ganse proces verliep vlekkeloos en ik moest me nergens om bekommeren. Alles werd correct opgevolgd en uitgevoerd door het team van Hillewaere en Patrick is een rustige, professionele makelaar!

2021年10月25日

Beste Kristine,

Zeer goede service

De aankoop is zeer prettig verlopen. De communicatie ging snel en goed.

2021年10月11日

Beste Vera,

5つ星のうち5の評価

Hillewaere, als kwalitatieve makelaar echt een trapje hoger en dus nog net iets professioneler.

In alle opzichten was Hillewaere Vastgoed mede in de persoon van Consulent Yves Deckers uitstekend.
Meermaals heb ik en plein public bevestigd dat de aanpak van Hillewaere een level hoger lag dan wat ik ooit met andere makelaars mocht ervaren. De ontzorgende totaalservice is een realiteit naast een overtuigende marketingaanpak. Unieke kwaliteiten langs de aanbodzijde die naar 100% klant tevredenheid voeren. Zelfs 6 sterren waardig.

2021年9月28日

Beste Erving,

aankoop bouwgrond

Fijne communicatie omtrent een moeilijker dossier. Altijd correct antwoord gekregen op de gestelde vragen.
Ondertekening van compromis ook heel fijn en gemoedelijk verlopen.
leuk om zo samen te werken

2021年9月10日

Beste Jouri,

Uitstekend Service!

Altijd een uitstekende service! De Heer Patrick De Cour is op en top professioneel.

2021年7月9日

Beste Paola,

5つ星のうち1の評価

GEEN service

GEEN service , ze hebben mij nooit gebeld om afspraken .
Wij zouden ons huis ook verkopen via Hillewaere maar nee nooit meer

2021年6月21日

Beste mevrouw Polfliet,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Bij Hillewaere dragen we een goede, professionele en persoonlijke dienstverlening namelijk hoog in het vaandel. Onze oprechte excuses dat u dit niet heeft mogen ervaren.

Graag neem ik even persoonlijk contact met u op om de reden voor uw lage score beter te kunnen begrijpen. We vinden het erg belangrijk om onze dienstverlening continu te verbeteren.

5つ星のうち5の評価

Een buitengewone ervaring met een buitengewone makelaar.

Het verkooptraject van onze woning is van het begin tot het einde bijzonder vlot, aangenaam en zonder zorgen verlopen. Met een zeer goede begeleiding van de makelaar bij elke stap in het proces. Je thuis verkopen is een emotioneel geladen aangelegenheid, die dankzij de goede zorgen en service van Hillewaere toch een fijne ervaring is geworden.

2021年5月20日

Beste meneer Clymans,

Snelle en vlotte communicatie

Snelle en vlotte communicatie. Voldoende geïnformeerd en fijne manier van omgang met Peter.

2021年4月25日

Beste mevrouw Geudens,

Uitstekend

Uitstekende service!😀

2021年4月18日

Beste mevrouw Goelen,

5つ星のうち5の評価

Zowel wij de koop als de verkoop kreeg…

Zowel wij de koop als de verkoop kreeg ik een schitterende klantenservice.
Toppers

2021年4月18日

Beste mevrouw Van Hinderdael,

5つ星のうち3の評価

Verkoop villa te Kapellen(bos)

Proactieve opvolging bij aanvang, nadien niet zo accuraat vwb de administratieve afhandeling.

2021年4月2日

Beste meneer Van Walle,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet volop tevreden bent met onze service. Bij Hillewaere dragen we een goede, professionele en persoonlijke dienstverlening namelijk hoog in het vaandel. Onze excuses dat u dit niet heeft mogen ervaren.

We hopen u in de toekomst beter te mogen servicen.

5つ星のうち5の評価

Vooreerst is er het persoonlijk contact…

Vooreerst is er het persoonlijk contact en de persoonlijke service. Die is gewoon uitmuntend en kan ik alleen maar aanprijzen.
Dan is er de super kwaliteit foto reportage en 3D walk-through reportage.
Alles van excellente kwaliteit !!
Proficiat Peter ! De resultaten bewijzen het.

Met vriendelijke groeten
Philippe Roolant
Narcissenlaan 16 - 's Gravenwezel

2021年3月28日

Beste meneer Roolant,

Beste mevrouw Jongmans,

5つ星のうち5の評価

Hele prettige service. Zeker in verhouding tot andere makelaars die we hebben laten komen. We waren zeer tevreden. Met name de presentatie in combinatie met hun unieke marketing tools waren uitstekend (fotografie, drone etc.) Jammer dat onze makelaar Nicky Brand niet meer werkzaam is bij Hillewaere. Ze was altijd bereikbaar en ging zeer goed om met prospects en met ons als klant. En we waren lastig! Daarnaast hebben Peter en Nicky gezorgd voor een snelle verkoop tegen een redelijke prijs. Ook Sophie was altijd zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden.

2020年12月17日

Beste meneer Schümmer,

Discretie hoog invoer vaandel

Perfecte service - gepast cliënteel voor ons vastgoed..

Presentatie en voorselectie waren voor ons belangrijk alsook de discrete afwikkeling

2020年12月17日

Beste meneer Bonami,